Acum este 09 Sep 2010, 05:25

Portal Forum Top PTC Lista Scam Ghid Incepatori

Loteria ClubPTC

Concursuri Club PTC.

Maximul de numere diferite alese :

5
29
71%
10
10
24%
Altul (specifica)
2
5%

Voturi totale : 41

Re: Loteria ClubPTC

Mesajde Razvan » 07 Mar 2010, 20:57

Siropu scrie:Eu propun urmatoarele:

1. acelasi numar sa nu fie ales de mai multe ori.
2. membrii care vor sa participe la loterie, aleg un numar sau mai multe, le posteza si fac plata.
3. sa fie 3 premii... primul nr. castigator 80% al doilea nr. castigator 15% si al treilea lea 5%.

Si eu sustin ideea aceatsa .. de acord cu Siropul .. numai ca trebuie fixata un maxim de numere postate
PropuneriL
- Propun 5 numere
Precizari:
- La punctul 1. se va termina repede numerele .. sunt numai 49 .. daca posteaza 8 persoane se trmina numerele
Razvan
Veteran
Veteran Donator Team Spirit

Inregistrat: 14 Mar 2009, 11:22

Reputaţie: 0
Dispoziţie:
Obosit(ã)

Mesajde Siropu » 07 Mar 2010, 22:14

Nu se termina stai linistit... nu cred ca toata lumea alege 6 numere.
Viata este asa cum ti-o faci tu...
Siropu
Admin
Admin

Inregistrat: 01 Noi 2008, 12:53

Reputaţie: 14
Dispoziţie:
Fericit(ã)

Mesajde Randy » 07 Mar 2010, 22:39

Si ar fii bine sa impuneti un nr. maxim de numere pe care un user le poate cumpara ... ca asa asteapta unu sa se cumpere cateva numere, el le cumpara pe restu si are sanse foarte mari sa castige de fiecare data ! ;)

@ Razvan - 1) Eu nu am rautate fata de nimeni pt. simplul fapt ca nu sunt o persoana rea (daca spun adevarul pe fata aia nu insemna ca o fac din rautate) ! 2) Stii foarte bine povestea de pe ProfitZone cand ziceai ca nu esti tu si Razvan si Adminu', iar eu ti-am demonstrat ca esti si ca la acel concurs singurul care castiga erai defapt tu (iar dupa ce ti-am demonstrat asta nu ai mai dat vreo 3 luni pe forum) ... 3) Razvan :
"da in fine parca am fi in politica inventam ca sa il punem pe celalalt in umbra"
... frate esti penibil, spui numai aberatii ... pai ce interes asi avea eu sa te pun pe tine in umbra, auzi si tun, tot yo inventez ... 4) Stii tu foarte bine ca am dreptate, dar acum incerci sa nu-si schimbe lumea parerea despre tine, dar sa stii si tu ca nu sunt multi """destepti""" care sa te creada (eu daca e vin cu dovezi, tu vi doar cu vorbe...dovezi : topicurile de pe profitzone cu marele tau concurs si cum ti-am demonstrat ca minti; forum-urile tale copiate pe care ai mai multe conturi, si ai si recunoscut ca sunt copiate (macar bunul simt sa ii intrebi pe admini daca te lasa sa le copiezi continutul l-ai avut? ... nu cred); dovada ca nu ajuti pe nimeni, la orice schimb AP-PP-MB-LR,etc. tu ceri comision chiar daca tu ai nevoie de bani si vrei un schimb, si nu orice fel de comision, ci unul semnificativ...toate astea demonstreaza ce fel de om esti)...5) Nu vreau sa mai continuam aici offtopic-ul si sa-i stricam topic-ul lui SebyS (cel putin yo nu o sa-ti mai raspund aici)...daca vrei sa-mi raspunzi astept PM !
--------------------------------------------------------------------------------------------
Edit : Am spus sa nu mai continuam cu offtopic-ul si vad ca tu iar ai postat, pt. ca nu nu ai bun simt ... ti-am spus ca daca vrei sa-mi raspunzi (desi nu prea are rost pt. ca stiu ca nu am cu cine) sa o faci prin PM, sau in alta parte fara sa stricam acest topic cu aberatiile tale ... eu in topic-ul asta nu o sa-ti mai raspund pt. ca yo spre deosebire de tine ma tin de cuvant ... daca vrei sa minti lumea in continuare nu ai de cat, eu te las in pace !
Ultima oară modificat de Randy pe 08 Mar 2010, 16:06, modificat de 2 ori în total.
A făcut mama prostia să mă nască-n România ... :-s
Randy
Veteran
Veteran

Inregistrat: 09 Noi 2008, 21:43

Reputaţie: 9
Dispoziţie:
Cool

Mesajde Razvan » 07 Mar 2010, 23:13

Nu are rost sa continuam cu offtopicul.. nu sunt penibil deloc.. si ce spui tu sunt numai tampenii forumul ala nu a fost al meu l-am cumparat de la un bun amic care probabil citeste postarile astea ale tale `penibile` care il fac sa zambeasca . oameni destepti nu ar trebui sa creada ce spui tu nu ce spun eu .. eu am ajutat multe lume de pe acest forum fara sa primesc nimica in schimb .. tu cate lume ai ajutat de aici? :) eu zic sa te opresti cu aberatiile astea .. mi se pare penibil sa te certi cu un user neinsemnat cum sunt eu aici pt. motivul ca vrei si tu sa demonstrezi ceva
daca vrei sa demonstrezi ceva despre mine.. deschide o dicutie la Discutii Generale si discutam cat vrei tu pe tema asta .
Razvan
Veteran

Dispoziţie:
Obosit(ã)

Mesajde Razvan » 10 Mar 2010, 20:12

Am luat ei eu ...

.. toate numerele de la 1 la 49 .. am facut si plata 4.90$ il rog pe sebys sa confirme si sa ma treaca acolo in primul post
Razvan
Veteran

Dispoziţie:
Obosit(ã)

Mesajde SebyS » 10 Mar 2010, 20:34

Am primit banii. Trebuie sa postezi in Loterie 8 - 14 Martie.
Regulamentul - te plesnesc dacă nu-l citeşti !

Dă-i unui om un peşte şi îl hrăneşti o dată. Învaţă-l să pescuiască şi îl hrăneşti pentru o viaţă
SebyS
Super Moderator
Super Moderator Donator Team Leader Veteran

Inregistrat: 01 Noi 2008, 01:36

Reputaţie: 10
Dispoziţie:
Fericit(ã)

Mesajde Casper » 10 Mar 2010, 20:43

pardon , ce e asta?
ALOOOO cum adica toate numerele.

fixeaza maxim 10 numere pe jucator / specifica acolo te rog frumos
adica el vrea sa ia toti banii de la loteria trecuta.. lol
    Metode pentru un venit lunar considerabil - fara investitii - fara riscuri
BANI PE NET : EvoCash - Making Money Online Guide

--------- Usher Addicted ---------
Casper
Veteran
Veteran

Inregistrat: 19 Ian 2009, 19:49

Reputaţie: 7
Dispoziţie:
Cool

Mesajde Razvan » 10 Mar 2010, 20:53

Casper scrie:pardon , ce e asta?
ALOOOO cum adica toate numerele.

fixeaza maxim 10 numere pe jucator / specifica acolo te rog frumos
adica el vrea sa ia toti banii de la loteria trecuta.. lol

asa am zis si eu mai sus .. daca citesti posturile mele.. numai ca nu a fost de acord :) .. am zis max 5.. in fine
Razvan
Veteran

Dispoziţie:
Obosit(ã)

Mesajde Siropu » 10 Mar 2010, 21:19

Este adevarat ca nu am facut o regula in privinta asta si stiu ca nu e vina lui Razvan, dar daca permitem lucrul asta, sunt sigur ca asta va fi ultima loterie.
Viata este asa cum ti-o faci tu...
Siropu
Admin
Admin

Inregistrat: 01 Noi 2008, 12:53

Reputaţie: 14
Dispoziţie:
Fericit(ã)

Mesajde Casper » 10 Mar 2010, 21:41

si eu sunt sigur de asta..
    Metode pentru un venit lunar considerabil - fara investitii - fara riscuri