Re: FanBox - fanbox.comFelicitari apuca te de treaba serios eu zic ca merita
|
|
| Sus |
FanBox - fanbox.com
Re: FanBox - fanbox.comPai cum sa ma apuc de treaba! Daca eu nu am facut mai nimic si am in balanta 2000 si ceva de USD...???? WTF?
|
|
| Sus |
Re: FanBox - fanbox.comAi activat ( IPL) I'll Pay Later sau ai bloguri si ad create?
|
|
| Sus |
Re: FanBox - fanbox.com
La balanta care o ai nu poti face nici un cashout ? |
|
| Sus |
Re: FanBox - fanbox.comBanii se pot retrage dupa 90 zile cand se matureaza
|
|
| Sus |
Re: FanBox - fanbox.comDeci, sa imi explice si mie cineva de ce naiba astia de la Fanbox mi-au luat aproape 8 USD din PP.
Since activating your IPL account, you've earned $695.11. Well Done! Thanks to the Automatic Account Protection that you previously set up, your September IPL processing fee ($7.86) was successfully transferred from your PayPal account. There is no fee for this service. Eu in PayPal, la profil nu am activa nici o plata recurenta sau cum s-or chema astea de isi iau bani in fiecare luna... Ma poate lamuri cineva? |
|
| Sus |
Re: FanBox - fanbox.comPai din cate inteleg ai IPL activ si se plateste 1.55% din suma consumata lunar ...probabil nu ai avut fonduri maturate in balanta si au luat din paypal
|
|
| Sus |
Re: FanBox - fanbox.comPlateste acest site sau nu?
|
|
| Sus |
Re: FanBox - fanbox.com
Ti-ai activat (din greseala sau nu ) automatic payment, du-te in PP la subscription, si da-i cancel la Fanbox, o sa-l gasesti activ acolo.Cui cat creste IPL consumat cu atat suma va fi mai mare. Dupa ce trec cele 90 de zile , acei $695 vor putea fi consumati, ma rog, nu toti , ca va trebui sa returnezi cat ti-au imprumutat ei, adica IPL-ul cosumat, si ramai cu ceva profit, dar daca vrei sa faci si ceva profit mai mare, va trebu sa lucrezi un pic, fa bloguri, ads, fa-ti prieteni, si asa iti va creste profitul. |
|
| Sus |
Re: FanBox - fanbox.comA luat cineva bani pana acum?
|
|
| Sus |
| Sus |
Utilizatori care navighează în această categorie: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori