Acum este 06 Sep 2010, 09:10

Portal Forum Top PTC Lista Scam Ghid Incepatori

ClickBank - clickbank.com

Discutii despre programe de afiliere.

Re: ClickBank - clickbank.com

Mesajde yodude » 23 Feb 2010, 13:24

xviperstate scrie:Fratioare,ma doare capul cand vad cat de tare te umfli in pene ca stii 'enspe metode de facut bani pe ClickBank in schimb trimiti lumea pe un site in limba engleza.Nu crezi ca ar fi mai eficient ,mai simplu si mult mai rapid sa lasi palavrageala si sa treci CONCRET la postat metode eficiente de generat bani pe ClickBank? Nu mai ocupa timp si spatiu aiurea pe acest site cu tot felul de prostii lipsite de esenta,scuze de domnisoara etc.BAGA MARE SI ARATA-NE LA TOTI DESPRE CE E VORBA si asta fa-o odata dracului AICI ,pe acest forum ca santem satui de umblat aiurea pe tot felul de forumuri asa zise "pe intelesul tuturor "!!!

mi se pare mie sau exagerezi cu asemenea comentarii ... cred ca ar fi bine sa ii acorzi timp pt ca dureaza
OOO nu sa nu-mi faceti rau, ca sunt asa inofensiv incat o sa va para rau
sa opreasca cineva c*****l ala de radio "am bani de dat, ai de luat, te pup... te sun io"
yodude
Team Spirit
Team Spirit Donator

Inregistrat: 24 Noi 2009, 19:38

Reputaţie: 0
Dispoziţie:
Obosit(ã)

Mesajde Krayzie » 24 Feb 2010, 13:24

Ok hai sa ii dam drumu din nou :D

ZIUA III

Astazi va veti inscrie pe site-uriile pe care le vom folosii mai tarziu in acest ghid.Primul lucru pe care ar trebuii sa il faceti este sa va faceti o noua adresa de e-mail pe care o veti folosii special pentru aceasta campanie.Eu personal folosesc Gmail dar puteti folosii orice adresa de email nu neaparat Gmail.
Va sfatuiesc sa folositi aceiasi adresa de e-mail pentru toate conturiile create pe acele situri.Daca folositi acelasi nume si aceiasi adresa de mail pe toate sit-uriile va fii mult mai usor sa va logati pe situri atunci cand le veti folosii.Amintiti-va sa salvati username-ul si parola de pe acele situri in acel fisier Notepad pe care l-ati creat la inceputul ghidului.
Acum tot ce ramane de facut pe ziua de azi este sa va inregistrati pe situriile de mai jos :

Squidoo

Blogger

Wordpress

Hubpages

Social Marker - aici inscrieti-va doar la lista "best" si "dofollow" de moment

Rss Aggregators

Ezine Articles - aici faceti 2 conturi

Go Articles

Articles Base

Search Warp

Article Dashboard

Buzzle

Yahoo Answers
Membru a unei societati de a face bani online.Vrei sa ma urmezi?Da si tu un click pe MoneyMakerDiscussion
Krayzie
Clicker
Clicker

Inregistrat: 28 Oct 2009, 15:44

Mesajde SebyS » 27 Feb 2010, 20:40

Bun, apar in sfarsit si date mai concrete. Scuze pentru atitudinea de la inceput...insa sa recunoastem ca era un pic de barbologie.
Spor in continuare.
Regulamentul - te plesnesc dacă nu-l citeşti !

Dă-i unui om un peşte şi îl hrăneşti o dată. Învaţă-l să pescuiască şi îl hrăneşti pentru o viaţă
SebyS
Super Moderator
Super Moderator Donator Team Leader Veteran

Inregistrat: 01 Noi 2008, 01:36

Reputaţie: 10
Dispoziţie:
Fericit(ã)

Mesajde Krayzie » 28 Feb 2010, 22:01

ZIUA IV

Sunt doua cai pe care le puteti alege inainte sa incepem.Puteti spera ca ati ales un produs bun.Sau puteti investii cativa dolarei pe domenii si sa incepeti sa testati daca ati ales produsul bun.

Eu personal aleg 2,3 produse iar apoi cumpar cateva domenii.Apoi imi petrec 2 saptamani scriind articole ( 3 articole pe zii pentru fiecare produs).Apoi pun acele articole pe EzineArticles si alte situri pentru articole.Domeniile pe care le-am cumparat le voi redirectiona catre pagina de affiliat al produsului pe care il promovez.Ma costa doar 20 de dolari dar e o cale buna de a vedea daca produsele pe care le-am ales se vand sau nu.Eu cel putin prefer sa fac asa inainte de a petrece urmatoarele 30 de zile construind pagini web.

Altii nu vor fii deacord cu mine si vor spune ca daca ati ales un produs cu un "gravity" mare atunci stiti sigur ca acel produs se va vinde.Asa ca cu cat mai multe pagini veti avea pe internet cu linkul dvs. de affiliat cu atat mai multe sanse de castig veti avea.E la alegerea dvs. pe ce cale vreti sa o luati prima oara.

In opinia mea lucrand mult si fara rezultate este principalul scop pentru care oamenii nu se apuca serios de Internet Marketing.Oamenii pierd zile,luni construiind pagini pentru un produs si nu au rezultate.De ce?Pai poate au ales un produs care nu se vinde.Daca testati bine inainte nu veti avea aceiasi frustrare ca si acei oameni.

Dupa ce ati ales pe ce cale sa o luati trebuie sa invatati tot ce se poate despre produsul pe care l-ati ales.

Mergeti din nou la EzineArticles si cititi fiecare articol pe care il gasiti despre produsul pe care l-ati ales.Urmariti si linkuriile din "resource box" ( le gasiti la sfarsitul fiecariu articol ) ca sa vedeti cum arata paginiile lor de promovare.

Linkuriile din "resource box" duc la o pagina web,Hub Page,Squidoo Lens sau Wordpress?Majoritatea vor avea 2 linkuri in "resource box" fiti siguri ca l-ati cercetat pe amandoua sa vedeti unde va duc.Cititi si paginiile lor de promovare sa vedeti cum sunt facute.Va fac acele pagini sa dati un click pe linkuriile respective?Intrebati-va "de ce" sau "de ce nu".

Mergeti la Squidoo,HubPages,Wordpress si Blogger si vedeti cum arata cele mai bune clasate pagini.Ce imagini au in ele,ce titluri au folosit,unde au plasat linkuriile de affiliat,daca au bannere si ce au folosit pentru a atrage priviri.

Luati-va notitze despre ce au folosit in paginiile lor pentru a avea succes.O sa implementati acele notitze in paginiile dvs.Comparati paginiile cu rank mare cu cele cu rank mic.Incercati sa va dati seama care e diferenta sau motivul pentru care acele pagin au rank mare.Este cuvantul cheie optimizat sau continutul paginii.

Atat pentru ZIUA IV.
Membru a unei societati de a face bani online.Vrei sa ma urmezi?Da si tu un click pe MoneyMakerDiscussion
Krayzie
Clicker
Clicker

Inregistrat: 28 Oct 2009, 15:44

Mesajde ciocolataboy » 09 Mar 2010, 16:30

Stie cineva ce conditii trebuie sa indeplinesti ca sa primesti primul check
ciocolataboy
Clicker
Clicker

Inregistrat: 18 Ian 2010, 19:47

Mesajde Casper » 15 Mar 2010, 17:03

dar poti face bani si altfel !
Iti promovezi produsul tau . de ex
Tu vinzi un ebook in valoare de 100 $
din care 65 % adica 65 $ ii dai celor ca iti vand produsul iar tu primesti 35 $
Tu doar stai si primesti cate 35 $ 35 $ 35 $ :)))) fara sa misti un deget , afiliatii fac tot :))

E o idee nu?
    Metode pentru un venit lunar considerabil - fara investitii - fara riscuri
BANI PE NET : EvoCash - Making Money Online Guide

--------- Usher Addicted ---------
Casper
Veteran
Veteran

Inregistrat: 19 Ian 2009, 19:49

Reputaţie: 8
Dispoziţie:
Cool

Mesajde Alex » 24 Mar 2010, 18:54

Casper scrie:dar poti face bani si altfel !
Tu doar stai si primesti cate 35 $ 35 $ 35 $ :)))) fara sa misti un deget , afiliatii fac tot :))

E o idee nu?

Nu e idee,e ceva concret.Asa fac banii oameni acum.Doar ca am o intrebare foarte simpla: ce informatii asa valoroase poti sa dai pt 100? Iti dai seama ca,daca cineva iti cumpara ebookul,vede ca nu e nimic de valoare in el,nu mai vinzi nimic?
SebyS scrie:Bun, apar in sfarsit si date mai concrete. Scuze pentru atitudinea de la inceput...insa sa recunoastem ca era un pic de barbologie.
Spor in continuare.

Toata lumea se asteapta ca informatiile pretioase sa cada din cer si sa fie step by step.Adica sa vina sa iti spuna J.Schoemoney cum a scos el intr-un singur cec de Adsense 130.000$ ,asta ar vrea cei mai multi.Sa stiti ca toti oameni care castiga bani online,si ma refer aici la super afiliati si promoteri,promoveaza siteuri/linkuri de afiliat prin aceleasi metode,bine,asta se intampla cu cativa ani in urma,acum e mai automatizata treaba,adica poti sa cumperi trafic,poti sa folosesti programe pt a face backlinkuri (si programe de automatizare pt twitter,youtube,digg,etc...),poti sa folosesti programe pt a face articole,pt cuvinte cheie,etc...
Alex
Veteran
Veteran

Inregistrat: 26 Noi 2008, 01:26

Dispoziţie:
Infuriat(ã)

Mesajde leo2009 » 14 Iun 2010, 23:30

felicitari pentru instructiuni!
sunt utile indiferent daca esti incepator sau initiat
leo2009
Clicker
Clicker

Inregistrat: 22 Aug 2009, 19:50

Mesajde hitman » 28 Iul 2010, 17:29

Casper scrie:dar poti face bani si altfel !

E o idee nu?

pai daca vrei sa faci bani cu clickbank asta e si posibilitatea !
ce credeti ca astia care fac cu miile pe CB stau si scriu articole sau pe bloguri, sau alt metode din astea "traditionale" ?
promoveaza articole prin retele PPC or mai nou PPV
baga un buget destul de garss in advertisments... si asa se vand produsele.... la orice nisa... ;)
Gaina are 2 picioare paralele ... in special dreptul :))
hitman
Veteran
Veteran

Inregistrat: 29 Iul 2009, 21:06

Dispoziţie:
Cool

Mesajde zolics » 03 Sep 2010, 01:34

Siropu scrie:ClickBank este cea mai populara retea de afiliere pe internet. ClickBank este online de 10 ani si poate fi o sursa de venit extrem de banoasa.

Cum functioneaza ClickBank?
Alegi un produs si incepi sa-l promovezi printr-un link de afiliere personal. In momentul in care cineva cumpara acel produs, tu castigi un comision de n% din valoarea acestuia. Banii castigati se pot retrage prin check, cand ai adunat in cont minim 10$.

http://www.clickbank.com

de o saptamana m-am inscris si eu la https://www.clickbank.com si la http://EzineArticles.com
zolics
Clicker
Clicker

Inregistrat: 03 Sep 2010, 00:45

Dispoziţie:
Cool

Publicitate

Înapoi la Programe de Afiliere