Airdropuri zilnice

Izerblack
Cel mai mare airdrop a lunii august.Trebuie sa cumparati izeroium si veti primi izerblack 1 la 1 in august.Detaliile sunt pe pagina.Sunt putin sceptic aici dar o sa fac o incercare,mai ales ca izeroium e destul de ieftin.
 
Posibil sa fie ceva temporar.Sper ca revine.
Late edit
A zis un admin de pe telegram izeroium ca e in dezvoltare siteul.
 
Ultima editare:
Eu inca astept sa imi confirme depozitu acolo,e disparut in actiune,fac un update cand se intampla.Izer poti lua pe vindax .
Edit Mi-a adaugat depozitu acolo adminu,eram sceptic.Go go.
 
Ultima editare:

dualex

Învăţăcel
https://wallet.lifeonscreenwallet.com/user/register/a040dff747
Aici primiti 145 eur in LOS
Pe langa cei 145 Los in EUR mai primiti 22 Grosch, acestia nu pot fi retrasi, sunt incadrati la Networking si ii puteti utiliza doar ca sa cumparati LOS cu Grosch(eur).

Iar aici primiti 100 eur in PIPL
https://wallet.piplshare.com/user/register/82dea6beaa

Nu puteti retrage inafara platformei geton asa ca trebuie sa ii puneti la staking iar de aici o sa primiti GROSH, moneda in care poti retrage.
Tot ce trebuie sa faceti este verificarea KYC, dupa verificare va crediteaza contul.
Practic nu investiti nimic si nu aveti nimic de pierdut..inafara de timp. :)

Din cate am inteles pana in data de 3/8 se ofereau cei 145, apoi urmau sa ofere 127, eu mi-am facut ieri si am primit tot 145 asa ca grabiti-va.

Aceste monezi le puteti pune si la vanzare, iar in momentul cand cineva le cumpara cu GROSCH voua vi se crediteaza contul si puteti retrage, din cate am inteles poate dura destul de mult asa ca mai bine ii puneti la staking.
 
Un giveaway nou de la relictum pro.Daca le cautati grupul pe telegram si dati join apoi scrieti #join1 @AndreiBogdan,veti primi 333 gtn tokens.Apoi veti putea invita si voi useri.Regulile sunt sa nu dea userul grupul de telegram in link direct si puteti invita persoane nelimitate (cred).Nu stiu exact cand se vor transfera tokenii.Puteti sa dati join si la platforma lor care mie imi place Relictum pro.
 
Ultima editare:
Sus