BitFooball - bitfootball.net

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
Bitfootball este un faucet-game lansat oficial astazi 7 mai 2017, si este creat de adminul care a creat virtualpub si seria miniongame.
Bitfootball a fost in beta test de pe 26 aprilie 2017 pana astazi cand toti beta testerii au primit banii si s-a lansat oficial siteul.
Faucet-game-ul este un faucet de tip football team management si plateste in bitcoin iar castigurile saptamanale sunt in functie de Sponsor points.

Inregistrarea se face cu/prin :
- Un nume de user
- Un nume de echipa de fotbal ,de exemplu se poate trece numele de user plus United Bulls (max 80 de caractere) Eu am ales acelasi nume al echipei din beta test de Titanium Giants.
- Wallet Address - care trebuie sa fie identica cu cea de pe faucethub. Trebuie sa aveti cont pe faucethub pentru a putea fi platit.
- Parola personala.

Nu sunt necesare cunostinte in fotbal, daca incepeti cum trebuie si respctati ponturile pentru incepator nu aveti cum sa intrati pe balanta negativa.

Strategie cum sa incepeti (screenshoturi din beta testing) :
  • Pasul 1 : Alegerea echipei
Veti incepe cu o lista de jucatori pe care trebuie sa dati click sa creati o echipa (1st team si singura care joaca) de 11 jucatori + 3 rezerve + restul pusi la odihna/de inlocuit cand obosesc cei activi .
settle%20players.jpg

GK = Goalkeeper (Portarul) ; DEF = defense (Aparare) ; MID = Midfields (Mijlocasi) ; FW = Forwards (Inaintasi)
Trebuie sa aveti obligatoriu un GK, restul sa fie si DEF si MID si FW si astfel va formati un Squad .
Eu toata testarea beta am folosit squadul de tip 4-4-2 adica 1 GK + 4 DEF + 4 MID + 2 FW.
Alegerea jucatorilor activi in echipa se face cu click pe primul X rosu (adica din prima coloana).
Cifrele incercuite de la jucatori inseamna skillul lor si cu cat este mai mare cu atat sunt mai buni.
Pe cat posibil jucatorii din echipa activa sa aiba cifra incercuita cat mai mare si Energy sa fie cat mai ridicat (maxim 100) .

  • Pasul 2 : Alegerea rezervelor
Cu click pe al 2-lea rand de x-uri rosii se aleg rezervele care vor inlocui jucatorii din echipa in caz ca se vor rani .
De exemplu eu am ales un GK (portar) , un DEF (aparare) si un MID (mijlocas)
settle%20reserve%20players.jpg

Restul ce raman in josul listei sunt jucatorii care se recupereaza (Refac energy la 100) ,care au cartonas rosu, care sunt raniti.
Odata terminat de setat echipa si cele 3 rezerve, semnul exclamarii rosu de la meniul TEAM va dispare adica totul e ok.
  • Pasul 3 : Alegerea unui sponsor
O sa vedeti un semnul exclamarii rosu la meniul de DASHBOARD asta inseamna ca va trebui sa va alegeti un sponsor pentru echipa. Click pe Dashboard si alegeti fereastra unde scrie cu rosu GET a SPONSOR, click pe livk si confirmati sponsorul care il veti gasi . (e gratis si el va oferi bani pentru upgrade dupa fiecare meci sau doar pe punctele din liga ). La fel semnul exclamarii rosu va dispare. Sponsorul este temporar si periodic va trebui sa va luati din nou unul.
get%20a%20sponsor.jpg

sign%20sponsor%20contract.jpg


  • Pasul 4 : Marketplace
Click pe meniul verde MARKETPLACE pentru a va alege antrenorii/stafful.
Dati click pe STAFF si cautati daca este vreunul cu skill sub 100 . Stafull este aleatoriu si lista se improspateaza dupa fiecare meci jucat. Daca nu gasiti cate unul foarte ieftin cu skill sub 100 nu va grabiti sa cumparati deoarece va cere plata mare dupa fiecare meci si veti intra in balanta negativa si va trebui sa resetati jocul (pierdeti 50% din sponsor points stranse)
available%20staff%202.jpg

Eu am gasit unul cu skill foarte scazut si foarte ieftin la SALARY si l-am luat. Singurul inconvenient e ca va trebui sa ii dati TRAIN de cate ori puteti ca sa va ridice skillurile la jucatori mai repede .
my%20staff%20team.jpg

Deci ca incepator nu luati ce e mai scump ca veti intra in faliment doarece va avea salariul mai mare decat veti castiga la fiecare meci.
Daca nu gasiti ceva ieftin, puteti sa incepeti jocul ca nu este problema, doar ca ascensiunea va fi un pic mai inceata la inceput.
Nu este neaparat sa luati antrenorii toti deodata, nu uitati sa vizitati mai des (dupa fiecare meci lista se improspateaza) MARKETPLACE > STAFF pana va cumparati pe cei mai ieftini din fiecare cate unul.
PR Manager se ocupa de reclama pe stadion , DOCTOR ajuta la vindecat jucatorii , TRAINER este antrenorul principal, YOUTH TRAINER este antrenorul de copii care descopera jucatorii tineri.
PR manager nu este o prioritate dar poate creste veniturile din bilete pe stadion cand se joaca acasa.
  • Pasul 5 : Strategia squadului
Eu pe toata durata beta testing am folosit AGGRESSIVE ATTACK si cu 4-4-2 este un fel de kamikaze mode ; foarte bun impotriva echipelor slabe . Tot asa voi folosi si la jocul oficial proaspat lansat pentru ca nu voi sta sa setez moduri de joc mereu de tip defense sau normal, ca oricum jucatorii vor creste in skill points si pana la urma tot veti castiga orice meci din liga respectiva.
Se va incepe in liga 6 si dupa 44 de meciuri daca sunteti pe locul 1 veti fi avansati la urmatoarea liga.
Faucetul are 20 de Energy points care sunt folosite la training, heal, odihna.
Fiti siguri ca dupa fiecare meci sau o data la 2-3 meciuri ,folositi 5 puncte ptr Training chiar daca nu aveti antrenor inca. Eu nu am risipit energy points pe heal ci am folosit pe train.

Acesta a fost ghidul cu cei 5 pasi pentru a porni la drum.
Explicatii detaliate ,de exemplu ce este physioterapeut voi scrie in comenturi de jos ca sa nu lungesc topicul principal prea mult.

Program referali : Se castiga 10% de la referali, direct in contul bitfootball si doar in sponsor points . Abia in ziua de plata, sponsor points se transforma in satoshi.

Withdraw : Conform ghidului HOW TO PLAY ,platile se fac odata la 1-2 saptamani pe faucethub sau mai repede. Sponsor points vor fi convertite in satoshi de admin si dupa plata Sponsor points revine la 0.

2 Optiuni de faucet :
Chiar daca nu stiti fotbal sau nu vreti sa va implicati in joc, puteti folosi siteul ca si un faucet in meniul de BONUSES > Bonus Offers care ofera:
1. bonus aleatoriu in energy, dollari pentru balanta de joc, green cards pentru joc si ce e mai important , 10 sau 20 sau 30 sau 40 de Sponsor Points care astea valoreaza satoshi.
bitfootball%202%20options%20faucet%20use.jpg

2. Oferta Offer Wall Ptc unde puteti vedea reclame in PTC Wall rotator care se gaseste si pe orice PTC normal. Daca vedeti aceste reclame pe un ptc mai devreme e posibil ca in bitfootball sa nu le gasiti deoarece tot asa e posibil ca reclamele sa fie disponibile doar pe IP timp de 24 ore asa ca reveniti mai tarziu daca nu gasiti nimic.

Link de inscriere :
https://bitfootball.net/index.php?r=15EMX1WRGW6FPi3UHZqCRJv2WLFHZKDVw2

Multumesc frumos celor care se inscriu si spor la satoshi cu risc 0 de investitie :D
 
Ultima editare:
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
1-a Plata Bitfootball (Beta testing) :) 83k satoshi.
Am terminat pe locul 6 la plati ca beta tester cam de pe 29 aprilie si am primit cu ceva timp in urma inainte sa se treaca la jocul oficial, 83k satoshi :
beta%20tester%20payment%20proof%20bitfootball.jpg


lista completa si banii castigati de cei 40 de testeri de joc :
f279e52249.png
 
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
Inscris . Imi place .Am inceput cu un 4-3-3 si vad ca am castigat deja primul meci cu 4-1 :)
La mine nu apare nimeni ca inscris inca probabil ca ori e bug o sa vad daca tre sa iau legatura cu adminul . Oricum iti multumesc .
O sa mai fac scurte ghiduri pe parcurs cu explicatii targetate ; totul despre age, totul despre energy , etc.
Eu am fost din 29 aprilie in beta testing si mentionez ca nu cunosc fotbal si nici nu imi place sa imi pierd timpul cu asa ceva la televizor dar cu faucetul nu este mare filozofie, se invata repede . Chiar si fetele se pot inscrie :D
 
Membru
Înscris
28 Apr 2013
Mesaje
351
Am cam invatat cum merge treaba cu el ...nu e greu ...O singura intrebare am .Care este sitemul de reward ? Pentru ce mai exact primesti banuti ?
 
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
Am cam invatat cum merge treaba cu el ...nu e greu ...O singura intrebare am .Care este sitemul de reward ? Pentru ce mai exact primesti banuti ?
Screenshot din HOW TO PLAY cu sectiunea care refera strict la felul cum se fac satoshii :
sponsor%20points.jpg

Singura grija se pare ca este sa avem un sponsor la echipa, si el ne ofera Sponsor points iar aceste points inseamna satoshi. Nu putem sti cat satoshi avem stransi deoarece a spus ca v-a folosi 80% din cat primeste pe reclame, sub forma de conversie, sa platesca membrii.
 
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
Iti multumesc pentru ca m'ai lamurit :)
Cu placere.
In beta test adminul a spus ca va pune la bataie 2 milioane satoshi care ii va imparti intre toti testerii.
Dupa cum se vede in screenshotul de la dovezi de plata postat de admin, au fost 40 de oameni in BETA test si fiecare a primit in functie si de cate sponsor points a avut.
Eu am terminat pe locul 6 cu 5070 Sponsor points si am primit 83k satoshi .
Acum cand faucetul este lansat oficial, nu se stie cati satoshi o sa avem ca e in functie de cat primeste de la ad networks , pe care 80% ii va imparti la membri in ziua de plata.
Dar principala regula se stie, cu cat mai multe sponsor points avem stranse cu atat mai multi satoshi inseamna :)
Si cu cat mai multi useri pe site ,cu atat mai mult in ad revenue.
 
Membru
Înscris
28 Apr 2013
Mesaje
351
Uhhh am inteles ...speram la ce e mai bine ..eu deja ma duc spre 400 Sponsor Points :))
Sunt pe locul 3 la manageri :))
 
Ultima editare:
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
Uhhh am inteles ...speram la ce e mai bine ..eu deja ma duc spre 400 Sponsor Points :))
Sunt pe locul 3 la manageri :))
bravo :-bd te-am vazut pe locul 3 cu 650 puncte :D
eu nu am decat 180 puncte, imi pierd ceva timp incercand sa ii spun adminului ca nu am pe nimeni in lista de ref si cred ca ori e buguita asta ori umbla cu manevre si nu inregistreaza referali . Am pornit o campanie 25$ pe crisclix pentru o saptamana cu bani stransi acolo de la rented referals sa vad daca vine cineva din afara clubptc.
 
Membru
Înscris
28 Apr 2013
Mesaje
351
bravo :-bd te-am vazut pe locul 3 cu 650 puncte :D
eu nu am decat 180 puncte, imi pierd ceva timp incercand sa ii spun adminului ca nu am pe nimeni in lista de ref si cred ca ori e buguita asta ori umbla cu manevre si nu inregistreaza referali . Am pornit o campanie 25$ pe crisclix pentru o saptamana cu bani stransi acolo de la rented referals sa vad daca vine cineva din afara clubptc.
Am vazut ca ii explicai lui acolo pe forum ce si cum :) Pacat ca sunt pe locul 3 si nu am sansa sezonul asta sa trec mai departe ...poate am noroc in urmatorul
 
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
da. Asta e, incerc sa vad ce se intampla cu sistemul de referali, oricum daca umbla cu manevre or sa se mai planga si alti oameni si atunci o sa se dea de gol.
Si eu am stat in beta 1 sezon in liga a 6a si abia dupa al2lea am fost promovat in liga 5.
Nu uita sa le faci cate un training la echipa ,costa 5 energy, si nu uita sa mai rotesti jucatorii obositi adica sa ii trimiti la odihna ca daca multi din echipa au energy la vreo 60 o sa vezi ca o sa mai pierzi meciuri.
 
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
la inceput o sa te foiasca un pic @dragosini , asta pana iti cumperi un physioterapeut si ii mai dai train ca sa ii ridici skillul ; si de atunci o sa vezi ca baietii obosesc mai greu plus ca mai conteaza si varsta jucatorilor de asta este bun sa cumperi un youth trainer care va produce jucatori tineri de la 16 ani in sus . Astia tineri vor obosi mai greu si vor face si skill mai repede . Odata ce ai luat un youth trainer continua sa dai sa descopere jucatori noi mereu si baietii tineri care vor astepta in lista sa fie mutati la Senior Team o sa vezi ca vor creste in skill cu timpul. Si asa vei vinde cu timpul toti jucatorii batrani de 30+ in sus si sa ai tineri sub 30 in echipa .

Si uite ca a aparut primul referal in lista, icrazyboy :D , multumesc. Cine stie ce s-a intamplat de ce nu apare dragosini , bine macar ca linkul de referali functioneaza deci puteti sa va faceti reclama linistiti cine vrea. :-bd
first%20referal.jpg
 
Ultima editare:
Membru
Înscris
28 Apr 2013
Mesaje
351
la inceput o sa te foiasca un pic @dragosini , asta pana iti cumperi un physioterapeut si ii mai dai train ca sa ii ridici skillul ; si de atunci o sa vezi ca baietii obosesc mai greu plus ca mai conteaza si varsta jucatorilor de asta este bun sa cumperi un youth trainer care va produce jucatori tineri de la 16 ani in sus . Astia tineri vor obosi mai greu si vor face si skill mai repede . Odata ce ai luat un youth trainer continua sa dai sa descopere jucatori noi mereu si baietii tineri care vor astepta in lista sa fie mutati la Senior Team o sa vezi ca vor creste in skill cu timpul. Si asa vei vinde cu timpul toti jucatorii batrani de 30+ in sus si sa ai tineri sub 30 in echipa .

Si uite ca a aparut primul referal in lista, icrazyboy :D , multumesc. Cine stie ce s-a intamplat de ce nu apare dragosini , bine macar ca linkul de referali functioneaza deci puteti sa va faceti reclama linistiti cine vrea. :-bd
first%20referal.jpg
Nu stiu ce s'a intamplat dar o sa ii las un mesaj adminului sa ii explic ce si cum sa ma transfere la tine :)
 
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
Nu stiu ce s'a intamplat dar o sa ii las un mesaj adminului sa ii explic ce si cum sa ma transfere la tine :)
lasa-te pagubas, probabil ca umbla cu manevre si mi-a lasat un ref ca a vazut ca incep sa ma agit :D sau poate e corect si o fi fost vreo eroare de sistem .
Ca sa ii scrii unui admin si sa ii spui ca vrei sa intri ca referal undeva e ca si cum i-ai da in cap si i-ai fura portofelul, deoarece referalii il fac sa plateasca mai multi bani si de asta foarte multi admini de siteuri cu castig online fenteaza la referali ca sa nu plateasca procent(e) in plus.
La inceput nu am crezut ca adminii sa insele la refi dar am patit-o cu world-of-bitcoin cand nu vedeam referali si cand am scris adminului a spus ca era o greseala de programare si a remediat-o si 2-a zi m-am trezit cu vreo 9 sau 11 referali ca aveam campanie pornita pentru siteul asta.
Oricum voi fi activ destul de mult si tot o sa castig destul de bine fata de cat se castiga pe fauceturi marunte ca stiu ca aici adminul plateste bine.

Nu uita sa iti mai upgradezi stadionul ,cate un sector pe rand ,cand poti, ca vei primi mai multi bani si cu timpul cand faci mai multi o sa poti sa iti cumperi jucatori gata antrenati sau o sa ai de unde sa platesti training la stafful tau ,ca pretul de training creste mereu.. Cat despre staff o sa faci cum vrei ori iti antrenezi foarte ieftini, mereu, ori cumperi mai scumpi gata facuti dar platesti mult la salariu pentru ei. Te descurci, te intinzi cate putin cat iti permiti, nu te arunca la scumpeturi prea devreme ca poti intra pe balanta negativa si daca ajungi la faliment (-1 milion $) din cate stiu din beta ,cand ti se reseteaza tot, pierzi si Sponsor points ,adica devii falit si la satoshi.
 
Ultima editare:
Membru
Înscris
28 Oct 2015
Mesaje
286
as putea sa ma bazez doar pe referali ca nu prea am timp sa ma implic asa mult? Multumesc anticipat.
 
Membru
Înscris
28 Apr 2013
Mesaje
351
lasa-te pagubas, probabil ca umbla cu manevre si mi-a lasat un ref ca a vazut ca incep sa ma agit :D sau poate e corect si o fi fost vreo eroare de sistem .
Ca sa ii scrii unui admin si sa ii spui ca vrei sa intri ca referal undeva e ca si cum i-ai da in cap si i-ai fura portofelul, deoarece referalii il fac sa plateasca mai multi bani si de asta foarte multi admini de siteuri cu castig online fenteaza la referali ca sa nu plateasca procent(e) in plus.
La inceput nu am crezut ca adminii sa insele la refi dar am patit-o cu world-of-bitcoin cand nu vedeam referali si cand am scris adminului a spus ca era o greseala de programare si a remediat-o si 2-a zi m-am trezit cu vreo 9 sau 11 referali ca aveam campanie pornita pentru siteul asta.
Oricum voi fi activ destul de mult si tot o sa castig destul de bine fata de cat se castiga pe fauceturi marunte ca stiu ca aici adminul plateste bine.

Nu uita sa iti mai upgradezi stadionul ,cate un sector pe rand ,cand poti, ca vei primi mai multi bani si cu timpul cand faci mai multi o sa poti sa iti cumperi jucatori gata antrenati sau o sa ai de unde sa platesti training la stafful tau ,ca pretul de training creste mereu.. Ca despre staff o sa faci cum vrei ori iti antrenezi foarte ieftini, mereu, ori cumperi mai scumpi gata facuti dar platesti mult la salariu pentru ei. Te descurci, te intinzi cate putin cat iti permiti, nu te arunca la scumpeturi prea devreme ca poti intra pe balanta negativa si daca ajungi la faliment (-1 milion $) din cate stiu din beta ,cand ti se resteaza tot, pierzi si Sponsor points ,adica devii falit si la satoshi.
Da ..incep sa simt cum e pe piele mea In sezonul 5 am o singura victorie ...Castig ocazional din egaluri si din vanzari de jucatori de la Youth Team(cei care sunt mai slabuti). Sper sa rezist ...inca 8 meciuri dupa care ma duc in liga a 6 a din nou...Unde o sa ma ridic din nou :)
 
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
Da ..incep sa simt cum e pe piele mea In sezonul 5 am o singura victorie ...Castig ocazional din egaluri si din vanzari de jucatori de la Youth Team(cei care sunt mai slabuti). Sper sa rezist ...inca 8 meciuri dupa care ma duc in liga a 6 a din nou...Unde o sa ma ridic din nou :)
:-bd Bravo buna treaba, am uitat sa iti spun ,cand ai jucatori in plus, mai in varsta sau cu skill prea scazut care creste greu poti sa ii vinzi si asa mai faci rost de bani, ca doar youth team produce tinere talente mereu :)) , pe banda.
as putea sa ma bazez doar pe referali ca nu prea am timp sa ma implic asa mult? Multumesc anticipat.
Greu de zis, slabe sanse , in sensul ca mai intai trebuie pusa problema DACA reusesti sa strangi ceva referali. Fiind un faucet game football management, este un faucet de nisa, pe sport si nu prea cred sa se inghesuie lumea . Asta am vazut-o in beta test , in o saptamana doar 40 de insi au intrat. Asta o vad si la mine ca am o campanie de 25$ de pe urma rr pe crisclix, de ieri si nimeni nu a venit de acolo pana acum. Lumea se sperie crede ca nu va face fata, ca tine de fotbal, dar nu e chiar atat de greu ca nici eu nu cunosc fotbalul dar am reusit pe locul 6 la beta test din 40 de insi :D
Vreau sa spun ca daca vrei sa faci reclama cu bani din buzunar nu te astepta sa se inghesuie lumea fiindca este un faucet de nisa. Mai bine cauti metode sa faci reclama gratis sau din banii de pe unde nu ii poti retrage.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus