Bitdonix - bitdonix.com

Fejix

Membru
Modul de funcționare BitDonix


BitDonix este un platorm de publicitate online, disponibile în întreaga lume. Noi oferim membrilor pachetele noastre de publicitate competitive pentru a conduce vehicule de trafic pentru site-urile lor fierbinte și funcționează pe bază de membru. Creat de marketing de rețea, BitDonix întrunește toate criteriile industriei noastre și are o abordare inovatoare în planul său de stabilire a prețurilor și de compensare, care dubleaza ca un flux de venituri. Prin sistemul nostru de peer-to-peer directe comisioane de upgrade, membrii noștri pot câștiga 100% comisioane pe sesizările upgrade-uri lor. Fiecare actualizare vine cu o serie de credite pentru anunțuri text, anunțuri banner și anunțurile de conectare pe care membrii nostri introduc pe site-ul nostru. Taxele de actualizare sunt plătite (în mod voluntar) de către membrii noștri membrilor în upline lor și în nici un moment nu sistemul nostru dețin orice fonduri sau taxe pentru serviciile pe care le oferim. Noi nu colectăm nicio plată, nici nu sunt automatizate de către sistem. Toate plățile sunt în mod exclusiv de la egal la egal la egal și în Bitcoin și fiecare plată este susținută de către ID-ul său unic hash din baza de date oficială a Blockchain [operatorul oficial Bitcoin].

Planul de compensare funcționează pe o structură de matrice 2x8 forțată. Fiecare membru are un downline și upline. Atunci când membrii cumpăra un pachet de publicitate, taxa este plătită direct în upline lor Bitcoin eWallet [100% comision].

Primii doi oameni care vă referiți la program sunt din prima linie [la primul nivel descendentã] dumneavoastră. upgrade-urile lor sunt plătite direct dumneavoastră Bitcoin eWallet sub formă de comision de 100%. Sunteți liberi să actualizați pachetele de anunțuri în orice moment, nu trebuie să aștepte până când colecta toate plățile din downline. Atunci când o persoană upgrade la un pachet mai mare, taxa lor este plătită membrului care este upline la acel nivel. În cazul în care un membru nu a úplné actualizat la acest nivel, taxa va fi direcționat către un alt membru care se află la upline nivel deja. Acest lucru poate provoca un dezechilibru în marix upline dvs. și le-ar putea pierde unele plăți. Acesta este motivul pentru care este important să urmăriți pe upgrade-uri și progresul descendentã și asigurați-vă că sunteți în fața lor, dacă este necesar.

Cu fiecare upgrade vă oferim credite de publicitate gratuită, după cum urmează:

Oțel: 50000 + 50000 anunțuri text Credite Banner + 100 credite autentificare pentru anunțuri

Bronz: 150 000 anunțuri text + 150 000 Credite Banner + 200 credite Autentificare Ads

Argint: 500 000 Anunțuri Text + 500 000 Credite Banner + 500 Autentificare Credite de anunțuri

Aur: 800 000 anunțuri Text + 800 000 Credite Banner + 1000 Autentificare Credite de anunțuri

Platină: 1500 000 anunțuri text + 1500 000 Credite Banner + 3000 Autentificare Credite de anunțuri

Smarald: 3 000 000 anunțuri text + 3 000 000 Credite Banner + 6000 Autentificare Credite Anunțuri

Safir: 5 000 000 anunțuri text + 5 000 000 Credite Banner + 8000 Autentificare Credite de anunțuri

Diamant: 10 000 000 anunțuri text + 10 000 000 Credite Banner + 10000 Autentificare Credite de anunțuri

Ca un afiliat aveți un copac de recomandare [descendentã și Upline] bazat pe un tip de matrice binar a planului de compensare. Este o matrice 2x8 [ceea ce înseamnă că începe cu 2 persoane pe primul nivel și merge 8 nivele de adâncime]. Fiecare membru câștigă% comision de 100 plătite direct de membrul din membrii din downline lor. Comisionul se plătește atunci când un membru achiziționează un pachet de publicitate și BitDonix nu percepe taxe suplimentare pentru membrii, toate upgrade-urile de pachete sunt plătite unui membru în upline ta.
Trebuie să vă reînnoiți abonamentele pentru fiecare pachet lunar și veți primi comisioanele din downline în fiecare lună prea. Trebuie să-și reînnoiască nivelul 4 de actualizare în 90 de zile și 5-8 în 365 din parte de zile.

Trebuie să donați pentru fiecare nivel în fiecare lună, în scopul de a primi donații pentru fiecare nivel în fiecare lună.

Adresa site : https://www.bitdonix.com/
 
Sus