5 cele mai bune website-uri Freelance in care iti poti gasi locuri de munca

Thomson

Învăţăcel
Salutare grup, bine v-am gasit! Ca tot sunt nou pe acest forum, m-am gandit sa incep prin a va impartasi cateva platforme de Freelance care, posibil sa va fie de folos.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui alt mod de plată a diferitelor bunuri, probabil căutați mai multe oportunități de dezvoltare profesională sau pur și simplu iubiți libertatea oferită de freelancing, nu există nici o îndoială că milioane de oameni au descoperit beneficiile profesioniștilor independenți. Pe măsură ce tendințele precum stilul de viață nomad digital cresc în popularitate, numărul resurselor Freelance a crescut și el :)).

OK, iata cateva dintre acestea:

1. Freelancer
Spre deosebire de majoritatea celorlalte platforme, in plus fata de oferirea a milioane de proiecte, Freelancer vă permite să concurați cu alți freelanceri în concursuri pentru a vă demonstra abilitățile. Dacă sunteți competitiv și increzator în experiența dvs., este o modalitate excelenta de a va prezenta abilitatile si de a atrage mai mulți clienti.

2. Upwork
Cu peste 1,5 milioane de clienti, Upwork oferă ceva pentru fiecare tip de freelancer. Acesta gazduieste atat proiectele pe termen scurt, cat si cele pe termen lung, munca pe ora sau pe proiect și angajamente la nivel de expert și incepator.

3. iFreelance
Aceasta platforma gazduieste freelanceri cam de orice ramura (scriitori, editori, programatori etc.), dar de asemenea include si marketeri independenti. Un mare avantaj este ca spre deosebire de alte site-uri, iFreelance vă permite să păstrați 100% din câștigurile dvs.

4. SimplyHired
Cu o gama mai larga decat majoritatea celorlalte platforme independente, SimplyHired este perfecta pentru toti, de la vanzatori la lucratori in constructii. Acesta include un blog cu sfaturi de angajare, un director al companiei si cautare bazata pe locatie.

5. College Recruiter
După cum sugerează și numele, College Recruiter este pentru studenți sau absolvenți care caută locuri de muncă de orice tip.
 
Sus