BitsForClicks - bitsforclicks.com

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

stefyazzurro

Moderator
Veteran
Donator
Team Leader
Merge, m-am înscris și eu acum.

Edit: nu-mi vine mail-ul de activare...
 
Ultima editare:

Cristal

Veteran
Donator
Dovada platii a 3a de 34k satoshi primita azi de la Bitsforclicks.
Daca trebuie facut topic special de dovezi de plata ptr Bitsforclicks atunci sterg si ne mutam cu dovezile acolo. O intrebare , topicul asta nu e ptr cryptocurrencies daca plateste numai in bitcoin ? :D
 

Warfare

Veteran
Felicitari pentru plata.
Se incadreaza in ambele categorii din moment ce e un PTC ce plateste exclusiv in Bitcoin, la CryptoCurrencies se prezinta mai mult faucets, faucet games sau site-uri de cloud mining.
 
U

Utilizaror 16524

Inscris si aici,Warfare pe linkul tau si dat si prima zi de munca.

Prima zi de munca.jpg

M-am bagat pentru a mai face rost de un niscaiva maruntis in bitcoini pentru a ii investi in site-urile mele cu investitii,ceva de ici,ceva din alte site-uri,se aduna acolo.
Este un site vechi si sigur care plateste si l-am ales chiar daca ofera destul de putin,un 2 centi la zi in dolari,ma refer.
L-am mai folosit in perioada sfarsit 2014 si inceput 2015 - CoinAd se numea atunci pentru a baga in PaidVerts,si dupa ce a fost introdus SWAP-ul am renuntat la a mai face bitcoini.
Si atunci erau dese momente cand se incarcau greu reclamele,vad ca si acum este la fel,bine macar ca s-a introdus refresh-ul automat al lor.
 
Ultima editare de un moderator:

Cristal

Veteran
Donator
Aseara pe la ora 23 m-am logat pe bitsforclicks si ce sa vezi ? am numarat 43 de reclame :eek:8-| . Record, niciodata de cand sunt la ei de la inceputul lui Mai 2016, nu au avut atatea intr-o zi.
Era si una de 60 de secunde care dadea 601 satoshi . Dar in schimb erau foarte multe de 10 secunde.
Chiar daca merge mai greu siteul le-am vazut pe toate dar inainte de asta in balanta aveam vreo 11k satoshi , dupa ce le-am terminat s-au strans in total 21k :cool: , deci am facut 10k doar aseara din reclame ca cei 3 refi care ii am sunt inactivi deci nu aveam de unde sa fac extra satoshi :D.
 
Ultima editare:

Cristal

Veteran
Donator
Da,si eu le-am prins si bine ar fi sa mai fie asa! :eek:8-|
Multumesc de confirmare :-bd
Multe erau ptr siteuri noi, si la ritmul in care apar siteurile noi pe internet cu siguranta va mai ploua cu reclame destule pe orice PTC :)), poate nu asa multe pe zi (la bitsforclicks) cum a fost ieri dar oricum cred ca PTCurile (in general) acum au mai multe reclame fata de cum era anul trecut la aceeasi vreme. Ca acest fapt se datoreaza multor SCAMuri care apar, asta e alta mancare de peste :)):cautious: , in fond si pomii fructiferi din cimitir se hranesc cu morti :)) ca sa fac o comparatie mai sumbra =))
 

Adis0ru

Învăţăcel
Salut. M-am inscris si eu in acest program dar nu am avut decat 15 ads astazi. Care e media de ads la acest site ?
 

Warfare

Veteran
Sorry! This week's payment run has been delayed due to a security issue. Please bear with us while we deal with this.
Problema de securitate fiind explicata pe BitcoinTalk de admin:
Recently our database on one of our sites - www.bitsforclicks.com was compromised, we're finding out about this right now and have locked the site down while we repair. And yes, the hacker is using our brand name and spoofing emails as us


This is not us, we will never email you asking you to deposit to "double your btcs". I will never personally ask you for any bitcoin in private message, or email or any online request.

Please stay vigilant and stay safe, don't send any bitcoin!

Dan
 

Cristal

Veteran
Donator
Vedeti ca s-a redus inapoi minimul de plata de la 50k satoshi la 15k satoshi.
Minimal cashout is 0.15 mBTC
Azi m-am logat dupa cateva luni de zile, stiam ca aveam vreo 12k satoshi si vad ca inca ii am, 11800 satoshi.
Trebuie sa adaugati o adresa de BTC iarasi ca nu mai apare niciuna la cont si confirmati din email.
Am gasit doar 3 reclame si vad ca recaptcha se bifeaza fara sa mai vezi poze :)) dar tot asa merge cam greu siteul.
Au notificare pe site ca pregateste logarea doar cu facebook.
Soon we'll be moving all accounts to Facebook-only logins - Sorry for the inconvenience!
Care aveti deja 15k incercati sa retrageti.
 

Cristal

Veteran
Donator
stai linistit ca nu poti scoate nimic; eu am in pending 0.23395 mBTC din 23 decembrie. Era frumos sa isi revina dar cred ca sunt foarte mici sansele. Bafta in continuare.
a,nu am stiut . Poate or sa ii trimita daca reteaua se mai linisteste . Au platit astia mereu, in vremurile bune :D dar din decembrie reteaua este in agonie si geme de tranzactii si poate evita astia sa trimita inca. :D Nici eu nu as trimite 15k satoshi cand vad ca am de platit 40k +/- la fees si as mai astepta .
Dar doar 3 reclame am gasit, probabil ca sunt pe duca .
Acuma cu reteaua treaba cu scamurile devine confuza ca nu stii care devine scam sau care nu si asteapta sa se ieftineasca tranzactiile.:))
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus