Acum este 09 Sep 2010, 05:10

Portal Forum Top PTC Lista Scam Ghid Incepatori

Noi Metode De A Face Bani Pe Net

Toate topicurile neinteresante, vor fi mutate aici.

Noi Metode De A Face Bani Pe Net

Mesajde Krayzie » 08 Feb 2010, 22:45

Salut din nou :D tuturor membrilor Club PTC.Sunt un membru vechi al acestui forum dar in ultimul timp am fost cam ocupat cu alte proiecte si nu prea am mai vizitat acest forum.In ultimele doua luni am tot cautat metode noi de a face bani pe net si asa am gasit un nou forum numit Money Maker Discussion.Nu stiu daca ati auzit de el da va asigur ca in acest forum veti gasii o multitudine de metode noi de a face bani seriosi pe internet.
Daca va hotarati sa va inscrieti in acest forum va rog eu sa va inscrieti sub acest link http://www.moneymakerdiscussion.com/for ... erid=65642 sau dati un click pe semnatura mea.
Da este un ref link da nu castig nimic daca va inscrieti sub mine din moment ce este un forum.Asa ca tot ce mi-a ramas de spus este sa vizitati forumul si sa va convingeti singuri de cat de bun sau rau este.

PS : Acest forum nu este al meu si deci nu voi castiga nimic daca va veti inscrie sau nu.Pur si simplu vreau ca si alti romani ca mine sa poata sa aibe acces la aceste minunate metode de a face bani online.Asa ca dati un click pe semnatura mea sau pe linkul de mai sus si dati o geana prin forum si va asigur ca o sa ramaneti membru activ al acestui forum.Eu am avut succes folosind metode postate in acest forum si tot ceea ce vreau este ca si voi sa aveti succes.
Membru a unei societati de a face bani online.Vrei sa ma urmezi?Da si tu un click pe MoneyMakerDiscussion
Krayzie
Clicker
Clicker

Inregistrat: 28 Oct 2009, 15:44

Reputaţie: 0

Re: Noi Metode De A Face Bani Pe Net

Mesajde Siropu » 09 Feb 2010, 01:01

Salut, in primul acel forum nu este o metoda de facut bani ci un forum de discutii ca si acesta si nu isi are locul aici. In al doilea rand, nu inteleg care-i rostul acelui link de ref daca nu iti aduce nici un castig. Forumuri in care se discuta despre afiliere sunt multe iar asta-i la pitici... Mai ales ca te "obliga" sa iti faci cont ca sa citesti forumul. Mutat la cos.
Viata este asa cum ti-o faci tu...
Siropu
Admin
Admin

Inregistrat: 01 Noi 2008, 12:53

Reputaţie: 14
Dispoziţie:
Fericit(ã)

Publicitate

Înapoi la Cosul de Gunoi

• Subiecte Inrudite
    Răspunsuri