Axeaza afacerea pe domeniul romanesc .

schoolOFdj

Business Club
Veteran
Donator
Team Leader
#1
Screenshot_2017-01-07-15-13-56.png iti poti face un website ,un forum etc. Pune cateva anunturi pe langa licee,universitati,un anunt in ziar . Cumparati un domeniu ca acesta pe viata si poate il vinzi mai tarziu.
 

schoolOFdj

Business Club
Veteran
Donator
Team Leader
#3
reclama ? este sectiune de stiri.Invat lumea sa faca bani.Mai esti si blonda pe deasupra .Tu cam multe nu intelegi pe forumul asta aparte sa platesti in ruble.Nu aveau Ruznaci euro de ai primit ruble ? Cum se spune in italiana ? o ci sei o ci fai
 

RhamyElle

Membru Banat
#4
Sunt bruneta :p

Este sectiune de stiri, asa e... dar avand in vedere k daca mai erai moderator si posta altcineva asa ceva, deja topicul era inchis, user banat, probabil mai trimiteai si ceva racheti dupa user... la cate reclamatii si la cati useri te urasc din cauza excesului de zel... ce sa mai zic..

Bine atunci, intiativa e buna, problema e alta... nu doar pe romarg iti poti inregistra domeniul pe viata... stimabile englez, de aia am zis ca e posibila reclama, dar na... nici nu prea ai explicat mai multe.. bineinteles nici de cuvantul asta nu am auzit http://prntscr.com/dsooox .. 11 ani in Londra.. te inteleg.
 

schoolOFdj

Business Club
Veteran
Donator
Team Leader
#5
ms de greseala,este din cauza telefonului de la t9 ,este in engleza iar dupa ce dau space baga cuvinte gresite gramatical etc.Nu aveam dece bana pe cineva atat timp cat nu am banat si alte persoane de aici care au la semnatura comunitatea personala de facut bani online .Se vede ca inca nu sti multe si nu ai cum sa intelegi din cauza ca nu ai informatii.La fel nu sti nimic de club ptc .

termin aici sa dau informatii la turisti.

este bine daca o persoana cu pasiune ar face asa ceva.Sa oferiti ceva divers de alte comunitati.Sa nu ofere ce ofera si alte comunitati ci sa lase completari pentru traffic de la o comunitate la alta.
 
#6
Omule, nu asculta de toti/toate. Eu citesc - cu multa implicare - absolut toate stirile pe care le publici in aceasta categorie si deja detin cateva informatii utile in formarea mea ca "money maker". Nu te opri din asta, te rog frumos!
 
Sus