4 tratamente anti acnee cu efect garantat

Membru
Înscris
7 Feb 2011
Mesaje
27
Dacă ai încercat mai multe creme cosmetice fără niciun rezultat, e cazul să treci la „artileria grea”. Iată 4 tratamente anti acnee cu efect garantat şi preţul lor.
Totuşi, nu uita că aceste creme nu sunt cosmetice, ci medicamente şi au contraindicaţii şi efecte secundare.

Retina A sau Smooderm
Ambele creme-medicament au la bază aceeaşi substanţă activă, acidul retinoic. Efectele sale se văd după câteva luni de tratament, timp în care de obicei se observă o exacerbare a acneei – produsul eliberează micile coşuri ascunse în piele, deci curăţă în profunzime.
Preţ: Retin-A – 14 lei, Smooderm – 12 lei

Brevoxyl
Produsul ce conţine peroxid de benzoil, se recomandă în formele uşoare şi medii de acnee. Reduce nivelul bacteriilor care provoacă micile infecţii şi previne apariţia de noi puncte negre şi coşuri. Se foloseşte o dată sau de două ori pe zi, pe toate zonele afectate de acnee. Efectele se văd în câteva săptămâni de tratament. Poate să producă iritaţii locale sau roşeaţă pe tenul sensibil, caz în care crema se foloseşte mai rar.
Preţ: Brevoxyl – 30 lei

Zineryt
Conţine alcool, eritromicină, care inhibă dezvoltarea bacteriilor, şi zinc care măreşte efectul eritromicinei. Este recomandat în toate tipurile de acnee, iar efectele sun vizibile în 10-12 săptămâni. Şi Zineryt poate să ducă la iritaţii pe locul unde a fost aplicat. Se poate cumpăra doar pe bază de reţetă.
Preţ: Zineryt – 32 lei

Skinoren
Skinoren este indicat în formele uşoare şi moderate de acnee şi contine acid azelaic, care are efect antimicrobian şi comedolitic. Se aplică de două ori pe zi în strat subţire, iar efecte se observă în patru săptămâni.
Preţ: Skinoren – 33 lei

De reţinut că toate cele patru produse pot provoca uşoare iritaţii locale – roşeaţă, mâncărime, piele uscată, senzaţie de arsură – caz în care se aplică mai rar sau în cantităţi mai mici. Sunt posibile şi reacţii alergice la substanţele active, aşa că e bine să aplici puţină cremă pe o porţiune mică de piele înainte de a începe tratamentul propriu-zis. Bineînţeles că trebuie să citeşti cu atenţie prospectul înainte de utilizarea cremelor.

Sursa: 4 tratamente anti acnee cu efect garantat : Sănătate : Unica
 
Veteran
Donator
Înscris
22 Ian 2011
Mesaje
981
Mai bine mergeti la medic pentru a vedea ce tip de acnee aveti si ce fel de piele aveti , meicul va sti mai bine.Dar pana sa va duceti la medic ati putea folosi un sapun cu cupru si zinc care va usca cosurile , eu l-am folosit si se observau mici rezultate.
 
Team Spirit
Înscris
3 Dec 2010
Mesaje
236
cele descrise mai sus se folosesc doar dupa ce iti da doctorul acordul si esti asigurat ca e potrivit pentru tine. am vazut persoana care arata mai rau dupa tratamentul cu zineryt(tratament luat dupa ureche desigur) decat inainte sa inceapa tratamentul si am vazut si persoana care dupa ce a luat zineryt la recomandarea doctorului s-au vazut reale imbunatatiri.
Consultati-va la un doctor(cat mai sunt in tara ca toti pleaca incet-incet) si nu mai luati medicamente dupa ureche si vorbele altora..ce lor l-i s-a potrivit tie paote iti declanseaza un efect advers de o sa regreti ca l-ai folosit/luat. puneti rusinea in buzunar ca e mai bine sa fi asigurat de cineva calificat sa-ti dea sfaturi decat de cele ce vezi pe net/auzi de la prieteni/ citesti de pe bloguri-reviste etc.
 
Membru
Înscris
25 Iun 2011
Mesaje
6
Aceste creme nu pot fi folosite pur si simplu. De exemplu, stiu ca dupa ce se foloseste Skinoren sau Brevoxyl nu ai voie sa te expui la soare deloc. Si cand spun asta ma refer nu numai la a face plaja cu pielea expusa la soare, ci si la razele solare care trec usor prin hainele de culoare deschisa, subtiri purtate mai ales pe timpul verii. Deci, eu as zice ca, daca intr-adevar trebuie sa recurgeti la astfel de tratamente, sa aveti grija sa nu va prinda vara cand va dati cu aceste creme, si de asemenea sa tineti cont ca pielii ii mai trebuie aproximativ o luna pentru a scapa de substantele care raman in piele dupa utilizarea cremelor.
 
Membru
Înscris
9 Iun 2011
Mesaje
66
Eu folosesc Elmiplant Skin Control. Si am scapat de probleme. Puteti gasi in farmacii dar in si in hypermarketuri ( eu am luat din real 30 roni tot setul )
 
Membru
Înscris
4 Aug 2011
Mesaje
253
nu e bine sa folositi creme ce v-au fost recomandate de prieteni sau de alte persoane....cel mai bn e sa mergeti la un dermatolog, si el sa va ofere un tratament adecvat pielii fiecaruia ;)...pt ca tratamentele din comert nu sunt bune pt orice piele
 
Membru
Înscris
18 Feb 2012
Mesaje
61
americanu a spus:
nu e bine sa folositi creme ce v-au fost recomandate de prieteni sau de alte persoane....cel mai bn e sa mergeti la un dermatolog, si el sa va ofere un tratament adecvat pielii fiecaruia ;)...pt ca tratamentele din comert nu sunt bune pt orice piele

ascultati de americanu, are dreptate, chiar daca cateodata nici macar medici nu gasesc solutia....
Oricum informativa foarte bine inainte, costa cel mai putin informatia, dar ii cea mai importanta
 
Veteran
Donator
Înscris
7 Noi 2010
Mesaje
2.178
Si medicii pot gresi. Am cheltuit milioane pana la un rezultat + poate s-au mai dus si de la sine. Ceva din ce imi amintesc .. este: baneocin ( pudra )
 
Veteran
Donator
Înscris
26 Aug 2011
Mesaje
553
Hmm ... acum 1 an aveam niste pete pe spate .. nu era foarte grav , dar erau . Am citit pe internet despre anumite tratamente si am gasit despre Mibazon . Este un produs veterinar , se gaseste doar in farmaciile veterinare , dar faza este ca este foarte folositor si la om ! Si medicul veterinar mi l-a recomandat pt oameni :)) .. eu in 10 zile am scapat de toate petele .. si spun ca am incercat cu multe alte creme inainte ;)) .. Mibazonul costa 9 lei un tub destul de mare .. si are rezultate foarte bune !
 
Membru Banat
Veteran
Înscris
29 Apr 2011
Mesaje
2.145
Zynerit foloseam si eu si recomand, dar cand nu te mai dai cu el iti reapar deci na. SI app: nu se elibereaza pe baza de reteta;)!
 
Membru
Înscris
9 Iun 2012
Mesaje
199
Mibazon am incercat si eu dar la mine nu a avut efect. Am un prieten care l-a folosit si i-a dat rezultate foarte bune. Eu am reusit sa scap de "necaz" cu crema abraziva si argila amestecata cu apa si folosita pe post de masca :dance: . Le folosesc cam o data pe saptamana. Depinde si de tipul de ten..
 
Membru
Înscris
4 Aug 2012
Mesaje
3
Zyneritul l-am folosit si eu. RECOMAND! :) dai un ban dar te scapa de probleme
 
Membru
Înscris
23 Feb 2011
Mesaje
493
Va recomand un tratament garantat pt. a scapa de accnee.
Faceti rost de argila pura. Cred ca se gaseste la magazinele naturiste.
Eu a facut rost de argila roz de la Alba-Iulia (de la ing. Bocan).
Am luat argila si apa si am facut o pasta nu ft. subtire nici groasa, numai buna de intins pe fata ca o crema.
Se lasa 10 min sa se usuce bine si se spala.
Se face seara timp de vreo 2 saptamani.
E GARANTATA.
 
Business Club
Înscris
7 Apr 2012
Mesaje
307
Cel mai bine copii este sa nu folositi prosti dinastea, mai bine folositi un gel de spalat pe fata dimineata si seara si atat este cel mai bine eu am un ten perfect :) cel mai bine este sa te speli pe fata cu apa calda sa iti deschizi pori sa cureti cu vreun gel de fata ceva gasiti voi la magazin, si dupa ce indepartezi spuma tot cu apa calda, se clateste cu apa rece pentru a inchide pori asa este cel mai bine sa te speli pe fata, spalativa asa si veti vedea rezultate cu siguranta in vreo 2 saptamani imbunatatiri ale tenului
 
Înscris
11 Aug 2012
Mesaje
62
Proteina animala creeaza aciditate in corp si favorizeaza aparitia acneei, cu cat mancam mai crud si vegetal cu atat corpul este mai alcalin, asta inseamna o reducere drastica a toxicitatii din organism, astfel acneea disparand fara urma :) Mai bine tratam cauza decat efectul, eu zic ca este mai eficient.
 
Veteran
Donator
Înscris
28 Dec 2010
Mesaje
642
stiu si eu un remediu, care vrea sa stie imi da pm , e cu ....... de fata mare
 
Sus