Aticlix - O metoda veche de a castiga bani

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

danvaly21

Învăţăcel
Salutare!​


De ceva timp tot incercand sa gasesc o modalitate de a face niste bani in fata PC(in timp ce ascult muzica sau ma uit la TV) am tot cautat pe internet si am dat peste tot felul de site-uri , insa doar unul singur a reusit sa imi capteze atentia si in cateva luni am reusit sa scot niste sume destul de frumoase din acest site.
Site-ul despre care va vorbesc se numeste Aticlix si este un site PTC(dai click pe reclame astepti sa se incarce apesi pe o imagine si ai primit 0,001$-0,005$) ,stiu ca poate vi se pare putin insa sunt foarte multe reclame iar pe zi poti face in jur de 0,1-0,05$ doar din reclame + puteti avea posibilitatea de a participa si la sondaje ceea ce va aduce inca o suma frumoasa pe fiecare sondaj 0,25-1$ .
Ceea ce a reusit sa ma fascineze la acest site este sistemul de puncte(cu punctele poti cumpara diferite lucruri pentru a-ti imbunatatii investitilee sau ii poti transforma in $ depinde de tine) + sistemul in care daca tu te inregistrezi fiind refferal-ul unui cont gold atat tu cat si contul gold veti primi 0,005 pe fiecare reclama in +,acest lucru se aplica doar daca amandoi aveti activitate zilnica.
Mai pe scurt doresc sa va las si pe voi sa vedeti si sa incercati acest site,cei care doresc un venit suplimentar.

Daca va inregistrati pe link-ul de mai jos si sunteti activi timp de o luna(cel putin) am facut o mica statistica pentru voi pentru a va putea da seama cat puteti scoate fara a investii absolut nimic,restul depinzand de voi daca vreti sa reinvestiti inapoi:
Numarul de reclame lunare de click-uit: 840 - 900
Suma primita din reclame normale(fiind inregistrat de pe link-ul de mai jos) : 0,005x900=4,5$
Suma posibila pe care o puteti primi din puncte : 900 puncte = 0,50$
Suma primita de la ruleta (depinde de noroc) : 0,005-1,8$
Bonusul lunar de pentru activitate : 0,75$(acesta este primit doar daca sunteti activi 30 zile)
Castig posibil din chestionare: 5$-10$(variaza in functie de numarul de chestionare si timpul acestora)
Timp pe zi : 5-10 min
Total : 15$-20$
Link: http://www.aticlix.com/?ref=danvaly21Sper ca v-am putut ajuta si v-am putut convinge sa incercati aceasta metoda ! :-?
 

AdrianVe

Veteran
Donator
Exista o categorie de persoane care se inregistreaza aici pe club ptc doar pentru promovare fara sa le pese de regulile impuse de acest forum si sa le ia la cunoastinta dupa inregistrare,si pentru a se conforma acestora asa cum trebuie sa o facem cu totii cei care activam aici.

Noilor veniti, intrati mai inainte de va promova afacerile,in meniul Regulament de mai sus si vedeti ce spune acesta si ce va cere sa faceti dupa ce v-ati inregistrat cu succes,aici nu este un loc unde sa faceti ce vreti voi si cum va taie capul,ori respectati regulile acestui club,ori il parasiti.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus