adchoices - adchoices.ro

icdpay

Veteran
Donator
Ai idee ce script folosesc? seamana cu cel de la inoutscripts pe care am vrut sa - l cumpar eu. undeva la 350 dolari cu tot cu geotarget ma ajungea. Ahh si numai CPC fara CPM .pentru CPM mai trebuia alti bani.
 

adisoru

Veteran
Donator
nu stiu ce script e dar platesc slab pentru afisari

Nr de clicuri : 2
Nr de impresii : 21736
Profit(€): 0.13
ECPM : 0.01

Slabut la CPM si clikuri cam putine
 

XeLeRoN

Membru
Nu prea are rost sa incercati, din start se vede ca sunt slabi, incepand cu logo-ul care nu sugereaza nimic, urmand scriptul..
@adisoru daca tot incerci sa ne tii la curent.
 

Radioborne

Învăţăcel
@adisoru - trebuie sa tii cont si de CTR ptr ca e vorba de plata per clic nu per mia de afisari. Este raportul dintre numarul de afisari si clicuri. Degeaba ai trafic mare daca reclama nu e pusa intr-un loc ca sa se incurajeze clicurile. Nu este un sistem CPM (cost per mia de afisari) ci unul cost per clic (CPC). Asadar, releventa o da raportul dintre afisari si clicuri. Asa ar fi simplu: te duci pe schimbdetrafic.ro iti iei trafic la greu si esti campion la CPM.
@icdpay a subliniat f bine: CPC. Oricum din analiza sursei e clar ca nu e un script ieftin, pare performant, e codat cu ioncube... Dar adevarat: are un logo simplu. Dar macar textele sunt scrise corect si cu diacritice.
 
Sus