Bet365 - bet365.com

Veteran
Donator
Înscris
27 Ian 2010
Mesaje
1.321
Ai dreptate insa mie imi place unde joc ca totul sa decurga cat mai rapid si cat mai serios iar,Unibet sunt o firma nordica iar calitatea este la ea acasa.Un atuu care m-a facut sa aleg si unibet-ul este acela ca la evenimentele live poti sa iti retragi o parte din bani daca simti ca pariul nu mai poate iesi.
 
Veteran
Donator
Înscris
23 Noi 2010
Mesaje
1.015
E cineva care si-a dat auto-excludere si a revenit ? Cam care vor fi procedurile, ca urmeaza sa imi expire si mie aceasta auto-excludere
 
Membru
Înscris
1 Ian 2011
Mesaje
281
Auto-Excludere
Pariere Responsabila
bet365 ofera clientilor posibilitatea de a se auto-exclude din contul personal pentru o perioada de 6 luni, 1 an, 2 ani sau 5 ani. Din momentul in care s-a efectuat aceasta modificare in cont pentru o anumita perioada de timp, nu va mai fi posibila redeschiderea contului pentru nici un motiv, decat dupa expirarea perioadei stabilite.
Pe durata perioadei de auto-excludere, bet365 va depune toate eforturile pentru a impiedica deschiderea altor conturi.
Un cont care a fost doar ‘inchis’ poate fi redeschis de client in orice moment.
Daca doriti sa utilizati aceasta optiune sau doriti informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati si unul dintre operatorii nostri de la Relatii Clienti va va ajuta cu cea mai mare placere.

Ar trebui sa fie reactivat automat
celm mai ok ar fi sa comunici cu cei de la suport,sunt online la orice ora si te pot lamurii.
 
Membru
Înscris
3 Iul 2012
Mesaje
334
Cu siguranta acum bet365 este cea mai buna casa de pariuri online.
 
Membru
Înscris
17 Iul 2012
Mesaje
55
Aceeasi parere o am si eu . Daca cineva vrea sa bage in pariuri online, bet365 e cel mai bun la ora actuala.
 
Membru
Înscris
15 Iul 2012
Mesaje
111
o sa incerc sapt asta..au inceput campionatele... :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
 
Membru
Înscris
17 Iul 2012
Mesaje
55
La inscriere cel mai indicat e sa activati si bonusul. Trebuie sa il rulati de 3 ori , dar se ruleaza rpd, deci nu e o problema.
 
Membru
Înscris
28 Mai 2011
Mesaje
149
E cineva dispus să mă ajute cu o tranzacţie în MoneyBookers? Eu trimit o sumă în RON şi vreau să primesc aceeaşi sumă(minus taxe) în cont. Soldul actual îl am din bani proveniţi din USA. MoneyBookers nu permite depuneri pe site-uri de pariuri cu bani proveniţi din state, deci nu pot depune pe Bet365.

Fac "schimbul" doar cu membrii activi şi cu vechime. Mulţumesc! :)


L.E. Am rezolvat problema cu ajutorul lui hooliganh! :-bd
 
Veteran
Team Spirit
Înscris
2 Dec 2011
Mesaje
504
a avut cineva probleme la bet365 cu revizuirea contului?
eu joc mai tot timpul LIVE, cote mici, meciuri sigure, mize mari, cu 3 zerouri, si am observat de o saptamana ca timpul de a plasa pariul live a crescut pana la 10 secunde chiar mai mult :)
deci...concluzia --> ca sa nu mai reusesc sa bag cotele mici, sigure, la pariurile LIVE.

Multumesc!
 
Membru
Înscris
15 Iul 2012
Mesaje
111
unde vad biletu pariat...???

k nu nimeresc.../ :-o :-o :-o :-o


am bagat deja 1..la pauza ..AJAX..vs ALKMAAR
 
Veteran
Donator
Înscris
27 Ian 2010
Mesaje
1.321
Baieti aici daca depui cu MB o suma(si fac inca 100ron sa zicem) si dupa mai depun si cu cardul inca 50 ron pot retrage toti bani pe card s-au trebuie sa retrag cat am depus si am castigat cu MB si apoi ce am rulat din banii depusi pe card i retrag tot prin card.
Si a 2-a intrebare cum va verificati indentitatea la bet365?Ati fost sunat de cei de la bet365 ca cica asa este acuma pe site?Eu am depus de o gramada de ori insa toti i-am pierdut si nu m-am interesat cum e cu retragerea insa acuma am niste bani si vreau sa-i scot.
 
Veteran
Donator
Înscris
9 Apr 2011
Mesaje
3.433
II poti retrage pe toti pe card...
Si, e mai simplu sa ceri verificarea identitatii prin posta! Iti trimit ei o scrisoare de verificare cu un cod pe care il bagi pe site. Si nu dureaza decat cateva zile!
 
Veteran
Donator
Înscris
27 Ian 2010
Mesaje
1.321
Poi dar din ce am inteles eu trebuie sa faci si acea verificare telefonica KYC s-au asa ceva.Iar in ceea ce priveste retragerea sper sa ai dreptate si sa-i pot retrage toti pe card.
 
Veteran
Donator
Înscris
9 Apr 2011
Mesaje
3.433
eu am retras intr-o singura transa 600 de euro, fara verificare telefonica. Doar verificare KYC prin posta si am trimis o copie scanata a buletinului (adresa de mail ti-o da un operator pe chat)
 
Veteran
Donator
Înscris
27 Ian 2010
Mesaje
1.321
Poi nu stiu ca acea copie o trimit insa nu stiu cum solicit sa primesc acea scrisoare?Ca acolo la retragere am direct callback si nu scrie nicaieri solicita vreo scrisoare.
 
Membru Banat
Veteran
Donator
Înscris
30 Iul 2010
Mesaje
1.291
Incearca sa vorbesti cu cei de la Suport Live. Desi mie par cam batuti in cap dar pentru o problema simpla ca aceasta ar trebuii sa iti dea un raspuns clar.
 
Veteran
Donator
Înscris
27 Ian 2010
Mesaje
1.321
Dupa cum vad alte raspunsuri ei au un sablon dupa care trebuie sa raspunda si atat.Daca-i pui in incurcatura sigur nu mai primesti nici un raspuns despre ce trebuie sa faci.
 
Membru
Înscris
31 Mar 2011
Mesaje
129
popescunicolae a spus:
da, folosesc... nu am avut probleme, pentru ca nu au ce face ei...si ei au castiguri enorme, nu numai din loterie
nu folosesc acelasi numar, si nu le zic
de cele mai multe ori, a treia oara iese
au fost momente in care am rulat de 15 ori... miza de peste 8000 lei...

Daca este asa de ce nu zici numerele pentru ca nu ai da bani de la tine daca ar castiga si alti cu aceste numere. Intr-adevar poti fi superstitios ca dand numerele nu vei mai castiga u sau vor lua masuri cei de la bet. Tot ce as vrea eu ar fi sa vad numerele sa vad si eu cum sta treaba pentru ca eu joc de mult la loto dar ce spui u aici nu se leaga. Eu am incercat la o loterie mai mica si se intampla ca un numar sa nu aibe extragere timp de 44 de zile, estragerea era doar o data pe zi, la 46' sunt 2 dar totusi. Eu oricum o sa verific teoria asta cu ajutorul programului pe care il am si ma voi lamuri asta daca nu o vei face u mai devreme pentru ca imi va lua ceva timp. Salut
 
Veteran
Donator
Înscris
23 Noi 2010
Mesaje
1.015
Un mic sfat pentru cei care vor sa isi dea auto-suspend, nu recomanda :)), pentru ca atunci cand o sa expire o sa aveti MARI batai de cap cu ei, povestesc din proprie experienta
 
Sus