Amazon KDP

mirelusha

Veteran
In cele din urma am reusit sa scriu o carte. :) De mult visam la treaba asta. Mai am putin de lucrat la traducere si putin de lucrat la partea de corectare in limba romana.

Ceea ce am scris se incadreaza la beletristica/fantasy. Idee e ca in romania ca autor incepator ai cam zero sanse sa fii publicat. Asa ca voi incerca Amazon KDP. Dar si aici e o problema.

Cartea mea va rataci printre milioane de alte carti scrise. Cum pot sa o fac vizibila?

Personal am incredere in ea, (plot, constructie, etc) am folosit o engleza chiar buna (cat mai apropiata de engleza nativa Americana, fara greseli la timpuri, etc, etc) dar din ce am inteles pe Amazon in special idienii bombardeaza site-ul cu tot felul de carti scrise într-o engleza foarte slaba, copiate, etc, si este extrem de greu ca volumul tau sa ajunga la un potential cititor. Cum as putea oare sa ii fac reclama?
 

ediedi

Donator
Daca ai incredere ca se va vinde, atunci fa-i un short presentation atragator cu tine care explici in engleza despre ce e cartea si foloseste videoclipul in facebook ads sa ii faci cateva vanzari.
Chiar si daca nu ai iesi in profit de pe urma ads-urilor, macar o sa ai cateva vanzari la carte ca sa ii faci ranking pe amazon. Iti setezi un maxim buget, 20-30-40$ si te uiti la un tutorial pe youtube cum sa faci facebook ads targetate(tara, sex, grupuri gen grup de cititori nu stiu daca poti selecta si grupuri, asta o sa vezi singura, ideea e sa targetezi public cat mai tinta ca sa ai conversia cea mai ridicata pentru bugetul propus)
 
Sus