Re: Justbeenpaid - Justbeenpaid.comSi cand se va implementa functia surf, va trebui sa intrii zilnic?
|
|
| Sus |
Profitclicking - profitclicking.com
Re: Justbeenpaid - Justbeenpaid.comprobabil ca da.asta e si ideea sa faci un minim de surf pe zi cateva minute acolo pt castigul din ziua aceea.nu vad un inconvenient in treaba asta.
inca o chestie importanta de stiut este ca se pot inregistra in fiecare zi 3 membri de pe acelasi calculator bineanteles fiecare cu adresa lui personala de gmail si cu procesor de plata individual.nu mai mult de 3 pe zi.asta pt cazul in care poti aduce referali dintre prietenii tai sau din familie. |
|
| Sus |
Re: Justbeenpaid - Justbeenpaid.comwhat what ? unde scrie ? lasa linkul ceva.... nu vreau sa iau ban aiurea daca ma intelegi
o sa am pe luna 60 referali asigurati . |
|
| Sus |
Re: Justbeenpaid - Justbeenpaid.comintra te rog in conference room (pe prima pagina sus stanga)si intreaba acolo moderatorii in engleza chestia asta ca sa fi sigur.cand te loghezi sa nu o faci cu id number-ul tau.pune doar numele mic.bafta!
am intrebat iar la ora 8.50 azi.deci nu mai mult de 3 pe zi si fiecare cu email-ul lui si procesorul lui de plata personal.fara smecherii.succes! |
|
| Sus |
Re: Justbeenpaid - Justbeenpaid.commai am o problema am 4 referali. Comissions Earned Thus Far 4$ .... dar nu ii am in balanta si nici nu stiu cum sa ii pun acolo ? cum folosesc banii de la referali.
|
|
| Sus |
Re: Justbeenpaid - Justbeenpaid.compt referalii care au luat doar prima pozitie cu cei 10$ gratis nu primesti comision.e normal.cand vor cumpara prima pozitie din banii lor atunci vei avea comision nivel 1 si 2.
|
|
| Sus |
Re: Justbeenpaid - Justbeenpaid.comMie unul imi merge foarte greu site-ul.
Iar pe tripler nu pot intra absolut deloc. E doar la mine asa? Dacă te-am ajutat cu ceva prin această postare, nu ezita să apeşi butonul «Mulţumesc» din colţul dreapta.
|
|
| Sus |
Re: Justbeenpaid - Justbeenpaid.comnici eu nu pot intra acum. mi-a zis ca se actualizeaza baza de date. de dimineata am inrat fara probleme.
|
|
| Sus |
Re: Justbeenpaid - Justbeenpaid.comcand merge cand nu merge.dar e ok.fac upgrade la servere baietii.la mine merge chiar bine.am fost si platit azi.
|
|
| Sus |
Re: Justbeenpaid - Justbeenpaid.com
Si la mine aceiasi problema... cred ca in scurt timp va fi bine ![]() |
|
| Sus |
| Sus |
Utilizatori care navighează în această categorie: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

o sa am pe luna 60 referali asigurati .