55€ Gratuit - Blackcatcard

Vladv26

Veteran
Team Spirit
Blackcatcard este o aplicație similara cu Monese sau Revolut care îți oferă un cont bancar în euro și un card Mastercard în momentul în care te înregistrezi. Ca și în cazul Monese și Revolut și această aplicație oferă un bonus după înregistrarea și validarea contului doar ca aici este mult mai mare, respectiv 40€. Important de știut este faptul ca nu trebui sa depuneți nimic sau sa efectuați o plata pentru a primi bonusul. Bonusul se oferă automat după validarea contului și poate fi retras.

Probabil va întrebați de ce nu este populara aplicația în comparație cu Monese de exemplu, și de ce nu sunt mai multe dovezi de plată pe internet, în special pentru faptul ca oferă un bonus asa mare. Sunt mai multe motive, principalul ar fi faptul ca înregistrarea de pe aplicația lor de mobil nu funcționează. Un alt motiv este faptul ca sistemul lor automat de recunoaștere a datelor personale are câteva erori așadar trebui sa introduceți datele de pe buletin / pașaport într-un mod exact astfel încât sistemul sa le recunoască. Așadar, foarte multe persoane se blochează în momentul în care încerca să se înregistrează și pana la urma renunță.

Celor care se înregistrează sub codul meu de referral(care trebuie introdus neapărat pentru a primi bonusul, asta este un alt motiv pentru care unele persoane se plâng pe net ca nu au primit bonusul) le ofer 15€ pe langa bonusul de 40€ pe care îl primiți la validarea contului. Pe lângă asta ii ajut la tot procesul de înregistrare și le ofer informațiile exacte în legătură cu datele pe care trebuie sa le completeze astfel încât sa reușească procesul de înregistrare din prima. Deși multe persoane se plângă ca au stat și câteva ore încercând sa se înregistreze, dacă știi exact ce și cum sa completezi nu iti ia mai multe de 5-10 minute.

Dacă sunt persoane interesate aștept un mesaj privat și o sa va îndrum cu toți pașii necesari pentru înregistrare. Înregistrarea în sine durează maxim 10 minute, după care va trebui sa așteptați 5-7 zile pentru verificarea contului. Pentru persoanele care nu dispun de un laptop/calculator sub nici o forma, contactați-mă și e posibil sa găsim o rezolvare pentru asta.
 
Sus