23lei.ro - Servicii online pentru România

munteanu.doru

Învăţăcel
Salut,
Am placerea de a va spune despre un nou proiect ce trebuie sa apara online, 23lei.ro , ce isi propune sa adune toti freelancerii din Romania. Momentan pe website este afisata o mica pagina de prezentare cu un concurs, dar curand va urma si lansarea oficiala. Pana atunci va recomand sa va inregistrati cu adresa de email pe 23lei.ro pentru a fi informat la timp despre lansarea oficialala, dar si sa obtineti puncte pentru a castiga un premiu :)

link : http://23lei.ro
 

Andreo

Business Club
Veteran
Bafta sa ai cu el ! sper ca si bani de investit in promovare, ca mai sunt cateva astfel de site-uri in Romania... si cand intri pe ele vezi ca cele mai recente joburi au fost postate acum cateva luni :|
 

munteanu.doru

Învăţăcel
Va multumesc mult pentru Feedback. Bani am reusit sa strang si pentru promovare, momentan inca mai sunt batai de cap cu partea de contabilitate. Va functiona legal din toate punctele de vedere, dar statul nu te ajuta deloc...
 

munteanu.doru

Învăţăcel
Multumesc mult de idei, apreciez. Am incercat sa accesez niste fonduri, dar se cer anumite conditii care sunt exagerate si prostesti si am renuntat la ideea de a mai face proiect. Pot fi bani cheltuiti pe nimic.
 

BattleHero

Membru Banat
Daca te referi la Firma de consultanta, fondurile europene acopera si partea asta. Iti primesti banii cheltuiti.
 

mfecoop

Învăţăcel
Abia aştept să apară. Mi-am lăsat adresa de email şi sper să îl lansezi cât mai repede. Îţi doresc mult succes mai ales că ai un concurent puternic, microjoburi, care este pe primul loc în România. Oricum, dacă vrei să faci ceva, investeşti banii aşa cum trebuie şi o să ai succes, dar trebuie să ai un buget mare la început pentru publicitate. Dacă 23lei.ro nu o să fie promovat aşa cum trebuie, degeaba adăugăm noi servicii dacă nu vin clienţi, nu?
 

munteanu.doru

Învăţăcel
Într-adevăr, ai dreptate. Ne-am gândit și la o promovare serioasă și bugetul e pus deoparte :) . Zilele acestea ne-am bătut capul cu un sistem de notificare prin SMS, înca mai găsim mici probleme, dar sperăm ca într-o săptămână să-i dăm drumul.
Mulțumim pentru feed-back.
 

munteanu.doru

Învăţăcel
Asteptam aprobarea unui contract cu mobilpay sa pot face tranzactiile in mod legal si dupa va fi online..nu mai depinde de mine.. contractul e trimis de 2 zile spre ei.
Multumesc de interes :)
 

alexfusea

Învăţăcel
M-am abonat la site-ul tau si astept cu nerabdare sa il lansezi:) Cu toate ca nu sunt un mare fan al lucratului pentru romani prin freelanceing totusi e timpul sa apara ceva de genul si la noi care sa functioneze.Sper ca esti destul de pregatit sa faci asta sa mearga.Mult succes!:)
 
Sus