bitcoin hai la pretul de 1 dolar pe moneda!!!!!!

ilicitus

Membru
bitcoin hai la pretul de 1 dolar pe moneda!!!!!! daca bitcoin ajunge la 1 dolar pe moneda am sa cumpar 30!
Intr-adevar, criptomonedele nu sunt adoptate pe scara larga si nu au reusit sa-si dovedeasca utilitatea. E pacat, pentru ca ar fi insemnat mai multa libertate pentru noi toti si o lovitura pentru sistemul bancar si cel fiscal
 

Cristal

Veteran
Donator
E ca si cum ai spune ca daca se ieftineste o Dacie Duster la 100 Ron atunci o sa iti cumperi 30 de masini , tot aia e.
Bitcoinul ca si o eugenie are costuri de productie si producerea lui poate fi o afacere in functie de costurile la energia electrica din acea tara dar si in functie de legislatie .
De aia e bine ca sa iti faci o ferma cu mineri intr-o tara precum Islanda, pentru ca acolo se produce energie din gheizerele cu abur fierbinte de la vulcani si este foarte ieftin, de aia e bine sa iti faci ferma in China pe langa Tibet , pe care il controleaza politic, pentru ca se produce hidroenergie foarte ieftina de la raurile din Tibet si de aia e bine sa faci ferma de minerit in unele state fost sovietice pentru ca din cauza saraciei preturile sunt foarte mici si aici se include si curentul electric...si asta se aplica si in alte tari exemplul cel mai bun fiind Venezuela care detine recordul in lume la pretul energiei indiferent de modul cum este produsa, dar in Venezuela coruptia s-a intins pana si la politie si daca nu mituiesti politia ajungi in inchisoare si cu aparatura confiscata doar pentru faptul ca minezi bitcoini , ei prinzandu-te dupa faptul ca vei avea factura mare la curentul electric si in urma perchezitiei. Inca se discuta la nivel inalt eliberarea tuturor oamenilor care au fost aruncati in inchisori din cauza cryptomonedelor.
Vanatoarea oamenilor care mineaza in Venezuela (de vazut clipul video) : https://www.cnbc.com/video/2017/08/30/bitcoin-mining-can-land-you-in-jail-in-venezuela.html
Poti mina bitcoin mai ieftin si in liniste dar si unde poti mina bitcoin foarte scump asa cum este lista de jos postata anul trecut pe internet (Ianuarie 2018) :

In multe tari bitcoinul este ilegal si alte multe tari este legal doar pe jumatate (ori banca refuza sa mai lucreze cu tine daca te afla ca umbli cu cryptomonede ori in alte trebuie sa platesti impozit ).
Aici ai tarifele casnice in dolar pentru 1 KW curent electric in functie de tara : https://www.globalpetrolprices.com/electricity_prices/

Acum te intreb eu pe tine , tu ai vinde bitcoin cu 1$ daca te-a costat cam 6000$ sa il produci sau/si daca ti-ai riscat pielea in functie de legislatia tarii respective ?

O sa ma intrebi , pai si daca se baneaza peste tot bitcoinul in toate tarile si devine ilegal , nu or sa incerce sa il vanda lumea cu 1$ ? Raspunsul este nu, daca a devenit ilegal, atunci bitcoinul va fi folosit doar in chestii ilegale . Va fi o cadere mare de pret in urma volumului mare aruncat la vanzare dar niciodata nu va fi 1$ . Odata inventat bitcoinul el nu mai poate fi distrus decat daca desfiintezi internetul in lume si la fel asta nu se va intampla niciodata mai ales pentru ca mari corporatii din lume care fac miliarde de dolari depind de internet (de exemplu compania Google) . Internetul este prea important pentru omenire, el a fost creat mai intai ca un experiment militar menit doar pentru armata.
De fapt multe inventii au fost create mai intai pentru armata si pentru NASA dar ulterior au fost aplicate si in domeniul civil, dar asta e alta mancare de peste pentru ca deviez de la subiect . :D

Bitcoinul ar fi foarte util pentru denominarea dolarului cand vine vorba de plati si tranzactii mari intre banci, tot asa cum a venit noul RON fata de leul vechi care i-a taiat 4 zerouri dar asta prea putin intereseaza pentru ca este vorba de o moneda complet diferita. Probabil peste 500 de ani cand dolarul nu va mai avea valoare puternica or sa faca ei noul dolar care denomineaza dolarul vechi sau poate se va trece pe bitcoin ori fiecare tara isi va face propria cryptomoneda asa cum a facut Venezuela cu Pedro (de exemplu) doar ca e creat de un guvern putred de corupt ca asta roman. :))
 
Ultima editare:
Exista niste manipulari la scara larga provocate de facebook cu anuntul lansarii monedei libra si de cealalta parte cu amenintarile chinei de a intrezice tranzacionarea monedei pe teritoriul ei.
Din punctul meu de vedere ...toate monedele vor inghenunchia in fata bitcoinului iar daca va cadea vreo data, este greu de spus deoarece inclusiv toate serviciile secrete din lume o folosesc ca moneda de schimb.

Greu de spus daca va ajunge l a1 dolar ... practic este imposibil deoarece se spala zilnic miliarde de dolari pe zi in aceast moneda.

Moneda ar putea sa cada de tot doar in cazul unui hack ...nu stim ce se va intampla in acest sens insa bitcoinul a scazut in ultimele zile datorita unor anunturi in presa atat in america cat si in china.

Deci toate monedele isi vor pierde usor...usor din credibilitate in fata bitcoinului insa sa ajunga la 1 dolar este imposibil. Deci daca va cadea va cadea de tot dar in nici un caz nu va ajunge atat de jos.
Sistemul este manipulat de presa iar oameni de frica se conformeaza la ce spune presa... Si eu am avut ceva bitcoin si doge si mi-am schimbat totul in dolari insa dupa o saptamana voi merge pe bitcoin..,. las putin sa se aseze.
 
Sus