AirDrop - DOGE

AdrianVe

Veteran
Donator
#4
Eu,nu, am dat want-uri de vreo 7 ori pana acum si nimic,imi apare o plata de 3,72 doge cand imi verific adresa mea de doge pe plata afisata de ei din data de 14 iulie,dar in wallet nu a intrat nimic pana acum :

http://prntscr.com/k745q8

poti verifica si tu daca doresti,intrand pe adresa lor de plata,de aici :

http://prntscr.com/k746f0

dar de la tine de pe cont,apoi introduci adresa ta de wallet in dreapta sus si dai cautare,dupa care iti va fi arata situatia ta de pe adresa de doge folosita de tine :

http://prntscr.com/k747nt

vei vedea cat ti s-a trimis pana acum in adresa de doge,ca de intrat ramane de vazut cand se va intampla asta,dupa cum scrie aici eu inteleg ca dupa fiecare want dat,castigul va fi trimis in wallet,dar,cine stie,poate dupa terminarea acestei etape / runde si inceperea etapei urmatoare se vor da atunci tot ce am castigat in aceasta etapa / runda :

http://prntscr.com/k74agm
 
#5
Nici eu nu am primit cred ca trebuie sa asteptam sa fie gata runda 2.

Joined
addresses


152 / 544

Fulfilled
bounties


173 / 325
 
#6
S-a terminat runda 2 si am primit Doge in cont.

A deposit of 6.27000000 DOGE has been received and confirmed into your CoinPayments Wallet.

A inceput Runda 3
 
#13
Mai plateste chestia asta? E la runda 5. Cate runde are?
Aţi văzut că cel de oră minează monero folosind procesorul vostru?
 

AdrianVe

Veteran
Donator
#14
Pana acum a tot platit,iar urmatoarea plata se va face duminica seara,asa ca numai atunci vei putea vedea daca mai plateste sau nu.

Uite istoricul platilor saptamanale :

http://prntscr.com/kgwpfr

Eu am activat pana acum si am strans saptamana aasta un 9,60 DOGE :

http://prntscr.com/kgwozx

Am dat claimul de 6 ore,iar cel de 1 ora nu a mai mers sa-l dau,am incercat de cateva ori si nu am reusit,dar imi apare ca fiind dat,timerul incepand sa mearga,acum sa mai incerc peste o ora sa vad ce se mai intampla.:unsure:

Vad ca numarul de claimuri pentru 1 ora a fost atins de aceea cred ca nu mai merge in continuare sa dai claim la 1 ora,iar de minat monero,cum faci sa vezi,unde iti apare ca mineaza monero?

http://prntscr.com/kgwtcd
 
Ultima editare:
#15
Pai chiar credeai ca bara aia de progres e pt verificare? verificare e la primul intradevar cand trebuie sa nimeresti figurile alea sau la copcha de la google de la a doua cand redirectionează. Cine ar crede cineva iti da ceva gratis doar din calea catre un site?
Aplicatia aia mica coinhive e pt minat monero, uite-te că şi scrie cand dai click pe "ce e asta". Si e legal, că doar e acceptul tău să dai click si să primesti doge sau nu. Aplicatia se poate descarca de cine e priceput si instala pe propriul site si cand e accesat de useri le foloseste procesorul sa mineze ptr el. A fost si o discutie la noi in tara cand cateva situri de stiri si de alte treburi minau monero cu cpu din pc-urile userilor care accesau. Cine stia ca merge greu ala de la minat cand mai merge greu si de la reclame flas-huri si altele. Mai nou si browserele au setari ca sa impiedici asa ceva de pe alte situri.
Intradevar vad ca nu mai merge a doua, desi poti sa te "verifici" acolo din ora in ora, de fapt le minezi lor moca.
Oricum e singurul "joculet" la care m-am bagat si eu, sunt curios cat o sa plateasca. La primele runde am participat mai rar, am luat vreo 0,2 doge, dupaia vreo 1 si ceva.
 

AdrianVe

Veteran
Donator
#18
Cate runde ar mai fi,nu stiu,iar la asta penultima runda(a 5 a) de cand a aparut balanta,am vazut ca la ambele claimuri se acordau cate 0,30 DOGE.

S-a incheiat si runda 5 si a inceput cea de a 6 a unde deja am apucat sa dau o data ambele claimuri care mi-au adus un 0,60 DOGE,cate 0,30 DOGE de claim :

http://prntscr.com/khgoyt

Vad ca am primit si aceasta recenta plata de 12,95 DOGE la mine in wallet,care ar fi a 4 a :

http://prntscr.com/khgmx2
 
Ultima editare:
#19
Aia la ora plateste slab de tot daca se foloseste de minat monero.
Probail băieţii au doge vechi minat mai demult şi-l dă pe moneră într-un fel la un preţ avantajos ptr ei. Copca aia devine tot mai enervantă, cred că am pierdut si 10 minute si tot nu se potriveau imaginile cu masini drumuri si ce mai era.
Aia la 6 ore e bună, pierzi putin timp, însă păcat că e rară.
 
#20
iar s-a umplut cu adrese, mai merge sau nu? vad ca nu a mai redirectionat de azi.
oricum suma e extrem de mică, 100 doge e abia 1 leu aproximativ
 
Sus