Re: EasyHits4Free - easyhits4free.euSi-a revenit ...
|
|
| Sus |
EasyHits4Free - easyhits4free.eu
Re: EasyHits4Free - easyhits4free.euDe astazi vor intra in vigoare noi reguli!
Per click 0.0001-0.01$ Minim pe zi 0.03$ Cashout -standard 2$ -upgrade 0.1$ Preturi upgrade de la 0.99$(0.03$ pe zi x 30 zile=0.99$- va scoateti banii de upgrade numai din clickurile voastre,fara ale referalilor) Am adugat functia de SURF ADS. Multumim. |
|
| Sus |
Re: EasyHits4Free - easyhits4free.euSUPER TARE ! Multumim Marel , sa traiesti 100 de ani
![]() ![]() AICI - PTC-ul vremii ai ultima plata & explicatii pm
Ai un cont paypal blocat (limitat) dai click aici Ai un PTC SCAM? dai click aici - iti dau eu bani |
|
| Sus |
Re: EasyHits4Free - easyhits4free.eu
care e acel upgrade eu vad preturi incepand de la : Level Bonus $1.29 For 1 Month Membership i-mi cer scuze daca gresesc cumva |
|
| Sus |
Re: EasyHits4Free - easyhits4free.euNu terminasem totul de finalizat.
Acum este si acel Upgrade! TOTI MEMRBII DE AICI CARE VOR UPGRADE SA LASE UN PM ,SI VA FAC REDUCERI. |
|
| Sus |
Re: EasyHits4Free - easyhits4free.euAm luat upgrade pe 3 luni .
Long live EasyHits4Free ![]() |
|
| Sus |
Re: EasyHits4Free - easyhits4free.eudupa cat timp se primeste plata?
|
|
| Sus |
Re: EasyHits4Free - easyhits4free.eu
Cand are marel timp,efectueaza platile ![]() Paid4Like- Platit sa dai like
|
|
| Sus |
Re: EasyHits4Free - easyhits4free.euAm lansat o noua super provocare
http://www.easyhits4free.eu/concurs Castigati Upgrade-uri pe site doar prin cateva voturi, Atentie.Cine are minim 200 clickuri efectuate pe reclamele de pe site,ii ofer un bonus de 250 Puncte!Imi lasati numele sa verific (aici ,sau pe pm) si a acord punctele bonus Multumesc, |
|
| Sus |
Re: EasyHits4Free - easyhits4free.euMie nu imi merge sa ma conectez
![]() |
|
| Sus |
| Sus |
Utilizatori care navighează în această categorie: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori