Re: Adevarul despre Red Bullmda.....glucoblablabla
toate sunt toxice asa ca nu are rost sa mai spuneti ca redbull e periculos. coca cola avea aspartam,zaharina pt diabetici are aspartam,fluorul e in pasta de dinti si in prozac,clorul e in apa, etc etc si voi va bateti capul cu redbull? “Toti vrem sa ajungem in Rai,dar nimeni nu vrea sa moara,asa cum toti vrem bani,dar nimeni nu vrea sa munceasca.”-Robert Kiyosaki
|
|
| Sus |
Adevarul despre Red Bull
Re: Adevarul despre Red BullDeci se pare ca Red Bull acuma numai este periculos
wow ce minune.
Sursa sigura. Toata lumea zicea ca este otrava acuma deodata numai zice nimeni nimic. |
|
| Sus |
Re: Adevarul despre Red Bullasta chiar nu am stiut despre red bull dar de acum sigur nu o sa mai beau niciodata!
|
|
| Sus |
Re: Adevarul despre Red Bull
Si cand vad atatia pusti folosind la sala RED BULL pe post de energizant... ![]() |
|
| Sus |
Re: Adevarul despre Red Bullalta otrava si asta
|
|
| Sus |
Re: Adevarul despre Red BullCam toate energizantele pot fi considerate otravuri pentru organism si nu numai...
Fugi de tentatii... dar incet sa te poata ajunge.
|
|
| Sus |
Re: Adevarul despre Red BullAm auzit ca multi oameni au murit sau erau sa moara doar de la consumarea a 3-4 bauturi, deci aveti grija!
|
|
| Sus |
Re: Adevarul despre Red BullNu stiu ce efecte benefice au energizantele dar sunt de parere ca acea stare de bine si acea energie provin si din cauza autosugestiei provocate de creier.
|
|
| Sus |
Re: Adevarul despre Red BullExact,acel efect se numeste placebo.
Iei bacu nu iei bacu, semintele acelasi gust are.
|
|
| Sus |
Re: Adevarul despre Red BullEu consum energizant da nu in fiecare zi , nu stiu de ce dar mereu am evitat Red Bull vroiam sa-l incerc odata dar dupa ce am citit asta mai bine nu
Nu stiu ce-i asa bun la el Anu trecut intr-un bar - restaurant langa masa unde stateam eu si cativa colegi era un bosorog care avea pe masa 3 doze de Red Bull ![]() Oferta mea de referali: viewtopic.php?f=18&t=28996&p=243742#p243742
Mini Job : viewtopic.php?f=151&t=47587 Cel mai bun PPD: www.astrocash.org |
|
| Sus |
| Sus |
Utilizatori care navighează în această categorie: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

wow ce minune.

Anu trecut intr-un bar - restaurant langa masa unde stateam eu si cativa colegi era un bosorog care avea pe masa 3 doze de Red Bull