$treamtoca$h - Streamtocash.com ( asculta radio si esti platit )

Membru
Înscris
2 Iul 2011
Mesaje
208
merge sa apelez insa nu imi apar apelurile in statistica. trebuie sa astept ceva vreme sau am facut ceva gresit?
 
Membru
Înscris
2 Iul 2011
Mesaje
208
finlanda primul si al 3 lea nr. sunt in uk si nu am putut sa introduc numarul cu prefix. am adaugat doar numarul de tel simplu,de 11 cifre.oare o fi din cauza asta?
le:
Apelurile mele nu apar în statistici!
Nu vă panicați! Dacă sunteți sigur că ați sunat, atunci va apărea în cele din urmă. Datorită încărcării mari ce ati facut azi, va aparea in statistici a doua zi.
mai astept pana maine..
ar fi aiurea sa nu mearga.am vreo 60$

LE : Am rezolvat situatia. Initial am vrut sa o las balta deoarece am reusit sa iau legatura cu adminul care mi-a spus ca site-ul este exclusiv pentru numerele din Romania.
Insaaaaaaaa chiar adminul m-a contactat apoi si a rezolvat problema ( mi-a adaugat el numerele de telefon) (big up)
DECI ,cine este in strainatate si doreste sa activeze pe site luati legatura cu adminul pe skype pentru adaugarea numerelor de telefon. Acesta a promis ca in scurt timp va remedia problema si userii vor putea adauga numerele by themselves. Pana atunci,

support@streamtocash.com (Skype/e-mail)
 
Ultima editare:
Veteran
Înscris
7 Iun 2018
Mesaje
520
Mesaj nou pe Stream To Cash:

January 11, 2019Numere Finlanda

Buna ziua dragi prieteni astazi va anuntam ca providerul din Finlanda reinnoieste contractul cu operatorii din Romania doar cu anumiti operatori s-a incheiat cu succes pe data de 10 ianuarie, cu restul operatorilor se negociaza, dar pana atunci numerele sunt in pauza, va multumim pentru intelegere. Momentan doar numerele din Uk merg pentru ca contractul a fost incheiat cu succes pe 1 ianuarie 2019. Speram ca zilele ce vor urma sa adaugam alte numere noi din mai multe tari. Va multumim.
 
Membru
Înscris
3 Apr 2011
Mesaje
44
Se pare ca se inchide site-ul,acesta a fost anuntul lor:pe 5 februarie se pot cere platile si datorita traficului scazut si foarte putini utilizatori si din greseli invatam, site-ul va fi pe pauza, nu stim cand vom reveni, dar sa speram cat mai curand.
 
Team Spirit
Înscris
11 Apr 2014
Mesaje
152
Eu am balanta in asteptare si nu ii pot retrage. Acei bani sa inteleg ca sunt pierduti ?
 
Veteran
Înscris
7 Iun 2018
Mesaje
520
Depinde cand sunt facuti: daca i-ai facut in decembrie, poti cere plata incepand de azi iar daca sunt facuti in ianuarie ii ceri in martie
 
Veteran
Înscris
7 Iun 2018
Mesaje
520
Pai...acum degeaba iti spun ca nu mai merge, o sa-i dea drumul daca face rost de numere la care sa suni. Pe Finlanda sunam non stop, pana faceam vreo 3000 de minute si ma restrictionau ei.
 
Membru
Înscris
5 Mar 2016
Mesaje
396
Eu sunt acum pe Uk fix cu o cartela Vodafone. Să vedem ce-o ieși ...
Tu suni numai numere din Finlanda ? :)
 
Sus