Acum este 06 Sep 2010, 09:14

Portal Forum Top PTC Lista Scam Ghid Incepatori

Youbux - Youbux.org

Site-uri care nu platesc.

Youbux - Youbux.org

Mesajde N1cu » 31 Iul 2010, 01:51

youbux.org site scam detinut de un roman.
Veti primi plata de la ei cand o sa fie ceausescu iar la putere.
O sa vedeti pe site numai nume de romani si cash out-uri de peste $100 =))
N1cu
Super Clicker
Super Clicker

Inregistrat: 21 Mai 2010, 00:41

Reputaţie: 2
Dispoziţie:
Cool

Re: Youbux - Youbux.org

Mesajde cosmin931 » 31 Iul 2010, 11:43

Per click $ 0.05 .... nush ce sa zic .... adik nici un siet nu da asa mult :P erau 9 ads acolo cand am intrat sa vad despre ce ii vorba deci 0.45 ... daca sint 9 constant faci 100 $ in 222-223 zile si la sfarsit cand ceri cash-out sa vezi ca e scam iti dai palme singur :|
Love Is For Free
cosmin931
Clicker
Clicker

Inregistrat: 23 Iul 2010, 09:13

Reputaţie: 0

Mesajde hitman » 01 Aug 2010, 21:14

interesant .. cine face advertising la ei cu rata de 0.05$/click ?
Gaina are 2 picioare paralele ... in special dreptul :))
hitman
Veteran
Veteran

Inregistrat: 29 Iul 2009, 21:06

Dispoziţie:
Cool

Mesajde N1cu » 05 Aug 2010, 18:07

Pai nu face nimeni reclama la ei.Si de facut platile nici atat nu face.
Am vorbit odata cu adminul site-ului si pot sa zic ca mai mult de 15 ani nu cred ca are.Mai ales ca este prost de bubuie.
N1cu
Super Clicker
Super Clicker

Dispoziţie:
Cool

Mesajde YouBux » 10 Aug 2010, 00:45

1. Daca vrei neaparat sa vorbim de scam as putea incepe foarte simplu cu warpbux.com
2. Nu-mi aduc aminte sa fi vorbit cu nici un cretin in ultima vreme , dar daca chiar am facut asta atunci sa stii ca-mi pare rau ca am pierdut timpul cu tine.
3. Youbux are mai mult de 1 admin si Nu nu e facut de nici un roman .
4. Nu tin minte sa fi avut nici un username N1cu care sa fi facut withdraw si sa nu fi primit banii.
5. Faptul ca primii 5 users care au primit banii sunt romani arata ca foamea de bani este mai mare in Romania decat in alta parte si ca sa fii tu si mai linistit sa stii ca pe data de 06.08.2010 s-au mai platit alti 400 $ catre cu totul alti useri de alta nationalitate.

Daca cineva are nevoie de 1 demo pentru punctul nr-ul 1 poate sa dea add pe messenger la id youbux@rocketmail.com si ma ocup personal de trimis 3 print screen-uri mari si late cu ceea ce inseamna scam warpbux.
Incercati sa nu mai faceti comentarii nefondate .

Rog administratorul forumului sa blocheze eventualele comenturi referitoate la youbux.org de natura sa denigreze numele paginii .

N1cu scrie:Pai nu face nimeni reclama la ei.Si de facut platile nici atat nu face.
Am vorbit odata cu adminul site-ului si pot sa zic ca mai mult de 15 ani nu cred ca are.Mai ales ca este prost de bubuie.
YouBux
Clicker
Clicker

Inregistrat: 10 Aug 2010, 00:00

Mesajde Marel » 10 Aug 2010, 09:25

YouBux scrie:1. Daca vrei neaparat sa vorbim de scam as putea incepe foarte simplu cu warpbux.com
2. Nu-mi aduc aminte sa fi vorbit cu nici un cretin in ultima vreme , dar daca chiar am facut asta atunci sa stii ca-mi pare rau ca am pierdut timpul cu tine.
3. Youbux are mai mult de 1 admin si Nu nu e facut de nici un roman .
4. Nu tin minte sa fi avut nici un username N1cu care sa fi facut withdraw si sa nu fi primit banii.
5. Faptul ca primii 5 users care au primit banii sunt romani arata ca foamea de bani este mai mare in Romania decat in alta parte si ca sa fii tu si mai linistit sa stii ca pe data de 06.08.2010 s-au mai platit alti 400 $ catre cu totul alti useri de alta nationalitate.

Daca cineva are nevoie de 1 demo pentru punctul nr-ul 1 poate sa dea add pe messenger la id youbux@rocketmail.com si ma ocup personal de trimis 3 print screen-uri mari si late cu ceea ce inseamna scam warpbux.
Incercati sa nu mai faceti comentarii nefondate .

Rog administratorul forumului sa blocheze eventualele comenturi referitoate la youbux.org de natura sa denigreze numele paginii .

N1cu scrie:Pai nu face nimeni reclama la ei.Si de facut platile nici atat nu face.

1.Ai grija cum vorbesti,nu jignii useri!
2.Warpbux nu este scam!
3.Per click $ 0.05
Payout $ 100.00
Hai sa fim seriosi!Nu se va face niciodata un astfel de ptc serios,caci ar fi falimentar dupa maxim 2 zile!(si voi luati pe 500 clickuri 8 $-deci...nu faci rost de advertiseri cand le dai cu 1 dolar dar almiteri cu 8 ;)) )
Dovezile de plata iti pot face si eu cate vrei... :-bd
Marel
Super Moderator
Super Moderator Donator Team Spirit

Inregistrat: 09 Ian 2010, 18:57

Reputaţie: 24
Dispoziţie:
Fericit(ã)

Mesajde SebyS » 10 Aug 2010, 14:49

Oooo, da. Tare site-ul. Poate ar trebui sa-l bagam in TS ca sa-i inchidem gura astuia.
Da ceva de pe urma refilor ? N-am avut rabdarea sa caut mai multe despre site.
Regulamentul - te plesnesc dacă nu-l citeşti !

Dă-i unui om un peşte şi îl hrăneşti o dată. Învaţă-l să pescuiască şi îl hrăneşti pentru o viaţă
SebyS
Super Moderator
Super Moderator Donator Team Leader Veteran

Inregistrat: 01 Noi 2008, 01:36

Reputaţie: 10
Dispoziţie:
Fericit(ã)

Mesajde bingoboy2009 » 11 Aug 2010, 14:27

ce a sarit ca ars adminul de la scamul asta:))
bingoboy2009
Clicker
Clicker

Inregistrat: 07 Aug 2010, 16:31

Dispoziţie:
Obosit(ã)

Mesajde N1cu » 18 Aug 2010, 20:22

Va zic eu sincer de ce adminul zice ca warpbux este scam.A vazut el pe un site ca noi vindem 1000 ptc credite la pret de $1.
Cand i-am zis ca minimul este de 3000 ptc credits sa suparat ca "domnule dar eu pe un site am vazut 1000 ptc credits la pret de $1"
Si saracul nu a avut $3 sa cumpere 3000 ptc credits si de atunci a zis ca este scam.
Am toata convorbirea de la live support cu el ca il stiu 100%
Oricum Youbux.org este 100% SCAM
Si mai zici ca nu este facut de romani =)) Da tu ce esti? =)) Rus? 1.Te-ai dat singur de gol cand ai zis ca "Nu tin minte sa fi avut nici un username N1cu care sa fi facut withdraw si sa nu fi primit banii" 2.Plus ca sunt cateva cuvinte gresite pe site si ai inchis si forumul ,ai facut schimbari cand ai vazut ca lumea zice ca cash out este mare si plata pe click la fel,ai postat in romana chiar pe forumul tau.3. Ai reclama de la Google pe site.4.Ai un link de site in romana pe site deci daca tu vrei sa imi zici mie ca site-ul nu este al tau si tu nu esti roman te sfatuiesc sa te duci la avocat sa te invete sa minti :))
Acum hai sa fim seriosi,de asta ai scos si forumul,ca toata lumea zicea ca site-ul tau este scam.Am vazut si eu forumul si topicul tau cand ziceai ca warpbux este scam pentru ca nu ti-am dat 1000 ptc credits la pret de $1 cand doar ti-am zis ca minimul este de 3000
Uitati ca va dau eu dovezile sa nu spuneti ca ascund ceva.Sa vedeti ce fel gandeste adminul site-ului si sa vedeti ca este cat se poate de roman.Si sa mai stii ceva domnul admin de la youbux,nu suntem responsabili de ceea ce zice lumea pe alte site-uri de noi.Si mai zici ca faci plati de $400 cand defapt nici macar $3 nu ai sa cumperi reclama pentru site-ul tau.Pozele sunt de la adminul site-ului Scam youbux.org.In afara de prima poza.Sincer pe zi ce trece unii chiar ma uimesc de ceea ce zic si cred ca nu sunt sanatosi la cap.
Imagine
Imagine
Imagine
N1cu
Super Clicker
Super Clicker

Dispoziţie:
Cool

Publicitate

Înapoi la PTC SCAM