Am incheia un contract cu DIGI

Acum o luna am incheiat un contract cu digi si nici pana azi nu au venit sa imi monteze internetul si televizorul! Am fost luni la ei la sediu si au zis sa am rabdare ca au mult de lucru! Sa mai astept? pot ajunge sa vastept si un an?
 

cornel64

Veteran
Team Spirit
si eu am patit la fel , acum ceva ani , cei care monteaza net , modem etc este serviciu externalizat de RDS nu se mai ocupa ei , ei pur si simplu incheie contractul cu tine apoi contractul respectiv il da unei firme externe care se ocupa cu montaj etc , eu nu am asteptat o luna , numai 3 saptamini si l-am dus inapoi echipamentel , modem , router etc si am renuntat la contract, am ramas tot la UPC , nici astia nu sint straluciti dar la echipamente nu se compara cu RDS , mult mai buni.

PS. incearca pina vin cu ofertele de sfirsit de an sa ai montat cablu , net etc , daca intri in decembrie chiar ca abea la anu o sa ai net de la digi.
 

2Pac

Moderator
Business Club
Veteran
Donator
Acum o luna am incheiat un contract cu digi si nici pana azi nu au venit sa imi monteze internetul si televizorul! Am fost luni la ei la sediu si au zis sa am rabdare ca au mult de lucru! Sa mai astept? pot ajunge sa vastept si un an?
Ai răbdare, o să apară ei.

Probabil acum până in sărbători au mai mult de lucru, dacă ai așteptat o lună deja, mai așteaptă 1-2 săptămâni.
 
Si eu cand am bagat abia au venit.Am tot sunat sa vina la ei si pana la urma au ajuns ,au facut in juma de ora si s-au intors mai tarziu sa vada daca totul e ok.
 

Cristal

Veteran
Donator
Si la UPC daca suni ca ai probleme cu semnalul sau vrei sa schimbi cablu ,contract, cutia de la ei, etc., te programeaza cateva zile mai tarziu ca cica nu au echipaj care ajung in zona chiar si daca e vorba de zona centrala. Probabil fac economie la benzina si asteapta sa se adune mai multi pe lista in zona . Face firma milioane de Ron pe luna dar tot acelasi dezastru romanesc este si la ei cand vine vorba de interventii. Cand e vorba de luat banii nu te amana , iti trimite instiintare ca o sa iti taie semnalul daca intarzii cu plata.
E jale peste tot, nu degeaba anual pleaca in jur de 250k de romani din tara , pe termen foarte lung sau definitiv. Se emigreaza ca in Siria.
Tine-te de DIGI cu telefonul sa vina si spune-le ca daca ar uita sa iti ia si banii pe abonament ce bine ar fi si ca daca ai semnat contract zilele care intarzie trebuiesc adaugate la perioada contractuala .
Teoretic contractul se semneaza cu data cand ai semnal TV ca daca te pune sa semnezi si vine dupa 1 luna tu poti sa ii dai in judecata ca ai avut doar 11 luni semnal sau le ceri sa iti prelungeasca cu 1 luna ca daca nu se rezolva cu OPCul . Nu cred ca vor sa ajunga sa aiba proces destul ca DIGI a avut un proces mare in Ungaria recent, si au pierdut vreo 400k euro cu el.:))
Daca te uiti in contract, stiu ca era un articol in care spune ca daca nu ai semnal 48 de ore ei trebuie sa te compenseze cu 2 zile la prelungirea contractului sau cam asa ceva, cel putin la UPC.
 
Ultima editare:

AndreyX

Membru
Un prieten de familie a patit la fel si pana la urma a sunat la Bucuresti sa le faca plangere. Probabil sefii mari nu stiu de toate situatiile astea.
 
Sus