BidVertiser - bidvertiser.com

SonYX

Veteran
BidVertiser este un advertiser foarte cunoscut care accepta in sistem website-uri romanesti. Tipul de reclame afisate sunt cele platite la 1000 de afisari, reclame platite la mia de impresii afisate. De curand a introdus si plata pentru fiecare click pe o reclama afisata. Costul pe reclame este mai ridicat ca in Google Adense. Tipul de reclame sunt link-uri, reclame text, reclame imagine si reclame interstitiale, foarte bine platite / click (CPC). detine si un program de referrali prin care va puteti spori castigurile.

La fel ca si celelalte programe de genul, sumele incep sa creasca in timp si sunt influentate de tipul de vizitatori, locatia si dimensiunea bannerului.

Plata o primiti prin PayPal. Plata se cere atunci cand ajungeti la suma de 10$
Site-ul va fi acceptat din prima si puteti pune imediat bannerele pe site-ul vostru.

Inregistreaza-te AICI!
 

Selfcontrol

Veteran
accepta warez ? si parca am auzit ca era scam...oricum sunt multi useri care sustin ca au fost platiti ..ce sa mai credem :))
 

SonYX

Veteran
Nu prea stiu multe despre ea.. ca azi am descoperit-o si eu :| ... sa mai citesc pe net despre ea sa vad ce ne mai minte lume ;))
 

popescunicolae

Membru Banat
Veteran
Donator
SonYX a spus:
Nu prea stiu multe despre ea.. ca azi am descoperit-o si eu :| ... sa mai citesc pe net despre ea sa vad ce ne mai minte lume ;))
am gasit pe undeva ca nu ar fi scam, dar plateste EXTREM de prost / click :-q
l-am pus si eu pe koobez.info... sa vedem... si cpm, cum plateste... la ce pret/1000 vizualizari? :)
 

Selfcontrol

Veteran
Eu nu recomand...mie mi se incarca super greu publicitatea ...

Apropo ce ati zice daca am face o echipa de webmasteri, si am testa retelele de publicitate ?
 

filemonster

Învăţăcel
se bazeaza pe click (CPC) ca si denumirea topicului :)

EDIT: Plateste in jur de 4-5 centi / click. relativ bine. reclamele se incarca cam greu, si nu au mereu publicitate. in linii mari e ok. alt inlocuitor mai bun pt adsense nu am gasit :(
 

Casper

Veteran
am vazut ca multi incep sa foloseasca din ce in ce mai mult bidvertiser :) poate or platii , de ce nu incercati careva sa cereti o plata? ACUM ma refer :) , cei care aveti siteuri bune
 

Marko

Membru
Am inceput si eu sa folosesc aceasta retea, si eu am vazut pe multe site-uri aceasta retea.. poate o platii..
 
Sus