AirDrop - DOGE

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
U

Utilizaror 16524

no,mere ghine la mine,facui pana acum aproape cel mai mult dintre toate rundele,si mai sunt vreo 2 zile pana la terminarea ei :

http://prntscr.com/kj8qeb

pai,ofera cam la fel cu celelalte site-uri de profil / faucete,de exemplu,ba ceva mai bine un pic decat ele,0,30 doge la claim,cu cat se dau claimuri mai multe pe zi cu atat se pot obtine mai multi dogi fata de faucete,zic eu. :D
 
Veteran
Donator
Team Spirit
Înscris
21 Apr 2011
Mesaje
1.178
eu nu am dat claim de 1 saptamana nu prea am timp de nimic ... in caz ca nu mai merge scrieti voi aici.
 
Membru
Înscris
14 Aug 2017
Mesaje
153
A inceput runda 7 si au platit ptr 6. Doge asta e foarte slab ca valoare, daca e sa-l schimbam in altă monedă nici fee-ul ulterior nu-l acoperim, cred că e o inutilitate mare, daca 100 doge nici un leu nu e.
 
Ultima editare:
Membru
Înscris
14 Aug 2017
Mesaje
153
Au marit redeventa la aproximativ 4 dofe per click.
E clar cel mai puternic airdrop ever, devenim mini baleni avand in vedere ca clikul ajunge pana la faucete mai putin cunoscute care ofera chiar 5 bitcoini. problema e devalorizarea bitcoinului si a altor alturi, dogecoin se pare ca e destul de stabil.
 
Membru
Înscris
14 Aug 2017
Mesaje
153
au plătit si ptr 8, ptr 9 au mărit aproape dublu nr de adrese ce pot accepta că probabil au observat că e dorit de useri. Eu consider să mă retrag si să mai raman doar pe cel de 6 ore, nu se merită să minez monero doar cu cpu si să-mi plătească doge, mai ales că nu am un cpu prea bun. Astea-s ptr ăia care stau incontinuu pe pc, dar si atunci mai rentabile sunt jocurile plătite sau tradingul
 
Membru
Înscris
14 Aug 2017
Mesaje
153
Au plătit şi ptr 9 a inceput 10 azi.
Cineva a luat 38 doge pe o singură adresă, cred că a făcut faucetul zi şi noapte
Mai demult am reusit să iau maxim 32 pe o singură adresă şi am făcut ălea foarte des, acum am luat mult mai puţin adică pe la 18 că nu prea mai am timp.
 
Membru
Înscris
14 Aug 2017
Mesaje
153
A inceput runda 11, dar 10 inca n-au platit. Posibil sa nu mai plateasca avand in vedere ca doge si-a dublat valoarea, fiind noua moneda puternic stabila in acest crash inceput acum 2 zile, lafel cum era etc acum cateva luni.
Fraieri ar fi sa mai plateasca, insa cine le-ar mai mina monero atunci la fiecare ora, mai ales ca runda 10 avusese o capacitate vreo 600 de adrese, dublu cat alte runde, si toate se ocupasera de vreo 2 zile. Ar mai putea merge cam inca 2 runde din inertie si cu ceva promisiuni de plata bazandu-se si pe aprecierea cu vreo 60% a dogelui.
Niciodata nu au intarziat asa mult platile, cam in 6 ore de la terminarea rundei plateau, acum nu. Mai mult ca sigur ca nu vor mai plati.
Ati primit ceva? pana nu platesc prefer sa nu mai fac cel la o ora
 
Ultima editare:
Membru
Înscris
14 Aug 2017
Mesaje
153
Au platit mai cu intarziere intradevar. Inseamna ca sunt seriosi.
Am primit aproximativ 16 + 4, probabil ultimele plati mai mari pt mine ca timpul imi e tot mai limitat.
Daca nu se aprecia doge nu ma mai reapucam de cel la o ora.
Cineva a luat 68 si mai multi peste 20. Cred ca unii sunt disperati ca a crescut doge, chiar 98 am vazut acolo desi nu in partea de sus probabil fusese trimis pt altceva. Acum cateva saptamani eu faceam pe o singura adresa 32 sau 28 si era cel mai mult. A crescut mult popularitatea acetsui faucet.
Cel mai probabil pt asa mult a bagat adresa de la mai multe ip-uri sau pe ip dinamic. Altfel nu ar avea in 6 zile sa adune atat. Ar trebui 7,1 zile (sa faci alea zi si noapte, exact la o ora) conform calculului iar runda dureaza doar 6 zile. Cel cu 98 nici atat nu s-ar incadra, i-ar trebui 10,2 zile. Poate au luat din referali ceva, desi la asta nu stiu cum ar fi cu referali
 
Ultima editare:
Membru
Înscris
14 Aug 2017
Mesaje
153
Intarzierea e si mai mare pt plata aferenta rundei 11, doge e singurul coin in aceasta perioada stabil sau pe verde. Runda s-a incheiat mai repede si a inceput alta. Iar au trisat unii si au luat in 4 zile cat in 9 zile adica 51 si 41. Nici cu referali nu poti lua atat in timp scurt.
 
Ultima editare:
Membru
Înscris
14 Aug 2017
Mesaje
153
Pt runda 13 au modificat faucetul de la 6 ore la o oră însă l-au făcut minabil şi pe el. Prea rentabilă treaba se pare.
Le minezi monero şi-ţi oferă doge cât consideră ei că le e profitabil să ofere.
 
Veteran
Donator
Team Spirit
Înscris
21 Apr 2011
Mesaje
1.178
Unde minezi? nu stiu despre ce ziceti. pune link aici.
 
Membru
Înscris
14 Aug 2017
Mesaje
153
Am scris despre cum minează în alt mesaj anterior. Au modificat la faucetul primul scotand minajul temporar si introducand copca aia care era inainte. La 6 ore e fara minaj parcă, in rest alternează diferite feluri in care si aia cu minare. Chiar la sf rundei anterioare introdusese o altfel de copca ce consta in mutarea cu mausul a unui cursor ca apoi in urmatoarea sa apara 2 minatoare. Insa au revenit din ce vad la cea neminatoare insa e pt o ora adica foarte bun. Ultima a ramas minatoare ca si inainte. Au plătit dar plăti peste 29 nu au mai fost, am luat vreo 13. Am impresia ca plătesc mai nou doar cat vor, parcă aveam vreo 16 in balanţă din ce-mi amintesc
 
Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus