Jurnalul meu , de la zero la 10$ .

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Membru
Înscris
23 Mai 2014
Mesaje
491
Suna ciudat , nu ?! de la nimic la ceva ?! nu ! nu suna !
Am facut jurnalul doar pentru a ma motiva sa fac diferite task-uri in fiecare zi ( si daca chiar merge o sa raspund si la intrebari in limita timpului ) .
Am mai facut PPI acum 4 ani cand era YouTube o sursa super simpla de traffic , deci nu am cunostinte multe in domeniu , inafara de YouTube . Am facut treaba asta timp de 2 ani jumate si a fost foarte bine , iar dupa ce a cazut metoda YouTube mi-am gasit un job stabil ( off-line ) ...


SIMPLU ! care este obiectivul meu ?!
Obiectivul meu este sa fac constant 10$ in fiecare zi / 300$ lunar . In acelasi timp o sa merg si la job .
Investitii : Nu! inafara de timpul de documentare , testare a metodelor , nu o sa investesc decat daca o sa simt ca metoda functioneaza 100% si o sa genereze profit .
Ce am ? Am aproximativ 40 de conturi de youtube care au aproximativ 1-2 ani ( deci conturi aged )


Reteaua parternera o sa fie OGAds , observ multa lume ca lucreaza cu dansii si o sa o incerc si eu , de ce nu ?! merita o incercare .

Cu ce o sa incep ?

In primul rand o sa caut niste nise noi / vechi ( mai putin exploatate ) si o sa le rankez pe youtube . ( prima data am sa incep cu YouTube simplu deoarece cu asta m-am ocupat si inainte ) .
Am 40 de conturi YouTube si o sa pun pe fiecare cate o nisa ( ideal in fiecare zi o sa incerc sa fac o nisa sau 2 , asta depinzand de timpul meu ) . Vreau sa fie ceva ce o sa tina in timp , sa culeg roadele in timp .

O sa incep sa postez primele castiguri aici incepand din prima zi in care fac macar un cent dupa modelul de jos :)

Cod:
ZIUA-CASTIGUL
 
Membru
Înscris
23 Mai 2014
Mesaje
491
Bafta si mult succes! :-bd
Va multumesc ! sper sa fie asa :) ceva va fi ! da inca nu se stie ce !
Bun !
Ce am facut astazi ?

Am pe conturile vechi niste nise vechi ( mixturi ) hacks majoritatea . Unele au cate 7k de views , altele 1k sau 50 de views . Am inceput sa le editez linkurile si sa le pun cele de pe OGADs , cele vechi fiind expirate link-urile s.a.m.d. Am aproximativ 10 conturi cu asemenea nise mai bune . Sa speram ca din putinul ala adunam cate ceva . ( ps : am facut si un clip si l-am urcat pe YT , deci am postat azi o nisa noua ) .

Sfaturi :
Am ip dinamic , dupa fiecare conectare pe un cont de YouTube sterg Istoria de la Chrome iar dupa aceea sterg si cu ccleaner urmat de un reset de la modem .
 
Membru
Înscris
23 Mai 2014
Mesaje
491
Succes!
Sunt curios de ce o sa iasa ;)
Multumesc !
Am fost plecat 2 zile de acasa . Am lasat sa vad nisele vechi daca misca ceva . Se pare ca nu prea . Clickuri putine . Aveam 10 click-uri in 3 zile . Deci o sa incep de la zero . Nu e problema . In fiecare zi mi-am propus sa intru pe o nisa de competitie medie / mica . Ma ocup de astea fiindca este mai usor de rankat o nisa medie sau low . Nisa medie o sa o rankez pe cuvinte cheie mai low competition si nisa low pe cuvintele cheie principale .
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus