Ad4Game - ad4game.com

Selfcontrol

Veteran
O retea de publicitate creata exclusiv pentru jocuri.
De pe pagina lor :

* Pure gaming ads for websites and flash games (In Game Ads).
* Maximization of your earnings (auto eCPM optimization for your site).
* Get paid fast 30 days after the end of each month (Net 30).
* Very detailed statistics to help you follow your performance.
*Ads are open on a new window when clicked: the visitor stays on your web site.
*Optimized cutting edge servers using the best bandwidth carriers and running below capacity.
*We show only ads that will improve the quality of your site: all our ads are focused on games that will interest your audience.

Mai multe detalii gasiti pe http://www.ad4game.com
Daca o sa il folositi, va rog scrieti aici un review.
 

Selfcontrol

Veteran
Re: Ad4Game

Am sa fac eu un review scurt, am incercat sa imi inscriu blogul la ei, dar nu accepta decat siteuri cu 10k vizitatori unici pe zi..

"Thanks for your interest in working with Ad4Game.
Unfortunately, we only accept medium-large publishers at this time. We'll be glad to have you join our network when you start reaching more unique visitors daily.

Among other criteria , we require at least 10,000 unique visitors daily."
 

Hyuga

Veteran
Se pare ca intre timp mi-a mai crescut traficul si m-au acceptat. Par destul de ok pana acum, primele 50.000 de impresii nu le plateste (pentru a testa calitatea traficului), dar le-am facut in 3 zile. Ieri am avut 6$ castig de la ei, pare destul de ok pentru inceput :)
 

zombyx

Membru
Dar panaa acum a fost platit cineva de ad4game? pentru ca eu astept de aproape de 2luni sa ma plateasca si nu au facut-o.
 

rollyarad

Membru
Plateste,am lucrat eu cu ei anul trecut dar e o prostie,nu are rate fixe de plata sau cost pe click.Iti da cat vor ei.Eu am avut zile in care aveam peste 100 de clickuri si aveam 10centi castigati si zile cand aveam 50 de clickuri si 10$ castigati.Desigur cele cu sume in $ au fost cam 4-5/luna iar restul doar centi.I-am tinut pana la prima plata si de atunci nu am mai lucrat cu ei.
 

Andrei007

Membru
Am folosit si eu aceasta retea.. Intradevar, unele click-uri erau platitie, altele nu.. nu stiu in functie de ce anume se facea plata.

Ca o concluzie, de platit, reteaua plateste, insa nu cat ar trebui (pentru toate click-urile).
 

wanted4art

Învăţăcel
Salutare, recomand ad4game , am folosit pe un site cu 30.000 de vizite si mi-au facut platile , si sumele au fost de cateva sute de dolari , deci recomand ad4game , am folosit reclaama de tip pop-up , livrand cam 20k pe zi si rezultatul era undeva la 30-50$ pe zi. dar reteaua este super buna pentru cei cu trafic din tier 1 si tier 2 si traficul sa fie destul de mare.
 

exilod

Învăţăcel
Scuze ca vin cu reply in acest thread dupa 1 an, dar vreau sa stiu daca mai lucreaza cineva cu aceasta retea. Am fost acceptat astazi si la 150 de clickuri si 11k impresii 0.03 USD cu CTR 1.15% este extrem de putin. Am inteles de la un alt membru care a postat aici ca primele 50k impresii nu sunt monetizate.
Imi poate confirma daca inca mai este valabila afirmatia si daca mai exista vreun membru care lucreaza cu ei?
 
Sus