nicuafaceri

Donator
AIRBITCLUB LIMITED - Start proiect numar zile ruland online pana pe data de 08 Septembrie 2019 : 343 ZILE
Despre


AirBitClub LTD este o companie de investitii inregistrata in Marea Britanie,numarul de inregistrare al companiei: 11982422 . Compania AirBitClub Limited are sediul la - 78a Fouberts Place West Central, Londra, Regatul Unit.

Activitatea principala a companiei AirBitClub include tranzactiile automatizate de inalta frecventa a monedelor criptate, cercetarea si dezvoltarea aplicatiilor blockchain; este in pozitia de lider in industrie si mentine o colaborare buna si stransa cu cele mai cunoscute platforme de tranzactionare din lume.

Echipa AirBit Club a fost formata din 2013 si consta din profesionisti cu experienta in blockchain, dezvoltatori de date mari, actuali seniori si matematicieni , pentru a oferi strategii de investitii criptomonede eficiente si sigure pentru investitori.

COMPANIE INREGISTRATA

AIRBITCLUB LTD - Compania este inregistrata in Regatul Unit, 78a Fouberts Place West Central, Londra, Regatul Unit, W1F 7PQ ( Verifica certificat companie )


ASIGURAREA RISCURILOR

4 MILIOANE SUMA ASIGURATA - Compania are o asigurare impotriva pierderii de fonduri pentru suma de 4.000.000 EUR (patru milioane de euro) fiecare cerere, iar in ansamblu include costuri si cheltuieli de aparare ( Verifica certificat asigurare )


AIRBITCLUB CARD

Retragerile din bancomate si platile online vor fi mai usoare prin cardul propriu emis de compania AIRBITCLUB LIMITED .
Plan de investitii

Planurile de investitii oferite de compania AIRBITCLUB LIMITED sunt reprezentate prin 4 planuri de investitie , depozitul minim fiind 10 USD , iar cel maxim fiind de 100.000 USD, astfel :

  • PLAN 1 : 9% DAILY FOR 13 DAYS
Minim depozit 10 USD / Maxim depozit 3.000 USD

Retragerea zilnic timp de 13 zile

  • PLAN 2 : 15% DAILY FOR 10 DAYS
Minim depozit 500 USD / Maxim depozit 10.000 USD

Retragerea zilnic timp de 10 zile

  • PLAN 3 : 150% AFTER 7 DAYS
Minim depozit 1.500 USD / Maxim depozit 50.000 USD

Retragerea dupa 7 zile

  • PLAN 4 : 250% AFTER 5 DAYS
Minim depozit 5.000 USD / Maxim depozit 100.000 USD

Retragerea dupa 5 zileProcesoare de plata

Compania pune la dispozitia investitorilor 8 sisteme de plata pentru depuneri si retrageri: Perfect Money , Payeer , Bitcoin , Litecoin , Ethereum , Dash , Bitcoin CASH , Dogecoin .

Depozitele dvs. facute prin Perfect Money si PAYEER sunt adaugate in contul dvs. automat, cu exceptia Bitcoin , Litecoin , Ethereum , Dash , Bitcoin CASH , Dogecoin care este adaugat dupa 3 - 6 confirmari de retea.

Daca depuneti la orice plan, veti vedea primele dvs. profituri , la 24 de ore dupa ce ati facut un depozit.

In planurile de investitii „dupa” profitul dvs. include depozitul initial , iar in planurile de investitii „zilnic”, depozitul initial va fi returnat in soldul contului.

Retragerea se face instant.Program de afiliere

Programul de afiliere este structurat pe 3 nivele de generatie : 5% , 2% , 1% . Bonusul de afiliere va intra in soldul contului dvs. , imediat ce se va procesa depozitul facut de catre referral-ul dvs.

Inregistrati-va aici la AirBit Club
 
Ultima editare:

Mauchi

Învăţăcel
Am o mica intrebare
Deci eu daca investesc 20$ dupa 13 zile am peste cei 20$ inca 3.4$ ( 1.8$ x13 = 23.4$ )
??
Iar apoi daca vreau sa continui trebuie sa investesc din nou nu ?
 
Sus