Va zic eu sincer de ce adminul zice ca warpbux este scam.A vazut el pe un site ca noi vindem 1000 ptc credite la pret de $1.
Cand i-am zis ca minimul este de 3000 ptc credits sa suparat ca "domnule dar eu pe un site am vazut 1000 ptc credits la pret de $1"
Si saracul nu a avut $3 sa cumpere 3000 ptc credits si de atunci a zis ca este scam.
Am toata convorbirea de la live support cu el ca il stiu 100%
Oricum Youbux.org este 100% SCAM
Si mai zici ca nu este facut de romani

Da tu ce esti?

Rus? 1.Te-ai dat singur de gol cand ai zis ca "Nu tin minte sa fi avut nici un username N1cu care sa fi facut withdraw si sa nu fi primit banii" 2.Plus ca sunt cateva cuvinte gresite pe site si ai inchis si forumul ,ai facut schimbari cand ai vazut ca lumea zice ca cash out este mare si plata pe click la fel,ai postat in romana chiar pe forumul tau.3. Ai reclama de la Google pe site.4.Ai un link de site in romana pe site deci daca tu vrei sa imi zici mie ca site-ul nu este al tau si tu nu esti roman te sfatuiesc sa te duci la avocat sa te invete sa minti

Acum hai sa fim seriosi,de asta ai scos si forumul,ca toata lumea zicea ca site-ul tau este scam.Am vazut si eu forumul si topicul tau cand ziceai ca warpbux este scam pentru ca nu ti-am dat 1000 ptc credits la pret de $1 cand doar ti-am zis ca minimul este de 3000
Uitati ca va dau eu dovezile sa nu spuneti ca ascund ceva.Sa vedeti ce fel gandeste adminul site-ului si sa vedeti ca este cat se poate de roman.Si sa mai stii ceva domnul admin de la youbux,nu suntem responsabili de ceea ce zice lumea pe alte site-uri de noi.Si mai zici ca faci plati de $400 cand defapt nici macar $3 nu ai sa cumperi reclama pentru site-ul tau.Pozele sunt de la adminul site-ului Scam youbux.org.In afara de prima poza.Sincer pe zi ce trece unii chiar ma uimesc de ceea ce zic si cred ca nu sunt sanatosi la cap.