Si ar fii bine sa impuneti un nr. maxim de numere pe care un user le poate cumpara ... ca asa asteapta unu sa se cumpere cateva numere, el le cumpara pe restu si are sanse foarte mari sa castige de fiecare data !
@ Razvan - 1) Eu nu am rautate fata de nimeni pt. simplul fapt ca nu sunt o persoana rea (daca spun adevarul pe fata aia nu insemna ca o fac din rautate) ! 2) Stii foarte bine povestea de pe ProfitZone cand ziceai ca nu esti tu si Razvan si Adminu', iar eu ti-am demonstrat ca esti si ca la acel concurs singurul care castiga erai defapt tu (iar dupa ce ti-am demonstrat asta nu ai mai dat vreo 3 luni pe forum) ... 3) Razvan :
"da in fine parca am fi in politica inventam ca sa il punem pe celalalt in umbra"
... frate esti penibil, spui numai aberatii ... pai ce interes asi avea eu sa te pun pe tine in umbra, auzi si tun, tot yo inventez ... 4) Stii tu foarte bine ca am dreptate, dar acum incerci sa nu-si schimbe lumea parerea despre tine, dar sa stii si tu ca nu sunt multi """destepti""" care sa te creada (eu daca e vin cu dovezi, tu vi doar cu vorbe...dovezi : topicurile de pe profitzone cu marele tau concurs si cum ti-am demonstrat ca minti; forum-urile tale copiate pe care ai mai multe conturi, si ai si recunoscut ca sunt copiate (macar bunul simt sa ii intrebi pe admini daca te lasa sa le copiezi continutul l-ai avut? ... nu cred); dovada ca nu ajuti pe nimeni, la orice schimb AP-PP-MB-LR,etc. tu ceri comision chiar daca tu ai nevoie de bani si vrei un schimb, si nu orice fel de comision, ci unul semnificativ...toate astea demonstreaza ce fel de om esti)...5) Nu vreau sa mai continuam aici offtopic-ul si sa-i stricam topic-ul lui SebyS (cel putin yo nu o sa-ti mai raspund aici)...daca vrei sa-mi raspunzi astept PM !
--------------------------------------------------------------------------------------------
Edit : Am spus sa nu mai continuam cu offtopic-ul si vad ca tu iar ai postat, pt. ca nu nu ai bun simt ... ti-am spus ca daca vrei sa-mi raspunzi (desi nu prea are rost pt. ca stiu ca nu am cu cine) sa o faci prin PM, sau in alta parte fara sa stricam acest topic cu aberatiile tale ... eu in topic-ul asta nu o sa-ti mai raspund pt. ca yo spre deosebire de tine ma tin de cuvant ... daca vrei sa minti lumea in continuare nu ai de cat, eu te las in pace !