Acum este 09 Sep 2010, 05:28

Portal Forum Top PTC Lista Scam Ghid Incepatori

SurfBarre - surf-barre.com

Discutii despre programe care te platesc sa "navighezi pe net" cu o bara de surf instalata pe calculatorul personal.

Re: SurfBarre - surf-barre.com

Mesajde aicinuprea » 10 Mar 2010, 09:37

Alea fol la un concurs cu premii lunar, unde primii 3 primesc ceva produse, PS3 sau alte gadget uri, si mai scrie ca primii 500 vor fi recompensati. Eu am fost intre primii 500 dar n am observat sa castig ceva. Aici se fac pct la fel cat esti logat sau cu ajutorul unui joc de la jeux flash, si anume surfbonus, unde tb sa razui ca la lozuri si castigi intre 500 si 4000 pct la un joc. Se primeste 1 bilet pe zi care se pot acumula, eu am 90 disponibile acum, si se pot cheltui toate odata, pt un punctaj cat mai mare.
Pt celelalte jocuri, unele dintre ele se pot juca doar daca vei cumpara niste coduri de la ei, sau la inca 2 se mai primesc bilete zilnice. Doar la jeux bonus se pot face pct SP, dar putine, 1-2 pct per joc
aicinuprea
Team Spirit
Team Spirit

Inregistrat: 20 Sep 2009, 20:18

Reputaţie: 0

Re: SurfBarre - surf-barre.com

Mesajde aicinuprea » 02 Apr 2010, 09:46

Un update dupa luna martie, pct facute cam 21.000, dintre care singur 17.600 (fara 5 zile in care am fost plecat din tara) si de la cei 4 refi restul de 3500 (practic de la Tibi cam toate). S au transformat in 2,3 euro care s au adaugat in cont.
aicinuprea
Team Spirit
Team Spirit

Inregistrat: 20 Sep 2009, 20:18

Reputaţie: 0

Publicitate

Înapoi la Paid To Surf