Biolycius - biolycius.ro

lempicka

Membru
Poate ați auzit de acest producător de cătină...
Citeşte întreaga ştire: FOTO/VIDEO | Un producător de cătină din județul Gorj: „E aurul nostru!”

Producătorul nostru a ales să-și vândă produsele nu prin magazine, ci printr-un sistem MLM, al cărui plan de compensare îl regăsiți în fișierul atașat.
Indiferent că dorești să fii simplu consumator sau să faci o afacere din asta, pentru a putea face comenzi trebuie să te înregistrezi, iar produsele îți vor fi livrate prin curierat. Fiecare utilizator înregistrat primește, bineînțeles, un link de afiliat care va putea fi folosit pentru promovare și prin intermediul căruia îți vei putea forma propria echipă.

Ca și client(consumator) primești 25% din valoarea primei comenzi a unui client personal, astfel că vei putea beneficia de o reducere de până la maxim 40% din valoarea viitoarei tale comenzi personale.
Mai concret, să zicem că eu înscriu 3 clienți, care cumpără fiecare de 150 lei.
Asta înseamnă că eu aș avea credit în wallet 25% x 150 lei x 3 clienți = 37.5 lei x 3 clienți =112.5 lei
Vreau să fac următoarea comandă de 300 lei.
Reducerea de maxim 40% din 300 lei înseamnă 120 lei >112.5 lei. Deci, eu voi plăti doar 300 - 112.5 = 187.5 lei

Clienții nu pot retrage banii din portofel, dar îi pot folosi pentru a cumpăra mai ieftin!
Doar cei care se califică ca Sales Manager sau Ambasador pot retrage banii din wallet.

Afacerea este la început, fiind disponibile deocamdată doar 2 produse(vedeți imagine), și anume: nectar de cătină cu miere și pulpă cu suc de cătină, dar din surse foarte apropiate, știu că se dorește diversificarea produselor, pentru că proprietățile extraordinare ale cătinei permit utilizarea acesteia atât în industria alimentară, cât și non-alimentară, cum ar fi cea a cosmeticelor.

produse biolycius.jpg


Deocamdată, din câte știu, plata se face online, dar în curând se va putea face și ramburs, la primirea coletului.
Doza zilnică pentru sănătate presupune un consum de 50ml, atenție! nu pe stomacul gol, preferabil în prima parte a zilei, la vreo 30 de minute după masă.
Produsele sunt ambalate în recipiente de 250ml, astfel că o sticlă acoperă consumul pentru 5 zile.
Se recomandă cumpărarea a șase sticle(pot fi 3 de un fel și 3 de alt fel), care asigură necesarul pe o lună pentru o persoană, astfel că o comandă minimă ar fi de 150 lei/colet. Afacerea fiind în perioada de prelansare, s-ar putea să aveți surpriza ca transportul să fie gratuit.

Foarte puțini dintre noi știu că oxidarea cătinei începe chiar din prima secundă după desprinderea ei de pe crenguță, astfel că multe din proprietățile ei se pierd.
În cazul Biolycius, se folosesc tehnologii de vârf care presupun costuri ridicate, dar care păstrează nealterate toate proprietățile extraordinare ale cătinei.
Mai multe detalii despre beneficiile pentru sănătate ale cătinei puteți găsi pe grupul Consumăm produse pe bază de cătina

Pentru cine dorește să se înscrie, link-ul meu de referral este: https://mia.biolycius.ro
 

Atașamente

Ultima editare:
Sus