360Installer - 360Installer.com

nik93

Veteran
Donator
#21
Avzar am zis si eu ca plata e net7
johnny la site am pagina de facebook, habar nam cum ma gasit dar nu e primul. Infine, incerci doar daca vrei eu te asigur ca nu e al meu. Daca era al meu ziceam ca nu am nici un motiv sa il ascunt. Poti incerca doar dupa ce vezi plati facuta daca nu ai incredere.

Apropo, spunea ca zilele astea vine un nou update cu design nou.
 

Raneni

Veteran
Donator
Team Spirit
#23
Sunt dezamagit de acest PPI. Am bagat numai cateva link-uri si din peste 100 de click-uri, abia astazi am primit primul install. Si ghiciti valoarea acestuia...0.01$!
 
#25
Tu probezi o retea cu 100 de vizite?:)))
Pai daca are peste 100 de vizite si debea a primit un install de 0.01$ , mai are rost sa continue ? Doar gandeste-te ca e o ratia de 1:100 si nu prea merita sa ramana daca ii merge asa prost. Spui tu ca doar cu 100 vizite, dar daca mai aduce inca 100 si inca 100 si tot cate 1 install primeste ?
 

Raneni

Veteran
Donator
Team Spirit
#27
Nik, n-am vrut sa schimb toate link-urile de pe site, tocmai pentru astfel de cazuri. Nu eram sigur de cat de bun este, si am spus sa vad cum sta treaba si, in eventualitatea unor rezultate bune, sa schimb mai multe. Poate sa le las pana se fac 1k click-uri sa vad, poate vor incepe sa curga si install-urile. :))
 
#29
Ciudat. Pentru luna martie nu s-au mai actualizat statisticile. Asa e si la voi?

PS: Au aparut de curand statisticile din data de 01 si 02 martie
 
Ultima editare:
Sus