Bitcoin - un nou ATH!!!

Moderator
Business Club
Veteran
Donator
Înscris
9 Noi 2009
Mesaje
3.753
Nimeni pe aici? Păreri? Încotro se va duce piața? Haideți să mai schimbăm o vorbă, o idee, o părere.
Ce plan de exit aveți?
 
Donator
Înscris
16 Mar 2013
Mesaje
352
Planul meu dupa un an de tranzactionare, a fost trecerea pe minat de altcoin-uri, urmand sa tranzactionez mereu in functie de piata. (vand cand este sus, cumpar inapoi mai mult de aceasi bani cand este jos) + investirea intr-un portofoliu variat de altcoin-uri. Nu ma intreba ce am, ca momentan am dat tot pe 14 placi video :)) :X3:
Parerea mea, este ca, indiferent de ce corectie poate avea piata in viitor, trendul nu poate fi decat ascendent la crypto cu reveniri si mai spectaculoase. ;))
 
Moderator
Veteran
Donator
Team Leader
Înscris
21 Iun 2013
Mesaje
4.555
Posibil breakout BTC dacă închidem așa (se obervă și precedentele breakout-uri după acele bull flags din lunile trecute):

breakout.jpg

De asemenea, am observat asemănări la finalurile de lună din nov., ian., feb. și mar. Și anume la final de lună avem un minim, iar pe la jumătatea lunii viitoare se pune un nou top (cu creșteri de 158,100 și respectiv 44 % de la acel minim de care ziceam).

https://www.tradingview.com/x/Kzj3qQq3/
 
Membru
Înscris
12 Feb 2021
Mesaje
281
Raportat la halving-uri si conform graficului/curbei logaritmice vedem ca inca are potential de crestere serioasa... pana prin iunie (jumatatea anului)
Din vara/toamna insa se poate duce la 30K foarte usor... practic se poate intra in bearmarket (desi multi spun ca abia la inceputul anului viitor se va intampla asta).
Eu cred totusi ca in vara face varful la 100K si apoi se duce in jos... dar nu dintr-o data!
bitcoin-rainbow-chart.png
 
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
Iar cumpara acum vreun miliardar sau Elon Musk de cateva miliarde ca apoi sa vezi cum cade inapoi pretul la 45000 dupa ce a vandut tot la un record de 80000 ? :)) Asta nu e crestere naturala ci artificiala, se joaca cu profitul ca sa umfle pretul si or sa mai fie valuri de astea, ca la pandemie...abia a dat de gustul manipularii de miliarde. Acuma e care pe care,,, sau care e primul la cumparat masiv castiga, aduce a schema ponzi cum spun unii :)).
Un fork pe BTC care sa arda bitcoinii din wallet ce depasesc valoarea de 1 milion de dolari ar fi echitabil si ar elimina manipularea pietii in procent de peste 90%. Doar cativa detin sume uriase in BTC, iar grosul adica muritorii de rand au maxim 100k satoshi in walleturi, ei nu au cum sa cumpere in halul asta si sa faca ce vor cu piata de crypto.
Acei cativa super bogati strica imaginea bitcoinului si posibil sa fie doar o chestiune de timp pana o sa fie banat din ce in ce mai mult pe glob sau sa devina ca un lamborghini sau un vin vechi pe care doar bogatasii sa si-l permita pentru colectie iar muritorii de rand sa isi permita doar altcoinuri sau maxim 100k satoshi caz in care ii sustinem pe bogati sau mai bine spus pretul anormal de mare prin dorinta de a cumpara, de a avea si noi o firimitura de bitcoin.
Oamenii de rand se bucura cand creste bitcoin pentru ca au si ei de cateva zeci sau sute de dolari si se trezesc cu inca jumatate de suma ceea ce este putin la viata scumpa a sec. 21.
Cei care castiga online in cryptomonede, sa zicem freelancerii, sunt platiti din ce in ce mai putin in cryptomoneda raportat la cursul btc-dolar si nimic nu ii protejeaza de o plata mica si nu le ramane decat sa astepte sa se mai scumpeasca si mai mult ca sa poata vinde dar intre timp vor fi platiti si mai putin in crypto din cauza scumpirii ei. Si astfel ei intra intr-un cerc din care nu mai pot iesi decat daca inceteaza sa mai foloseasca crypto.
Adevarata bucurie o are ala care face milioane indiferent ca altii au de suferit, ala se aranjeaza pentru cel putin 1 deceniu de inflatie economica lejer.
 
Ultima editare:
Sus