Alertpay Nu vor mai accepta siteurile de gen HYIP

RrOoHhYyIiPp

Moderator
Business Club
Veteran
Mai nou , se pare ca cei de la alertpay nu vor mai acepta sa lucreze cu programe de genul HYIP. Cele ce momentan folosesc alertpay vor ramane asa (speram), dar cele noi nu prea au sanse sa obtina aprobarea pentru a folosi alertpay. Cert este faptul ca o sa fie mai greu sa te aprobe sa folosesti alertpay la siteurile de genul asta, dar asta nu inseamna ca o sa lipseasca complet alertpay din zona hyip.

Asadar , cei ce sunt pasionati de hyipuri sau obisnuiau sa se joace pe siteuri de genul faceti rost de solidtrustpay, libertyreserve sau perfectmoney.
 

unsimpatic

Veteran
Donator
Se mai traduce in felul urmator: acum vor aparea tot mai multi scameri, foarte multe hyipuri dornice de a face bani, iar noi nu ii vom putea recupera vreodata.
 

Razvan

Veteran
Donator
Abh a spus:
Cred ca si STP accepta dispute.
Nu `cred` .. e cert ca si STP acepta dispute .. am vazut eu cateva exemple acum cateva luni
.. chiar daca au fost pierdute de cei acre le`a pus erau dispute clare ..
PTC`uri va mai acepta AP ?
.. oricum multe se vor intoarce pe LR e cel mai `lejer` procesor pt astfel dep rograme .
in conditiile in care nici nu are limita de transfer i`ar comisionul este destul de mic
 

CriSS

Veteran
Donator
rohyip, de unde ai informatia asta?

Celelalte site-uri, MLM-uri, autosurf si etc vor mai fi acceptate?
 

Cybernet777

Veteran
Donator
Eu cred ca cei de la Alertpay au facut o alegere corecta de a nu accepta HYIP-uri... probabil sa-u saturat sa colaboreze cu ”Scameri”
 

c0sm1nn

Veteran
Donator
Probabil s-au saturat de sutele de dispute de pe fiecare hyip care cedeaza si probabil nu este "rentabil" pentru ei ca profitul lor sa-l dea inapoi celor care fac dispute.Cred ca piata hyipurilor nu va mai fi deloc sigura si vor aparea multe scamuri care accepta doar LR ...
 

RrOoHhYyIiPp

Moderator
Business Club
Veteran
Nu e din cauza asta.
O sa se ajunga aici pentru ca sunt presati de autoritatile Canadiene ;) .

Cand va logati in contul alertpay o sa vedeti mesajul

Attention: We are performing regular merchant reviews to provide a safer environment for merchants and shoppers. To continue using AlertPay Payment Buttons, your website must be approved within 33 day(s). In order to be approved, you must submit your website to the Website Review. Please note it takes up to 10 business days to complete the review process. After this period, if you do not have a completed and approved Website Review, the Payment Buttons will be disabled.
E adevarat ca aici nu se specifica acest lucru (ca nu vor acepta siteuri cu grad ridicat de risc...) , dar va puteti astepta la acest lucru ;)
Pana acum oricine putea integra un buton pe orice site si putea sa accepte plati. De acum incolo se va trece la o analiza amanuntita a siteurilor ;)
 

Andreios

Membru
Dacă se adevereşte ceea ce spui tu, riscul investiţiilor în programele HYIP se măreşte substanţial. Având AlertPay la dispoziţie ştiai că mai ai o şansă să îţi recuperezi banii... :|
 

Cybernet777

Veteran
Donator
Nu stiu ce sa zic... da inca se ivesc HYIP-uri avind ca procesor de plata Alertpay...

Ce e cu aceasta noutate, inca nu au aplicat-o?
 

RrOoHhYyIiPp

Moderator
Business Club
Veteran
E aplicata deja. Alertpay nu o sa lipseasca complet din zona hyip ci doar o sa fie mai greu sa se obtina aprobari...
 

cokyboy

Membru Banat
Veteran
Donator
Nu doar din zona hyip, acum din cate stiu eu pentru orice site/program sau alte "nebunii" trebuie sa CERI aprobare pentru ati accepta site-ul , totusi se poate adauga email prin care sa iti vina bani in ap ( fara api si ipn ) dar va trebui sa procesezi totul manual , si ORICUM daca is probleme ap te va lua la intrebari si e si mai nasol...
DAR din cate stiu daca te accepta esti justificat pt dispute ( deci daca un hyip reuseste sa treaca de ap ) vor fi sanse mult mai mari sa NU iti mai recuperezi banii daca faci disputa!
asa ca mai multa precautie!
 
Sus