BitFooball - bitfootball.net

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

savas52

Veteran
Donator
Team Spirit
A platit, dar a dat doar un satoshi la 4 SP. Pana castigi un dolar dureaza enorm.
Castiga adminul.
 

Cristal

Veteran
Donator
A 12-a plata Bitfootball primita ,4269 satoshi :D

12th payment bitfootball.jpg
E posibil ca siteul sa fie inchis acum pentru maiuntenance . O sa editez cu update daca e ceva nou. Multumesc celor care au activat pe faucet.
 

weblive

Membru
salutare fotbalistilor !
de platit a platit, dar acum a resetat de 0 tot faucetul. incepi din liga 6 si tot asa...sunt curios daca pe viitor o sa mai plateasca.
 

Cristal

Veteran
Donator
salutare fotbalistilor !
de platit a platit, dar acum a resetat de 0 tot faucetul. incepi din liga 6 si tot asa...sunt curios daca pe viitor o sa mai plateasca.
Am intrebat si eu ieri de vad un Bankruptcy mare pe ecran si daca siteul e in maintenanta si mi-a raspuns :
hi , bankruptcy is normal, i resetted every1's account to start from the zero.. it will happen once per month until i will make new concept of the game
Dupa cum probabil stii, pe topicul oficial de pe bitcointalk a fost un sondaj activ si din 6 ,5 au votat ca sa se schimbe conceptul siteului.
Deci probabil a inceput sa lucreze la un nou concept.
Imi aduc aminte ca pe data de 8 mai 2017 la scurt timp dupa ce a lansat siteul, i-am zis ca asta e faucet de nisa si nu se vor inscrie multi (am ingrosat raspunsul scris de mine atunci)
[quote author=Crystal11 link=topic=1905723.msg18929755#msg18929755 date=1494272505]
[quote author=tomos81 link=topic=1905723.msg18929598#msg18929598 date=1494271646]
[quote author=Crystal11 link=topic=1905723.msg18929284#msg18929284 date=1494270064]
cool :)

i have 2 suggestions;

1. the top 3 managers should be top 5 because i see there is room for 2 more .
2. a small icon country flag of the members displayed on the left side of every top manager' name might look more awesome ;D (i guess some players want to show off and/or make their country proud ) ;D (maybe set the flag to enable manually by them , country or continent if you don't want to spend time to set 200 country flags ;D)
[/quote]

keep bringing referrals, i will make these changes :)
[/quote]
awesome i see now top 5 ;D thanks.
i'm working on it to get refs, but as i said this is a niche sport faucet and i think not many people will join :-\
[/quote]
Ultima oara spunea ca doar 5 sau 6 mai erau activi pe site si se pare ca am avut dreptate ca mai bine crea cu o alta tema mai prietenoasa/comuna. Globul de cristal nu ma inseala niciodata :))
 

Cristal

Veteran
Donator
A 13-a plata bitfootball :D 56 satoshi ca nu am activat mai deloc ultima oara.
13th payment bitfootball.jpgSiteul a platit toata lumea care a fost activa si a suspendat activitatea urmand ca alt faucet foarte posibil cu o alta tematica (primul nu a prins la public) dar pe acelasi domeniu sa ii ia locul in curand ,cam in 1 saptamana poate cateva zile in plus.

bitfootball va fi inchis.jpg

@stefyazzurro cred ca topicul trebuie inchis/mutat la cosul de gunoi (nu ca scam deoarece si-a platit toti oamenii) ca are screenshoturi si comentarii de la vechiul site.
Daca ramane acelasi nume la domeniu (cred ca nu ar avea rost sa cumpere domeniu nou daca deja a platit pentru asta) o sa deschidem topic nou ca sa nu creeze confuzie acest topic noilor membri clubptc de la comentariile vechi in ce priveste vechiul bitfootball. Noua tematica ar putea fi total diferita si sa nu mai aiba treaba cu fotbalul.
Nu cunosc mai multe detalii , atat doar ca adminul m-a contactat ca sa ma pregatesc sa fac set de bannere.:cool:

Sau stergi toate comentariile si ramane sa editez topicul principal despre noul faucet de pe acelasi domeniu web cand va fi relansat.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus