prima plata visionbuxx...si a treia plata :)o prima plata de la visionbux
... un PTC care pare serios avand in vedere ca au peste 10 mii de inscrisi , iar cel de la care am luat linck-ul avea o prima plata inca din septembrie 2010 si vad ca inca mai plateste ![]() adaug si variantele de upgrade ![]() LINCK PENTRU INSCRIERI Ultima oară modificat de addy112 pe 28 Ian 2011, 21:39, modificat de 3 ori în total.
|
|
| Sus |
prima plata visionbuxx...si a treia plata :)
14 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Re: prima plata visionbuxxfelicitari pentru plata se ajunge cam greu la cashout si mai au si comisionul mare
|
|
| Sus |
Re: prima plata visionbuxxFelicitari !
|
|
| Sus |
Re: prima plata visionbuxx
pai depinde ...ca sa ajungi la cashout la NEOBUX de ex , fara refi si fara upgrade iti trebuiesc aproape 50 zile si scoti 2$ , la VISIONBUXX iti trebuiesc aproape 44 zile si scoti mai mult... |
|
| Sus |
felicitari! iti sunt referal pe el....nu uita sa mai treci si pe la ptcservice.net ...ca nu ai dat clickurile de 3 zile! |
|
| Sus |
Re: prima plata visionbuxxscuze stefan92...de vreo doua zile nu prea am mai dat click-uri in general, am fost putin ocupat....da de azi revin
![]() |
|
| Sus |
nu-i nimic...e bine ca macar imi spui cum sta treaba...ca altii se fac ca ploua cand ii intreb,nu-i nimic o sa se umple lista de neseriosi! |
|
| Sus |
Re: prima plata visionbuxxFelicitari pentru banuti !
|
|
| Sus |
Re: prima plata visionbuxx...si a doua plata :)o noua plata de la visionbuxx
![]() |
|
| Sus |
Re: prima plata visionbuxx...si a doua plata :)felicitari! ai upgrade?
|
|
| Sus |
| Sus |
14 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Utilizatori care navighează în această categorie: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

... un PTC care pare serios avand in vedere ca au peste 10 mii de inscrisi , iar cel de la care am luat linck-ul avea o prima plata inca din septembrie 2010 si vad ca inca mai plateste