BitLime Romania

sopify

Membru
Iata cateva cuvinte introductive:

MagicLimeCompany a fost înființată la 6 Decembrie 2019 de rusoaica Ecaterina Tzukanova, matematician. Inițial pe o plaformă în rubla rusească pentru uz intr-o comunitate de 3000 persoane. Din 6 Aprilie 2020, Compania deschide platforma în BTC (Bitcoin). La momentul actual numără peste 400000 de utilizatori.

Cu o singura investitie din buzunar, de doar 0,0011 BTC, se aduc doi parteneri in echipa (caci e matrice bazata pe un sistem binar), apoi se ofera invitatia mai departe. Din castiguri, 50% se reinvestesc si 50% ii retragem.

Investitia initiala se recupereaza imediat, din primii doi parteneri inscrisi. Se castiga treptat cate o suma din ce in ce mai mare. Se ascensioneaza usor si rapid, deoarece se fac incontinuu inscrieri. Cam asta este, pe scurt.

Pentru cei ce vor sa afle mai multe despre acest proiect, va astept la o prezentare pe Zoom unde va vom explica toti pasii si prin imagini. De asemenea puteti afla, tot acolo, raapunsul oricarei intrebari pe care o aveti despre BitLime.

Vom face cate o prezentare de fiecare data cand avem cate 5 oameni interesati.

Contact:

despreanxietate@gmail.com

0726771089 - Whatsapp

Va astept, toate informatiile pe care le ve-ti primi nu va costa nimic. In urma prezentarii de pe Zoom, decizia va apartine daca vreti sau nu sa va inscrieti. Absolut nimic de pierdut !
 

sopify

Membru
Pentru cei care vor sa afle mai multe, va pot trimite prezentarea pe Telegram si nu mai e nevoie sa intrati pe Zoom.
 
Sus