AMZdoge - geodoge.com

raduro

Membru
Vreau sa va prezint, dupa parerea mea, cea mai buna platforma de castig online.
Platforma AD (AMZdoge) detine un soft, denumit Magic Dog, care la ora actuala face quantity trade pe 4 mari exchange-uri, Binance, Huobi, Okx, Coinbase.
Minimul pentru depunere este de 20$ si minimul de retragere 10$.
Magic dog pentru 30 zile este 10$
90. 29$
180. 58$
360. 112$
Eu am investit 20$, am retrat pana acum de 2 ori cate 10$ doar pentru a vedea daca plateste.
Acum sa va explic si cat se castiga lunar.:
Daca depui 100$ si reinvestesti dupa fiecare tranzactie de 24 de ore o sa ajungi dupa 30 de zile sa ai 240$. E un castig de aprox 3% din suma bagata in tranzactie zilnic. La 100$ faci dupa 24 de ore ai castig aprox 3$, urmatoarea tranzactie o pui de 103$ si la 24 de ore ai 3.09$, care se adauga la cei 103. Reinvestesti 106.09 si ai 3.18$ si tot asa pentru restul zilelor. Bineinteles ca sumele o sa difere daca investitia difera.
Are si un sistem foarte bun de ref si profitabil.
Platforma castiga mereu dupa fiecare tranzactie a ta, undeva la 30% din profit zilnic. In calculul de mai sus cei 3% zilnic sunt ceea ce iti ramane tie, asta dupa ce isi ia platforma partea.
Atasez linkul pentru refferal :
https://www.geodoge.com/#/pages/login/register?invitecode=LP3bUx

Mentionez ca fiecare om care se inregistreaza sub mine si investeste minimum 20$ o sa primeasca din partea mea Magic dog pentru 90 de zile gratuit.
Si daca ne strangem mai multi o sa fac si un grup de telegram unde sa vb mai multe si o sa va bag si in grupul de telegram de peste 2500 persoane detinut de cel sub care m-am inscris eu.
Pentru orice nelamuriri si intrebari raspund si aici.
 

Atașamente

Ultima editare:

raduro

Membru
Salutare, daca v-ati inscris va rog sa ma contactati pentru a va ajuta cu tot ce aveti nevoie pentru a incepe. Am un refferal nou pe nume Cosmin, contacteaza-ma te rog pentru a putea sa te ajut cu toate detaliile
 

raduro

Membru
Cei care v-ati inscris, va rog scrieti aici sau in privat sa putem vb si sa va raspund la intrebari. Vad ca am 2 reff care s-au inscris fara sa imi scrie ceva pe aici.
Va astept
 

raduro

Membru
Salutare, am editat si postarea initiala cu mentiunea ca in locul celor 30 de zile de Magic Dog oferite, acum ofer un Magic Dog de 90 de zile in valoare de 29$.
Va rog contactati-ma pentru orice intrebare.
 
Sus