Afiliere profile decorative

ruxandra

Învăţăcel
#1
Salut,


Daca detii un blog si, de asemenea, stim cat de important este sa poti castiga venituri cu blogul tau. Asa ca suntem incantati sa te anuntam ca am demarat o campanie de afiliere special pentru tine! Poti sa vezi mai multe detalii aici - http://promotie.profiledecorative.ro/?afiliere=6512bd43d9caa6e02c990b0a82652dca


Ce inseamna o campanie de afiliere?

E simplu. Cu ajutorul vizitatorilor de pe blogul tau vei castiga bani simplu si rapid.


Cum incepi?

In doar 3 pasi poti sa incepi si tu sa castigi venituri lunare.


Pasul 1: Crearea unui cont de afiliat. Intrii pe pagina de afiliere ( http://promotie.profiledecorative.ro/?afiliere=6512bd43d9caa6e02c990b0a82652dca ) , completezi campurile necesare, iar mai apoi vei primi acces la intrumentele noastre de promovare si vei incepe sa castigi comisioane cu ajutorul vizitatorilor tai.


Pasul 2: Promoveaza produsele. Ce inseamna asta? Ajuta-te de instrumentele noastre de promovare, bineinteles, poti folosi si alte metode de promovare care iti voi aduce succesul pe care numai tu stii cum poti sa-l obtii, pentru a promova produsele noastre. Pentru fiecare utilizator trimis pe site-ul nostru, tu castigi comisioane.


Pasul 3: Ultimul pas este cel mai important! Castiga bani! Testeaza cat mai multe metode de promovare si vezi care iti aduc cele mai multe comisioane. Poti retrage primii bani imediat ce ai atins limita de 100RON, comisioane acceptate.


IMPORTANT! Primesti bonusuri la fiecare pas!

BONUS! Primesti bonus 10 EURO pentru fiecare afiliat pe care tu il recomanzi si se inregistreaza in sistemul nostru.

BONUS PLUS! La inregistrare primesti 100RON bonus.


Daca te incanta ideea, te asteptam in sistemul nostru de afiliere. Poti gasi mai multe detalii si te poti inregistra aici - http://promotie.profiledecorative.ro/?afiliere=6512bd43d9caa6e02c990b0a82652dca
 
Sus