Bitter - Bitter.io

Cristal

Veteran
Donator
La fel e gol si la mine si vad ca nu mai este nici extensia de instalat de pe google
https://chrome.google.com/webstore/detail/kegfbghppnhgnfccfhkpajfcajflgjch poate vrea sa faca vreun update sau poate vrea sa inchida siteul .
Astept si eu sa vad daca isi revine iar cine se grabeste sa afle un raspuns poate sa incerce sa trimita un email la contact@bitter.io sau trimite mesaj direct de pe site ca vad ca siteul este inca online dar captcha pentru trimis mesaj nu se afiseaza.
 

gabim

Veteran
Team Spirit
Am reinstalat windows ul,dar nu mai gasesc extensia pe nicaieri....pe site ma pot loga,dar nu gasesc extensia sa o instalez....
 

Cristal

Veteran
Donator
linkul pentru extensie nu mai exista https://chrome.google.com/webstore/detail/bitterio-get-bitcoins-in/kegfbghppnhgnfccfhkpajfcajflgjch si pagina lor facebook nu mai are update de prin 2016.
La mine extensia inca functioneaza , nu mai vin asa de multe reclame ca odata dar inca functioneaza .
Extensia o pot gasi in folderul cu acelasi nume ingrosat dar ma tem ca este bound adica are setari personale si daca ti-as da-o, o sa ma blocheze ca vor fi folosi 2 persoane aceleasi setari , care e similar cu dublu account.
Am strans pana acum 13972 satoshi in balanta, cand fac 14k o sa dau retragere sa vad daca inca plateste. Daca da atunci inseamna ori ca nu mai primeste inregistrari noi ori poate a retras extensia ca sa faca un update.
Pe beermoneyforum cineva a zis ca a trimis email dar nu spus daca a primit raspuns sau ce raspuns.
 

Cristal

Veteran
Donator
Am reinstalat windows ul,dar nu mai gasesc extensia pe nicaieri....pe site ma pot loga,dar nu gasesc extensia sa o instalez....
Vreau sa te ajut si pe toti referalii mei care vor sa activeze dar nu pot pentru ca am deschis fisierul .txt si peste tot se specifica un token , iar tokenurile sunt serii de cifre si litere temporare care le primesti atunci cand faci de exemplu o captcha la shortlinkuri, e ca o serie de identificare .
Folderul extensiei ca fapt divers arata asa :

Celelalte fisiere am incercat sa le deschid cu File Viewer Plus 3 dar nu se poate si nici nu ma mai chinui cu altceva. S-ar putea ca si celelate fisiere sa aiba token/setari personale ceea ce le face "netransmisibile".
Am dat cautare pe google si vad ca extensia se putea gasi si offline la https://www.crx4chrome.com/crx/45001/ dar versiunea cea mai noua nu mai are linkuri active. Am descarcat penultima versiune https://www.crx4chrome.com/crx/111204/ de pe linkul de CDN dar mi-a sters-o chrome, pe motiv de Header invalid pe CRX.
Nu se gaseste extensia offline de descarcat ,peste tot este linkul mort de la google webstore inclusiv la chinezi https://chrome.playes.net/21002.html (a ajuns bitter.io popular si la chinezi :)) )
Trimite un email si vezi ce raspuns primesti . Adresa de email a lor am postat-o aici in topicul meu de plati bitter si/sau pe beermoneyforum pe topicul dedicat creat de mine acolo.
Deci nu iti ramane decat sa astepti sa vezi poate revine extensia online , daca nu cumva incalca vreo regula de la Google sau daca nu erau prea multi care incercau sa triseze ca se poate intampla si asta, cand un site devine popular atrage si hackeri/boti.
 
Sus