AdNow - adnow.com

GeorgeStv

Învăţăcel
Eu momentan am incetetat deoarece astept o plata de o luna ! Pana acum au fost seriosi cu platile . Stiu ca multi au probleme cu paypal si poate din cauza aceasta intarzie ! O sa revin cu ei dupa ce primesc plata !
 

seroquel

Învăţăcel
AdNow nu face decat sa isi bata joc de clienti si asta in mod repetat. Am de primit de la aceasta retea jalnica 150 de dolari de aproape o luna si saptamanal ma amana invocand tot felul de motive. Prima data aveam setat PayPal si dupa o saptamana in care am asteptat degeaba o intreb pe nepoliticoasa persoana care raspunde pe skype de ce este intarzierea. Dupa o zi, ca atata dureaza sa dea un raspuns clar imi spune ca au probleme. La cateva zile imi apare ca mai dureaza TREI saptamani. II spun ca sa gasim alta solutie ca am nevoie de bani care oricum sunt ai mei. Imi spune ca imi poate da doar prin Payonner sau WebMoney. Drept urmare imi fac cont la ambele doar sa stiu ca imi dau odata banii si scap de AdNow. Am reusit sa imi fac la Payonner si dupa o saptamana dupa ce contul a fost gata am pus metoda de plata asteptand in sfarsit banii, dar stupoare. Nici de aceasta data nu era bine. Mai asteptau un link, deci sa mai dureze ceva sa mai traga de timp. Zic bine! atunci schimbam imi WebMoney si imi dati prin Webmoney si cand vine link ul de la Payoneer schimbam. Asadar, acum doua sapatamani am setat Webmoney si asteptam banii la sf saptamanii trecute, dar iar stupoare. Nici acum banii nu au venit. Am vorbit iar cu persoana de pe Skype si imi zice ca e vina mea. Deci obraznicia a atins cote uriase. Intreb de ce am vina cand eu i-am anuntat ca vreau prin Webmoney mai mult am vb cu ea pe skype despre asta si am confirmat si metoda de plata. IMI SPUNE CA MODERATORUL VEDE LA MINE PAYONEER ceea ce este o minciuna deoarece e setat de ceva vreme Webmoney. Si daca nu au vrut WebMoney de ce m-au pus sa imi fac. Tot ce face acum AdNow este sa amane. Drept urmare asa cum i-am zis si celei de pe skype eu in nume personal le fac PLANGERE PENALA la Combaterea Criminalitatii Informatice deoarece este clar ca fac o frauda in momentul de fata. Pentru mine situatia nu se schimba ca imi iau adio de la banii aia dar sa le las ceva in schimb. Sa pacalesti oamenii in acest mod este ceva extrem de jenant. Celor care vor sa se alature imi pot scrie in privat si depun eu o plangere in mod colectiv. M-am uitat si pe alte forumuri si am luat legatura cu mai multi care sunt in situatia asta. Am un prieten avocat si ne va ajuta el gratis cu toate sfaturile care au legatura cu procedurile. Multumesc. (In poza este contul meu - aproape jumatate de mil de vizualizari si 5820 de clickuri neplatite)
In acelasi timp colaborez si cu alte retele care nu au avut probleme sa faca plata saptamanal si prin web money (dovada este mai jos - poza numarul 3)
PS Astept sa ma contrazica AdNow pentru ca am pastrat toate convorbirile pe care le voi atasa plangerii.
 

Atașamente

zerg052689

Învăţăcel
confirm ce a zis: rthwebwork ,cam la fel am patit si eu , am vizite din google cam 2000/zi totul e organic,am afisat reclamele pe homepage , o perioada le-am scos ca am avut ceva de facut la site si nu le-am mai afisat vreo saptamana, apoi primesc email precum sa continu afisarea reclamelor pe siteul meu ,am zis ca daca sunt asa prietenosi da sa le afisez iar, am continuat afisarea lor pana astazi cand trebuia sa mi faca plata ,si surpriza, mi-a fost sters siteul fara nici o explicatie, decat la plati acolo scrie: frauda click-uri . de unde pnm frauda clickuri? ca n-am dat vreodata click pe reclame, si tot a fost organic. Care aveti de gand sa puneti reclame de la mincinosii astia de romani sa incercati ca o sa fiti siguri tepuiti . Rusine..tara asta e de rahat prin tot ce iti ofera.
Plata era de 30$ nu era una mare dupa care sa plang. dar nesmitirea de care da dovada este jalnica. Nu va recomand.
 
Ultima editare:
Mie mi-au facut o plata prin paypal de 21$ dar dupa ce le-am trimis mai multe mesaje la rand si am vorbit cu persoana care se ocupa de contul meu e skype. Si asa am primit banii cam dupa 10 zile de cand am vorbit pe skype...cred ca mai au inca probleme unde conteza cel mai mult, la rapiditatea si seriozitatea platilor. Eu sper sa le rezolve din mers pentru ca mie imi par ok pana acum...dar sa vedem ce o sa se intample pe viitor :)
 

Adnow Ads

Învăţăcel
Bună tuturor!

Review Adnow.com: Publicitatea nativă e peste tot!

Publicitatea nativă în 2017

Astăzi, ad-urile native sunt peste tot. Publicitatea nativă nu este doar un buzzword, ci este cel mai eficient mod de a atrage audiența, fără a o agasa, și de asemenea, este un canal potrivit pentru a câștiga un venit stabil din monetizare.

Publicitate nativă în cifre

Partea cea mai atractivă este aceea că ad-urile native nu obosesc și măresc rata de reținere a ad-ului de până la 3 ori, eCPM-ul până la 2 ori, mărind de asemenea și ratele de clic (conform studiului publicat de IHS Inc. Și Facebook.)

De asemenea, în urma studiului s-a mai constantat că prin intermediul ad-urilor native, consumatorii sunt mai angajați în ad-urile native cu 20-60% mai mult decât prin bannerele standard. De exemplu, noi, la adnow.com avem un CTR mediul de 1%. Doar cele mai bune bannere pot obține aceeași eficacitate. De aceea, 87% dintre advertiserii noștri preferă să cumpere formatul nostru nativ de publicitate.

Gigantice platforme sociale, precum Facebook, Instagram, Twitter și Tumblr au monetizat deja cu anunțuri native. Industria editorială, inclusiv Time Inc, Forbes, The Wall Street Journal și The New York Times au integrat anunțuri native pentru desktop și mobile.

2016- Piața publicității native

Aceștia au demonstrat printr-un exemplu, că ad-urile native sunt foarte productive: Conform cercetării eMarketer, consumatorii le privesc cu 25% mai mult decât bannerele tradiționale, și acestea ridică cu 18% rata intenției de cumpărare. Nu e de mirare că eMarketer prevestește că anul acesta, în SUA, bugetul alocat publicității native va ajunge la 5,7 miliarde $.S-ar putea să fie greu de recunoscut, însă publicitate tradițională treptat, își pierde din rating.

Atâta timp cât, din ce în ce mai mult trafic se mută pe mobil, mai mult de 50% din aplicații de pe rețeaua de audiență folosesc în mod exclusiv ad-urile native.


Publicitatea nativă și ROI

Toate aceste activități, împreună, oferă un nivel ridicat de conversie a vânzărilor. Nivelul mediu de CR al reclamelor native e mai ridicat decât cel al recalmelor tradiționale, și se ridică până la 45% (studiu efectuat de InMobi), fapt ceea ce mărește indicatorul ROI al campaniilor publicitare. De aceea, experții estimează faptul că totalul cheltuielilor de buget ale advertiserilor pentru reclamele native, se vor ridica până la 13.9 miliarde $ până la sfârșitul lui 2016, 17.3 miliarde $ până în 2017 iar 21 miliarde $ până în 2018.

Publicitatea nativă demonstrează că e instrumentul cel mai productiv pentru publisheri, pentru a-și monetiza și promova content-ul.

Publicitatea nativă arată foarte subtil și organic din punct de vedere vizual, și generează venituri la fel de mari ca și procesul de branding. Astfel, fie chiar și cel mai mic webmaster va avea același acces și va fi capabil să lucreze în aceleași condiții de cooperare ca și o platformă online de mari dimensiuni.

De exemplu, în Adnow, fiecare webmaster de pe site-urile cele mai de succes, cu o audiență vorbitoare de limba engleză, poate câștiga până la 2$ pentru CPM.

Astfel, publisherii vor avea mai mulți advertiseri și vor obține rezultate mai bune din monetizarea site-urilor lor.

Advertiserilor le oferim:

160 milioane de impresii pe zi (dekstop și mobile)

5 milioane vizualizări pe lună

900 milioane utilizatori lunari

150,000 de parteneri în toată lumea

107 țări


Trendurile în segmentul de piață al publicității

Publicitatea nativă va continua să se extindă și să evolueze. Aceste schimbări vor modifica design-ul, performanța și adoptarea ad-urilor native, servind mai bine atât publisherilor cât și advertiserilor și consumatorilor.

Așa cum au prezis experții, aproape două treimi (63,2%) dintre toate ad-urile pentru mobil vor fi native până în 2020, însumând 53 miliarde de $ în totalul cheltuielilor alocate pentru publicitate. În ceea ce privește desktop-ul, bugetul alocat pentru native ads se va ridica până la 57,07 miliarde de $. Latitudinea utilizatorilor a publicității native pe desktop este și mai largă decât cea pentru mobile, iar ratele de click au un procent respectabil de 0,15%. În mare parte, prin utilizarea anunțurilor native pentru desktop, ad-ul Adnow are în jur de 1% CTR.

În ceea ce privește măsurarea capacității de vizualizare, anunțurile grafice de tip Flash, la nivel mondial, au fost mai vizibile pe desktop (conform Sizmek pentru Q1 2015).După cum s-a menționat înainte, 90% dintre afișările de pe adnow.com, sunt furmizate de către ad-urile native. 40% din acestea-pe mobil, 60%-pe desktop.La nivel mondial, cheltuielile pentru media plătită se va ridica la 6,5% în 2016, propulsate prin creșterea investițiilor în publicitatea digitală. Comparativ cu 2016, aceste cifre vor scădea până la 5,4% în 2020.Perspectivele privind cheltuielile publicitare până în 2019, rămân optimiste, advertiserii câștigând încredere atâta timp cât stabilitatea se întoarce la economiile majore. La nivel mondial, bugetul destinat publicității, va atinge suma de 719.20 miliarde de $, până la sfârșitul anului 2019.

Investițiile publicitare în mediile tradiționale precum TV, ziare sau reviste, au fost în mod negativ afectate de către investirea în formatele digitale.

Adnow, serviciul analitic.
 

zerg052689

Învăţăcel
asa si mie de ce blonda de pe skype mi-a zis ca mi-au fost blocata plata din cauza ca nu am facut vanzari din acele clickuri care s au efectuat de pe siteul meu? ce treaba am eu cu cine da clickuri ca daca cumpara sau nu? e cumva CLICK Per Sale? ..ca nu vad ,mi-a spus la inceput ca ma plateste pe clickuri doar ca prin tiapa care mi-ati dat o m-am lamurit,sa nu credeti ca sunt prost. Am vazut destui oameni pe care le-ati tras tiapa,si deveniti tot mai neseriosi, adica sunteti deja neseriosi vazand si comentariile de pe pe pagina de facebook adnow vad ca sunt multi dezamagiti ,sper sa va faceti drum si pe la judecatorie.
 

gogu20

Membru Banat
Ciudat, vad plangeri aici dar in acelasi timp vad foarte multe site-uri in RO cu aceste reclame. Pana si site-urile de top utilizeaza Adnow.
 

Adnow Ads

Învăţăcel
asa si mie de ce blonda de pe skype mi-a zis ca mi-au fost blocata plata din cauza ca nu am facut vanzari din acele clickuri care s au efectuat de pe siteul meu? ce treaba am eu cu cine da clickuri ca daca cumpara sau nu? e cumva CLICK Per Sale? ..ca nu vad ,mi-a spus la inceput ca ma plateste pe clickuri doar ca prin tiapa care mi-ati dat o m-am lamurit,sa nu credeti ca sunt prost. Am vazut destui oameni pe care le-ati tras tiapa,si deveniti tot mai neseriosi, adica sunteti deja neseriosi vazand si comentariile de pe pe pagina de facebook adnow vad ca sunt multi dezamagiti ,sper sa va faceti drum si pe la judecatorie.
Iar începem cu atacuri la persoană. Blonda de pe Skype poate nu e blondă. Poate fi oricine. Nimeni nu dă țeapă nimănui. Ne respectăm suficient de mult, așa că nu ne pretăm la a da țepe webmasterilor. Lucrăm cu toate site-urile în mod egal, atâta timp cât nu ieșim în minus cu site-ul respectiv.
Totuși, categoriile de site-uri pentru care plătim mai mult sunt cele pe tematică: health, beauty, news. Pe acestea se vând cel mai bine produsele advertiserilor noștri.
Suntem fair cu toată lumea, atâta timp cât și lumea e fair cu noi.
 
Y

*YooProJecT

Nu mai folositi acest site,plateste foarte prost.
Rata este 0.002 pe clik deci 500 clikuri = 1 $.
Mai bine bagi popup.
Plus caci astepti un an pana fac platile.
 

zerg052689

Învăţăcel
m-am lamurit si cu comentariile de la unii pe facebook ,eu nu mai zic nimic ca nu il mai folosesc m-a blocat pe motiv ca nu fac vanzari din clickuri. asa ceva.. care vrea sa se lamureasca sa il testeze. Cred ca doar pe romani ii blocheaza, pe straini nu prea au curaj ca acolo exista justitie. Fraieri ce sa facem ..fraieri. (poate fi bagat la scam)
 

gogu20

Membru Banat
Mai asteptati putin, am de scos de la ei o suma consistenta zilele acestea. Sa vedem :) Prima plata mi-au facut-o, a fost mai mica ce e drept. Se invartea in jurul a unui salariu minim pe economie.

Daca imi permiteti intrebarea, dupa cat timp de utilizare a reclamelor v-au inchis conturile?
 

Adnow Ads

Învăţăcel
Salut,
Imi poate spune cineva daca acest site mai face plati?
Pentru ca daca nu il vom inchide si muta la cateogia scam.
Ms.
Bună,
Facem plăți. Nu este niciun SCAM. Reprezint oficial compania. Pentru orice nemulțumire/problemă/nelămurire vizavi de serviciile Adnow, contactați-mă în privat sau prin tickete. Merci.
 

buves18

Învăţăcel
buna,
am contactat adnow, si mi sa zis ca nu am cont cu acest id .
nu apare siteul meu in baza lor de date .
si cica contact ticket privat etc.
fara suparare!
 

Adnow Ads

Învăţăcel
buna,
am contactat adnow, si mi sa zis ca nu am cont cu acest id .
nu apare siteul meu in baza lor de date .
si cica contact ticket privat etc.
fara suparare!
185507 - Acest id nu este in baza noastra de date. Sunteti sigur ca ati copiat corect id-ul? Nu va pot gasi nici dupa site-urile pe care mi le-ati dat. O sa il intreb pe un alt coleg de-al meu, poate sunteti la el in admin.
 

zerg052689

Învăţăcel
anunt foarte important pentru webmasterii care folosesc reclame de la adnow si adxxx. Atentie acesta nu este spam: va rog sa cititi foarte clar si sa vedeti o problema imensa pentru site-urile care au de gand sa afiseze aceste reclame sau daca afiseaza deja: Adminu sa pastreze aceasta postare si de luat in considerare ca este foarte important.
Cititi cu atentie aici si va rog sa verificati daca am dreptate sau nu, ia uite link: http://9follow.com/q/o-problem-serioas-la-adnow-si-adxxx-pentru-care-nu-ar-mai-trebui-sa-afisati-reclamele-1 Si nu ne-a raspuns nimeni de la suport pentru aceasta problema incredibil de serioasa. deci sa spuna cineva cat de serioasa e problema cu adnow si adxxx? dupa ce ati citit micutul text .
 
Ultima editare:
Sus