Atlas Navi - aplicatie de navigare

Douglas

Veteran
Aplicația Atlas Navi este concepută pentru a profita de funcțiile pe care le au smartphone-urile, făcând 25 de fotografii pe secundă și analizându-le în timp real, generând de 100 de ori mai multe date decât aplicațiile pe care le cunoaștem și le folosim astăzi. Aceste informații trec printr-un sistem de inteligență artificială și recunoaștere a imaginilor și generează alerte utilizatorilor cu privire la problemele de pe drumuri, inclusiv vehicule de poliție, canalizări neacoperite și mai multe obstacole care ar putea fi evitate de utilizatori și economisiți timp.
Noul model drive -to-earn vine și el alături de aplicație. Prin generarea de date cu telefonul mobil, utilizatorii aplicației sunt recompensați cu jetoane $DRIVE, care pot fi folosite pentru a câștiga beneficii în aplicație, pentru a personaliza cursa și utilizarea aplicației și chiar pentru a schimba criptomonede. $NAVI care poate fi folosit în afara programului aplicație, la fel ca și alte valute similare, precum Bitcoin și Ethereum, sau chiar umpleți-vă garajul cu mașini 3D NFT sau cu oferte premium oferite de Atlas Navi.
„Suntem extrem de încântați să anunțăm că peste 65.000 de șoferi s-au înscris și folosesc Atlas Navi în prima lună a lansării noastre beta. Misiunea noastră este să economisim mii de ore de conducere pe an, găsind cele mai bune rute posibile pentru comunitatea noastră. și îi recompensăm pe cei care își folosesc camerele, fie că sunt camere de telefon sau de bord, și care ne vor ajuta să monitorizăm și să îmbunătățim condițiile pentru utilizatorii noștri pe parcurs”, a declarat George Grama , fondatorul și CEO-ul Atlas Navi.
Într-o epocă în care utilizatorii cer îmbunătățiri în utilizarea informațiilor lor și în care companiile profită de aceste informații pentru a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor, pentru a crea servicii care se adaptează utilizatorilor și pentru a-și face publicitate produselor celor care ar putea fi de interes real, nu este de mirare că servicii precum Gener8 , care recompensează utilizatorii pentru că își partajează informațiile cu site-urile pe care le folosesc, modelul play-to- earn popularizat de Axie Infinity sau crearea unui nou model, cum ar fi Drive-ul lui Atlas Navi sunt dezvoltate ca alternative ușor de utilizat.
Descarca aplicatia de aici: http://atlasnavi.com/download, folosind codul iofjfv
 
Sus