Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
VirtualPub este un faucet-game care plateste in satoshi si este lansat pe data de 23 noiembrie 2016, si este creat de adminul tomos. Faucet-gameul este de tip management si presupune inchirierea unui barman si cumpararea/revanzarea de bauturi,cocktailuri, fast food.
Balanta userilor este in credite castigate dar exista si o conversie in timp real a creditelor in satoshi la cursul actual de referinta bitcoin-usd preluat de pe bitfinex.

Acest faucet game se bazeaza pe upgradeuri in timp cu creditele castigate, si nu implica depozitul de bani din buzunar. Upgradeurile maxime aduc castiguri mai bune decat daca nu este upgradat nimic.
Castigul online NU se bazeaza pe o valoare fixa a claimului ci pe faptul cat puteti sta online casa va asigurati ca nu a expirat timpul barmanului sau ca s-a terminat marfa de pe stoc..

Inscrierea se face pe baza de :
-Login name (User)
-Email (contul VirtualPub probabil va trebui confirmat prin email la inregistrare )
-Adresa wallet

Important :
  • Adresa de bitcoin folosita la crearea contului pe virtualpub trebuie sa fie identica cu cea de bitcoin din contul dumneavoastra de pe Faucethub.
  • Daca nu aveti cont pe microwalletul Faucethub trebuie sa va creati unul, inainte sa va inregistrati aici altfel nu veti putea primi banii si nici sa treceti o adresa care nu corespunde cu ce aveti pe faucethub, altfel adresa nu se poate schimba manual pe virtualpub ,doar prin Contact cu mesaj catre admin.
Categorii/optiuni de castig/features :
Faucetul se imparte in 4 mari categorii de lucru :
(imaginile de mai jos sunt de pe urma upgradeurilor maxime posibile pe site. Ca incepator nu veti vedea atat de multe optiuni decat dupa deblocarea lor)
1. Your bar items :
the new virtualpub 1.jpg
1. Este barul care la inceput va fi nivel 0. Nivelul maxim este 2. Barul trebuie upgradat primul pana la nivelul 2 ca sa deblocheze si alte upgradeuri.
2. Este barmanul care la inceput va avea un timp mic de functionare. El va putea atinge maximumul in joc de 150 minute dupa upgradeuri.
3. Este Seats si reprezinta numarul de scaune adica cati clienti vin la bar.Primiti 5 scaune din start gratis care pot gazdui 5 clienti. Scaunele afecteaza viteza de vanzare a bauturii cu cat mai multe cu atat se vinde bautura mai repede. Maximul de Seats in joc este de 15 si se obtine cu upgradeul de la Science.
4. Este Warehouse care poate avea capacitatea de 100 de sticle dar cu inventia de Warehouse ii mai adauga 50, deci maximul va fi de 150.
5. Este Inventia de Warehouse si se va afisa in aceasta catogorie doar dupa ce ati descoperit inventia.
6 Este Shopul. Au fost anumite plangeri pe bitcointalk cum ca anumite sectiuni/bonusuri din shop au bug si nu lucreaza . Este optional Shopul si ofera bonusuri doar daca ati facut foarte multe claimuri in Free Ticket si ati primit Shop points.

2. Drinks / Food / Tobbaco :
the new virtualpub 2.jpg
1. Berea : Este deblocata gratis din start. Este primul tip de bautura care poate fi cumparata cu 1 credt si vanduta cu 3 credite cam 1 litru la fiecare minut; Profitul real este 1 credit deoarece 1 s-a cheltuit pe cumpararea berii si 1 credit este pentru plata barmanului.. Este si cel mai des vandut tip de bautura chiar daca aveti deblocat si restul bauturilor. Asa ca asigurati-va ca aveti tot timpul bere in Magazie de vreo 3 ori mai mult decat vin si whisky la un loc. Daca nu ati deblocat vinul si whisky atunci cumparati bere pana se umple magazia.
2. Vinul : Este primul tip de bautura care se deblocheaza cu bani. Deblocarea lui costa 1000 credite . Poate fi cumparat cu 5 credite bucata si vandut cu 10 credite cam la fiecare 6 minute fiecare sticla.
3. Whisky : Este un tip de bautura care se deblocheaza cu bani . Deblocarea lui costa 5000 credite . Poate fi cumparat cu 10 credite bucata si vandut cu 21 credite cam la fiecare 10 minute fiecare sticla.
4. Trabucuri : Costa 100 credite bucata , si la vanzare se castiga 110 credite revenue + random science points si lucky coins prin sansa. Nu au timer de vanzare ,trabucurile se vand aleatoriu prin sansa. E posibil sa nu fie deblocate de la inceput doar mai tarziu prin upgrade. Trabucurile se vand greu si un stoc de maxim 6-10 bucati este de ajuns pentru mult timp.
5. Inventia de Hot Dog Stall : Pret 1000 credite / 100 bucati . Vanzare : 12 credite / bucata . Clientii cumpara intre 5 si 30 hot dogs pe ora daca barul este in functiune.
6. Inventia de Absynth : Capacitatea maxima 20 sticle, independenta de Warehouse. Sticla se cumpara cu 50 credite si se vinde cu 60 credite. Se vinde random (nu e pe timer).
Atentie : Dat fiind faptul ca stocul maxim de absynth este mic , va trebui sa va asigurati mai des ca nu s-a terminat deoarece aceasta bautura este profitabila la vanzare si pacat ar fi sa stati cu stocul de absynth gol.
7. Inventia de Mixed Drink (cocktail) : Se cumpara cu 15 credite si se va vinde cu 20. Maximul e de 100. Se vinde in medie 10-20 pe ora daca barul(barmanul) este activ.
8. Inventia de Vodka : Se vinde cel mai bine dupa bere. La fiecare sticla de bere este o sansa de 20% sa se dea si una de vodka. Pret: 500 Credite / 1 Sticla = 100 paharele (profit = 2 Credite / paharel ). Maximum cumparat este de 100 paharele = 1 sticla.
9. Inventia de Cafea : Maximul e de 50 cafele . Prietul unui coffee-pack este 250 credite, 1 coffee = 7 credite (profit = 2 credite/Coffee)
10. Pizza : Se deblocheaza doar daca activati cele 2 optiuni de POPUNDER din pagina de Settings. Pizza are 3 optiuni aleatorii de ales, care cu un click (confirmare de vizionare de shrink link) se va adauga aleatoriu branza,ciuperci, ketchup care valoreaza in jur de 10-20 credite fiecare. La un moment dat crearea pizza va fi oprita , va trebui sa solicitati cat ati strans si se asteapta 30 de minute pentru inceperea unei noi pizza.

3. Bonuses :
the new virtualpub 3.jpg
1. Tasks : In partea dreapta a siteului o sa gasiti 6 linkuri de short links de vazut de la Mellowads . Acelea se pun la socoteala pentru Tasks. Puteti vedea aleatoriu din ele nu exista o ordine. Fiecare link are un timer pentru disponibilate de 30 de minute.
Cerintele pentru Tasks sunt :
BEER SOLD: 0 / 100
4 HOUR BONUSES CLAIMED: 0 / 2
FASTCASH LINKS CLAIMED: 0 / 15
EVENTS CLAIMED: 0 / 5
LUCKY COINS GAMBLED: 0 / 10
Odata rezovate toate puteti primi un bonus asemanator cu cel de la Big event 0/10 si anume poate fi un premiu de vreo +/-600 credite sau vreo 24 de lucky coins sau vreo 600 de Science Points.​
2. Lottery : Este o sectiune unde trebuie sa vedeti un short link pentru a primi un ticket gratuit la loterie + cateva credite. Exista in pagina dedicata si extrageri cu premii . Mai multe tickete = mai multe sanse.
3. Paid-To-Click (PTC) : Aici este sectiunea de reclame de tip ptc de vizionat si cele 6 linkuri de short link.
4. Buy Referrals : Daca sunt disponibili noi membri inscrisi pe virtualpub si veniti fara link de referal atunci aici vor fi la vanzare definitiva (nu de inchiriat) . Referralii sunt umani , dar este foarte riscant ca si ei pot intra inactivi si atunci nu mai puteti recupra investitia asa ca nu se recomanda.
5. Daily Bonus : Se colecteaza zilnic un bonus de 30 sau 50 sau 150 sau 300 credite fara completare de captcha.
6. Jukebox : Se deblocheaza ultimul de la Science si ofera un bonus aleatoriu (undeva la cateva zeci-o suta de credite) atunci cand se face claim la bonusul zilnic 4-hours.
7. Casino (Ruleta) : Asta este singura sectiune unde se pot folosi Lucky Coins pentru a putea paria cu ele pe rosu, negru sau pe cifre. Nu pariati pe 0 ca va irositi monezile . Strangeti mai multe si cand pariati puteti paria cate 2-3 sau multe deodata pentru a salva timpul sa nu pariati mereu pentru cate una. Daca e sa castigati tot castigati. Pare un joc destul de cinstit si nu va mananca chiar toate monezile degeaba.
8. Tips left by Customers : Aici colectati bacsisul lasat de clienti. Se va completa un shrink link pentru asta, inainte. Ca sa salvati timp sa nu strangeti mereu cate 200 credite, mai asteptati (cu aproximatie vreo 2-3 zile de activitate) pana strangeti 1000+ . Nu se afiseaza nicaieri cat aveti strans in timp real.
9. Inventia de Treasure Box : Este o inventie care ofera un bonus zilnic, fara captcha, aproximativ 400 credite, 1-2 lucky coins si cateva zeci de Science Points. Premiul este aleatoriu.
10. Inventia de Luckygame : Este o inventie care ofera un blus zilnic un pic mai mare ca cel de Treasure Box, si anume prin click pe 5 din 9 casute se pot descoperi in medie 500 credite si 1-2 lucky coins si 100 sau 200 Science Points. Premiile sunt aleatorii.
11. Inventia de Rainbow of Luck : Aceasta inventie ofera un bonus additional permanent de fiecare data la eventuri ( cel de 30 de minute , cel de 4-hours, etc) in valoare de cateva zeci de credite , de regula intre 20-60 credite.


4. Science / Inventions
the new virtualpub 4.jpg
1. Inventatorul : Inventatorul are in total 9 inventii de descoperit (sunt descrise mai sus) . El lucreaza cate 24 ore si va trebui platit cu vreo 3000 credite + 200 Science points pentru fiecare tura de lucru. Pentru a descoperi o inventie este nevoie de 10000 puncte adica bara de completat la progres. Dupa fiecare tura inventatorul ofera aleatoriu cateva sute de puncte. Pentru a face 10000 de puncte este nevoie de vreo 10-15 ture de lucru (nu mai stiu exact). Dupa ce s-au descoperit toate inventiile,inventatorul nu mai poate fi pus la lucru si mesajul ca "Maximum inventions reached" va apare. Odata descoperite toate inventiile nu mai aveti nevoie de Science Points si puteti face conversia pentru credite. Pana atunci salvati Science points si nu le schimbati pe toate in credite asa frecvent.
2. Science : Cardul de Science se deblocheaza abia dupa ce s-a upgradat totul( barul si celelate) la nivelul 2, costa 15000 credite si contine 3 packuri de upgrade iar fiecare pack (nivel) contine 1-3 upgradeuri diferite , cum ar fi credite aditionale ptr bauturile vandute, mai mult bacsis lasat de clienti, +30 de minute la timpul barmanului, etc.
Mai jos este un exemplu de upgrade ramas dintr-un pack :
science progress virtualpub.jpg


Strategie joc :

La inscriere veti primi 10010 credite din care trebuie sa cheltuiti 9800 pentru a debloca barul , sa inchiriati barmanul si sa cumparati bere. Sunt banii fix de ajuns dar daca a expirat barmanul si ati uitat de el sau nu ati avut timp sa cumparati bere la timp atunci vizionati PTC ads sau shrink links ca sa obtineti credite iarasi. La inceput va fi mai greu si va trebui sa vizitati mai des faucetul dar cu timpul dupa toate upgradeurile disponibile puteti vizita siteul la vreo (maxim) 30 de minute pentru refill de bauturi. Vizionarea PTCads sau shrink link va aduce mai multe credite si ajuta la progresul jocului mai repede.



Bonusuri (Eventuri) :
Exista 3 feluri de bonusuri si anume :
1. 4-HOURLY BONUS : la fiecare 4 ore in josul paginii de joc veti vedea :
the new virtualpub 8 - 4 hourly bonus.jpg
Bonusul de 4 ore consta in credite. Puncte de Science se primesc la acest bonus doar cand deblocati cladirea de Science. Timpul de 4 ore poate fi redus la 3,5 ore doar cu upgrade din Science packs.

2. 1-HOURLY EVENT : Bonusul de Event apare odata la 1 ora si il gasiti in dreapta imediat sub cele 6 fast cash (shrink links ) de la Melloads :
the new virtualpub 5 -30 min event.jpg
Cofirmati cu captcha si se pot primi aleatoriu bonus precum : sticle de bautura ,satoshi sau chiar puncte de Science. Timerul de 1 ora se poate reduce la 30 minute doar cu POPUNDER activat din pagina de settings.
Pentru a nu primi aleatoriu sticle de bautura puteti face plinul pe stoc mai intai si asa nu mai primiti bautura si aveti sansa pentru alt bonus mai bun cum ar fi resetarea timpului de 4 ore la eventul de 4 -HOUR sau 1 punct la progresul BIG EVENT.
3. BIG EVENT 0/10 : Acest event se completeaza la 10 puncte obtinute, cate unul prin sansa si doar de la eventul de 1 ora . Se strang greu cele 10 puncte dar premiul se merita, ajunge undeva la 600 credite.
the new virtualpub 6 big event.jpg

Withdrawal :
Withdraw se va face numai prin FaucetHub deci trebuie sa aveti cont creat pe FaucetHub.
Tastati manual suma in credite de retras conform balantei. Banii in satoshi intra instant in contul faucethub.
the new virtualpub 7 withdraw.jpg


Program referrali :
- Procentul este de 10% din cat fac referralii withdraw si nu pe claimurile lor.
- Se afiseaza cati referali aveti in pagina de cont. Veti vedea numele ,cat au scos si daca sunt activi. Nu se afiseaza adresa lor de bitcoin. Comisionul va fi platit in faucethub direct cu specificatia "Referral".


Link de inregistrare :

Inregistrare pe Virtualpub


Alte specificatii / ponturi :
- la inceput se va castiga foarte greu, doar cativa satoshi din vanzarea berii, dar odata deblocate si vinul si whisky situatia devine mult mai buna si se va accelera castigul . Vizitati PTC ads si shortlinks pentru extra credite.
- Daca nu are ce vinde, barmanul sta degeaba si ati platit de pomana inchirierea lui. Asigurati-va ca sunt bauturi destule pe stoc.
- Pentru a eficientiza castigul la maxim posibil cand trebuie sa inchideti tabul cu faucetul si lipsiti mai mult de pe site, asigurati-va ca aveti berea la maxim (daca aveti doar berea la dispozitie, berea un sfert si vinul la 3 sferturi din capacitate daca ati deblocat si vinul, sau vreo 90 de vin si 60 de whisky daca aveti magazia la maximul de 150.
- Cand vizitati un shrink link, ca sa nu trebuiasca sa faceti de 2 ori un captcha, dupa ce se incarca shrink linkul, dati click in gol undeva pe pagina sa se activeze popup . Astfel veti completa doar 1 singura data captcha.

Multumesc frumos. Intrebari si discutii cu mare drag in comentariile de jos.
Success la bitcoini !
 
Ultima editare:
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
Oferta https://bitcointalk.org/index.php?topic=1690973.msg16996352#msg16996352

Cine se inscrie si vrea sa castige 10k satoshi exista o cerere a adminului ptr creare de bannere :
PS: I am still looking for some1 who can make me banners (they will be for you - to promote reflinks).
Sizes: 468x60 , 728x90 , 300x250 , 100x160 , 200x200
For the best banners creator , there is a reward: 10.000 satoshis to your account balance
smiley.gif
Cine este interesat si are timp intrebati-l mai intai daca mai este disponibila oferta si pe urma va apucati de bannere .
 
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
A aparut si un update de sarbatori pentru cine este interesat sau pentru userul inregistrat la mine si daca mai vrea sa fie activ :D :
S-a introdus pomul de craciun cu Mosul betiv care da posibilitatea sa dati claim random la unul din valorile din screenshot :
xmas%20tree%20virtualpub.jpg
se pare ca claimul Xmas poate fi cerut o data la 12
ore.
Edit : Am uitat sa specific ca bradul este vizibil abia dupa ce cumparati barul cand va inregistrati, adica dupa ce platiti 9800 satoshi din cei 10010 satoshi primiti la inregistrare.

Sansele de castig la pomul Xmas sunt :
150 SAT (50%)
250 SAT (35%)
750 SAT (10%)
1500 SAT (5%)
 
Ultima editare:
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
1-a si a 2-a plata virtualpub in faucethub (total 11300 sat) :

1st%20and%202nd%20virtualpub%20payments.jpg


a durat atat pana sa fac retrageri de pe 28 noiembrie de cand sunt inscris ca am avut upgradeuri de facut inca mai am de deblocat cladirea de science dar m-am gandit sa mai apuc sa fac si retrageri :D
Pentru cei care s-au inscris sau vor sa se inscrie:
Atentie ca s-ar putea sa primiti avertizare pe ecran cum ca folositi adblocking (se refera la adsoptimal) si chiar daca e posibil sa va delogheze ignorati-o si va vedeti de treaba.
Atentie ca va fi foarte greu la inceput daca incepeti de la 0 ,eu am avut avantajul ca am pornit cu 9000 satoshi de la miniongame.
Multumesc.
 
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
UPDATE :
-S-a introdus trabucul de cumparat pentru 100 satoshi. Disponibil doar pentru cine are deblocat whisky.
Mai multe detalii se pot afla in pagina de help How to Play.
16%20december%20updates%20virtualpub.jpg

- S-a introdus nou si lucky coin care se obtine doar de la trabucuri si deocamdata nu se poate folosi la nimic ci e doar pentru upgradeuri viitoare.
 
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
UPDATE pentru LUCKYCOINS :
Astazi s-a introdus optiunea de cheltuire a monedelor lucky coins adica CASINO.
Nu uitati : Sanse mari ca sa obtineti un lucky coin sunt daca sunteti online o perioada si dati clickuri mai des intr-un interval de o ora sau pana se da primul trabuc prin sansa odata cu whisky .
casino%20virtualpub%20upgrade.jpg

Jocul de casino unde se cheltuie cate o luckycoin consta intr-un grid de ghicit asa cum era la miniongame.
casino%20virtualpub%20upgrade%201.jpg


Am avut stranse 14 Luckycoins asa ca m-am decis sa le cheltuiesc .

Cateva jocuri de ghicit din cele 14 :

1. Aici aveam posibilitatea sa cer 150 satoshi castigati + 1 lucky coin care asigura un joc in plus :
casino%20virtualpub%20upgrade%202.jpg


2. Aici am tot mers cu ghicitul de la screenshotul de mai sus pana am pierdut 150 satoshi + 1 luckycoin. Se specifica in descriere ca sunt 2 patrate cu bankrupt si cu cat ghiciti mai multe bune, cu atat sansele sa pierdeti totul cresc :
casino%20virtualpub%20upgrade%203.jpg


3. Aici am avut noroc sa ghicesc numai bune, numai ca poti sa zici ca de la 4-a oara sau dupa a 4-a , a 5-a are sanse mari sa se piarda totul. Am pierdut si runda asta..
casino%20virtualpub%20upgrade%204.jpg


4. Aici nici ca se putea mai bine ,daca retrageam la timp erau 350 satoshi + 1 luckycoin ,doar ca am continuat si am pierdut tot :
casino%20virtualpub%20upgrade%205.jpg


5. Aici dupa vreo 10 jocuri consecutive sau a venit doar un ghinion , am prins Bankrupt din prima , deci exista si o sansa de asta :
casino%20virtualpub%20upgrade%206.jpg



Dintr-un total de 14 luckycoins adica 14+2 jocuri , cam 10-12 au fost jocuri pierdute adica m-am ales cu 2 luckycoins si vreo 500 satoshi in total.

Ce am invatat ? Ca nu e o tragedie daca nu castigi lucky coins de la trabucuri atat timp cat nu te opresti dupa maxim 3-4 incercari de ghicit per joc in CASINO. Asadar nu recomand sa mergeti cu ghicitul la nesfarsit. Daca ati prins jackpotul de 250 satoshi din prima atunci e bine sa va opriti.
casino%20virtualpub%20upgrade%207.jpg


Totusi nu uitati sa cumparati trabucuri pentru ca odata si o data tot se vor da si chiar daca nu aduce si un luckycoin dar macar aduce un plus de 10 satoshi la fiecare 100 cheltuiti(1 trabuc cumparat). Eu tot timpul am grija sa am vreo 5-6 trabucuri pe stoc. Nici nu e nevoie sa se cumpere prea multe ca se vand destul de rar si nu intotdeauna la fiecare sticla de whisky.

Primul upgrade pe care il recomand sa se cumpere cu Science points este cel de 2500 puncte pentru un plus de 50% la bacsisuri. Deoarece de mai multe ori pe ora se da claim pentru Tips si faceti satoshi mai repede decat daca ati cumpara upgradeuri pentru maxim reward sau less time waiting , aceste bonusuri ( "something good happened" [care apare maxim 1 pe ora] si "4-hourly bonus" )sunt mai rare deci pot astepta ca prioritate de upgrade.
Upgradeurile cu puncte Science sunt toate bune dar alegeti prioritatea in functie de cat puteti intra/sta online.

Am facut primul upgrade cu puncte science si pot spune ca per total in aproape maximul upgrades in joc ,se castiga mai binisor decat la cetobeto ,asa ca nu ratati ocazia de a castiga satoshi fara risc de investitie , pana nu dispare jocul adica pana nu aduce adminul alt joc- alte idei, asa cum s-a intamplat cu miniongame.
 
Ultima editare:
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
A 4-a plata Virtualpub ceruta,avizata,parafata ,stampilata si intrata instant in faucethub.io :D:x in valoare de 11k satoshi . (a 3a a fost ceruta ieri adica cu 23 de ore in urma)

4th%20payment%20virtualpub.jpg


Cei care s-au inscris sau care se vor inscrie le multumesc. Upgradati totul ce se cere upgradat cu satoshi si veti ajunge sa faceti 10k+ satoshi pe zi daca stati online toata ziua si fara ajutor de la referali ,la mine nimeni inca nu a retras nimic. Comisionul e doar la retragere.

Timp estimat sa ajungeti la maximul upgrade cu satoshi :
-topicul creat pe 28 noiembrie iar prima plata a fost pe 15 decembrie si am avut un avans de 9k satoshi primiti de la miniongame care m-a ajutat sa deblochez vinul si whisky din prima zi.
Deci ar fi cam 20 zile fara withdraw pentru cine o ia de la 0.
 
Ultima editare:
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
A 5-a plata de la Virtualpub :x withdraw cerut si primit instant adineauri :D

5th%20payment%20virtualpub.jpg
 
Veteran
Team Spirit
Înscris
2 Mai 2016
Mesaje
939
M-am inscris si eu ca pare interesant. Am inchiriat barmanul si am cumparat 50 de beri, dar vad ca au trecut cateva minute si nu sa vandut nimic
Edit: Doar am cumparat barmanul dar nu lam si inchiriat deci e ok. Au si inceput sa vina satoshi
 
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
M-am inscris si eu ca pare interesant. Am inchiriat barmanul si am cumparat 50 de beri, dar vad ca au trecut cateva minute si nu sa vandut nimic
multumesc frumos , ai rabdare ca se vor vinde,nu neaparat in fiecare minut dar odata la cateva minute daca dai refresh vezi ca s-au dat vreo 5 deodata , mai dai refresh din cand in cand. Sa nu ramai cu barmanul fara bere ca pierzi bani asa adica daca te deloghezi vezi ca daca barmanul mai are 30 de minute sa aiba 30 de beri pe stoc, ca se vinde o bere la 1 minut.
La inceput va fi greu si incet, trebuie sa ai rabdare dar daca te tii de faucet si upgradezi aproape maxim asa cum am eu, poti scoate si 10k de satoshi pe zi daca tii faucetul deschis toata ziua si cumperi ce trebuie , dar va dura pana atunci vreo 15-20 de zile. Eu de pe 28 noiembrie nu am retras nimic si abia cam pe 15 decembrie am scos primii bani ca am tot bagat in upgradeuri, dar de acum mi-am luat de-o grija in mare parte si acum imi ramane sa cumpar bautura si dau withdraw :D

se anunta niste updateuri mari in curand in sensul ca se va baga traffic exchange , cumparare de referali directi si se va putea face reclama la vreun site daca vrei . Nu cred ca va baga optiune de depozit ca sa nu fie acuzat de ponzi ci se va cumpara optiuni cu banii din balanta.

Am sa intreb adminul daca poate baga o optiune de genul ca sa iti poti ajuta referalul cu o donatie de 1000-5k satoshi din balanta mea ,ca sa va ajut sa porniti mai repede la drum desi nu cred ca o sa vrea pentru ca in momentul in care un user este platit slab la inceput, atunci adminul poate avea maxim de profit din afisarea reclamelor.
 
Ultima editare:
Veteran
Team Spirit
Înscris
2 Mai 2016
Mesaje
939
Astazi mi-a mers destul de bine . Am luat 114 satoshi bonus la 4 ore. Dupa aceea am castigat 750 satoshi la Xmas Tree . Si acum am primit 2 trabucuri la Event. Dupa numai o zi am deblocat vinul(dupa calculele mele trebuia sa deblochez vinul in 2-3zile).
Nu se pot cumpara un anumit numar de beri/vin ? De ex. tot timpul cand intru pe site iar depozitul e gol la bere imi sa cumpar 25 beri . Poate eu vreau sa iau doar 10
 
Ultima editare:
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
Astazi mi-a mers destul de bine . Am luat 114 satoshi bonus la 4 ore. Dupa aceea am castigat 750 satoshi la Xmas Tree . Si acum am primit 2 trabucuri la Event. Dupa numai o zi am deblocat vinul(dupa calculele mele trebuia sa deblochez vinul in 2-3zile).
Nu se pot cumpara un anumit numar de beri/vin ? De ex. tot timpul cand intru pe site iar depozitul e gol la bere imi sa cumpar 25 beri . Poate eu vreau sa iau doar 10
Nu se poate cumpara un anumit numar de sticle pentru bautura de nici un fel nici la inceput si nici daca esti upgradat mai tarziu .
Daca in magazie mai este loc de 16 sticle atunci asa o sa arate ca poti cumpara 16 de bere sau 10 de vin sau 5 de whisky .
Nu iti fa griji ca ai prea multe beri pe stoc, principalul e sa ai si niste vin. Vinul si whisky zboara de pe rafturi cel mai greu si berea cel mai repede.
Eu sunt upgradat la 100 sticle in depozit si 10 seats si vad ca formula ideala este de 70 de bere, 20 de vin si 10 de whisky dar nu se poate sa ai asa precis,nu e problema, principalul e sa ai ocupat asa ( spatiu din depozit) :
1 parte whisky
2 parti vin.........................
(dublul cantitatii de whisky sau cu de 3,5 ori mai putin cat ai la bere)
3 parti bere.................... (de vreo 7 ori cat ai la whisky sau de 3,5 ori cat ai la vin)
Cateodata vei fi nevoit sa cumperi un pic mai mult ,adica 10 in loc de 4 de sticle de whisky sau de vin , eu asa cumpar mereu la ochi sa am proportia de mai sus pe cat posibil de 1:2:3.
Proportia asta de 1:2:3 este la ochi,destul de buna, din experienta mea si avand bartenderul extins la 120 de minute dar daca vrea cineva acuratete se poate calcula cu timpii (care sunt specificati ca aproximativi) de la pagina de HOW TO PLAY si anume ca 1 bere se da la 1 minut, 1 vin la fiecare 6 minute si 1 whisky la fiecare 10 minute.
Oricum proportia de 1:2:3 nu va face sa ajungeti pe 0 la vreo bautura prea repede atat timp cat aveti 10 seats, bartenderul este 120 minute si magazia de 100 deci nu va duce in pierdere daca mai faceti un mic refill intre timp si nu va logati abia dupa 2 ore. Oricum in acest interval de timp cat barmanul este activ ,va mai trebui sa mai luati bere ca magazia este intotdeauna prea mica fata de cat este activ barmanul - indiferent ca barmanul este nivelul 1 sau 2 (nu uitati ca timpii de vanzare la bautura sunt specificati cu aproximatie in pagina HOW TO PLAY) . Daca magazia nu ar fi mai mica decat poate vinde barmanul cat este activ atunci lumea nu ar mai trebui sa cumpere des berea si implicit sa dea refresh la pagina ca sa aduca venituri mai mari de la reclame adminului :D.

Ma bucur ca iti merge bine @Ionescu Vlad , inainte cand s-a deschis jocul si m-am inscris, nu era XMas Tree si nici trabucuri cu lucky coin, si atunci dura mai mult sa ajungi la maximul upgrade de asta am estimat 15-20 zile dar acum cu luckycoins si xmas tree se reduce timpul.
Asa ca profitati cat mai este xmas tree si inscrieti-va sau fiti activi ca sa va faceti upgradeuri mai repede .
austin-powers-41.jpg

Trabucurile se dau mai rar decat whisky (5 trabucuri cumparate pentru vreo 5 ore cred ca ajung) si lucky coin se obtine si mai greu de la un trabuc vandut.
Ca sansa la luckycoin vad ca e aproape de aia de pikaball de la cetobeto.
Sansele la casinoul cu luckycoin au scazut mai mult si acum greu se mai poate ajunge la a 4-a oara sa ghicesti ceva, incep sa pierd de la a 2-a ceea ce ma face sa ma gandesc ca ghicitul doar o singura data sau de 2 ori cu succes e de ajuns.

UPDATE ora 14:30 (ora Romaniei) :
-S-a introdus bannerul interactiv care arata cat ati cerut withdraw + cat aveti ibalanta in direct (live) pe imagine ,la fel ca ala de la neobux sau lexiadz.



I've earned
46718 Satoshis so far

 
Ultima editare:
Veteran
Team Spirit
Înscris
2 Mai 2016
Mesaje
939
Deja 1500 satoshi si 78 science points. Cu ritmu asta sper ca in 2 zile sa iau wisky-ul:)
Parca as mai si retrage niste satoshi , ma tem sa nu cada faucet ul
 
Membru
Înscris
17 Oct 2015
Mesaje
225
care e rata de schimb satoshi-btc? adica ceva de genu cati $ sunt 10k satoshi?
 
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
UPDATE :
Maine se implineste 1 luna de cand este online VirtualPub. Dati cel putin 10 clickuri astazi (refresh, cumparare de bautura) ca sa primiti cadoul aniversar maine. Nu stiu in ce consta cadoul.
Tomorrow is 1 month anniversary for this game, ensure, you clicked at least 10 times in next 24 hours, to get your anniversary bonus tomorrow
smiley.gif
 
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
A 7-a plata VirtualPub scoasa adineauri :) (10k satoshi)

7th%20payment%20virtualpub.jpg


Statistica faucethub

virtualpub%20total%20so%20far.jpg


Statistica personala Virtualpub :

Retras total : 62300 satoshi.
Inscris : de pe 28 noiembrie 2016
Nr zile active/total :26
Retrageri : 7
Prima retragere : 15 decembrie 2016
Media zilnica de la inceput : 62300/26= 2396 satoshi/zi
Nr. referali (clubptc + alte campanii) : 15
Nr. referali activi : 10
Comision referali : 0 (0 retrageri la referali)
 
Ultima editare:
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
virtualpub a implinit azi 1 luna de cand s-a lansat si ofera cadou tuturor membrilor care ieri au avut cel putin 10 clickuri .
Cadoul consta in 2000 satoshi + 5 luckycoins + 500 science points.
HappyAnniversary%20emoticon.gif

Nu uitati sa va logati ca sa va folositi de premiu :D
happy%201%20month%20anniversary%20virtualpub%20final.jpg

mi-am permis din timpul liber sa creez ceva pentru acest eveniment :D
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus