Business Club
Veteran
Donator
Înscris
30 Iun 2013
Mesaje
677
Ce este Airbnb, pentru cei ce nu stiu?
Pe scurt, Airbnb este un site unde poți găsi cazare atunci când pleci în vacanță câteva zile. În loc să stai la hotel sau la o pensiune, poți închiria o cameră (sau mai multe) din casa sau apartamentul cuiva

Cum funcționează Airbnb-ul?
Îți faci cont și încarci poză cu datele tale din pașaport că să se asigure lumea că poți fi găsit oricând în caz că dai petreceri monstru și distrugi casa, bați vecinii sau fugi cu televizorul :). Nu îți ia mai mult de 2 minute să îți faci cont la ei. Dacă vrei, te poți conecta și cu Facebook.

Îți alegi o casă/un apartament/o cameră în funcție de buget
Asta e partea cea mai complicată, cauți ca nebunul printre sute de case mai mult sau mai puțin mișto, încercând să ți-o alegi pe aia cea mai centrală, cea mai mare, cea mai luminoasă, cea mai utilată, cu gazdele cele mai primitoare și, bineînțeles, cea mai ieftină :).
Partea convenabilă e că poți trimite mailuri la mai multe gazde cu tot felul de cerințe pe care le ai (să te ia de la aeroport, să faci check out-ul mai târziu sau check in-ul mai devreme, să îți aduci mai mulți prieteni, să vii cu animale, copii mici, bunici senili, etc.) și, după ce îți răspunde fiecare, nu-ți rămâne decât să rezervi la gazdă cea mai amabilă, care îți îndeplinește și cele mai nebunești cerințe.

Nu trebuie să plătești nimic gazdei tale, Airbnb face toate plățile

Din moment ce ai închiriat, Airbnb îți oprește banii de pe card și nu mai e nevoie să plătești nimic gazdei tale, așa că dacă această îți mai cere bani, e clar ceva putred la mijloc și trebuie să anunți Airbnb-ul.

După ce ai plecat de la gazdă, Airbnb îți cere să scrii un review despre gazda ta

Nu ești obligat să scrii un review despre locul în care ai stat, așa cum nici la alte site–uri nu ești. Diferența față de alte site-uri de rezervări este că și gazdele pot să scrie review-uri despre tine, care apar la profilul tău.


Oferta de refferali consta in urmatoarele actiuni:

1. Va faceti cont pe linkul acesta: https://www.airbnb.fr/c/istocv?currency=EUR
Primiti instant 34 de Euro , acest cupon poate fi utilizat numai pentru rezervări de minimum 65 €
2. Folositi acesti bani in calatoriile voastre.
3. Dupa ce ati folosit acesti bani, imi scrieti mesaj pe clubptc iar eu va mai dau 10 EURO in plus Paypal sau transfer bancar Banca Transilvania.

*Conditia principala e sa fi folosit acest cupon asa voi intra eu in posesia a 25 Euro iar eu voi da cashback 10 euro refferului.
 
Veteran
Donator
Team Spirit
Înscris
12 Mar 2011
Mesaje
1.840
Sunt interesat de oferta. Ma inregistrez astazi.
 
Business Club
Veteran
Donator
Înscris
30 Iun 2013
Mesaje
677
Promo!
Cei care se inscriu azi rog sa confirme in acest thread.
Voi plati 15 eur cashback dupa ce se indeplinesc toate conditiile scrise in primul post!
 
Sus