Bonusway-bonusway.ro

allecs

Veteran
Bonusway este un serviciu absolut gratuit, datorită căruia îți poți întoarce o parte din banii cheltuiți la cumpărăturile făcute online. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi pe Bonusway.ro, să accesezi magazinul dorit din lista noastră de magazine și să faci achiziția din magazinul respectiv așa cum faci de obicei. Pentru fiecare achiziție făcută prin Bonusway, vei primi un bonus în contul tău. Fiecare magazin oferă bonusuri diferite, care sunt specificate în dreptul fiecărui magazin.

De exemplu, dacă faci o achiziție de la Answear în valoare de 100 de lei, vei primi bonus de 5 lei. Când bonusurile acumuate vor depăși suma de 50 de lei vei putea solicita retragerea lor în contul tău bancar.

Sunt foarte multe magasine onlinede unde primiti bonusuri printre ele se numara
Booking
Fashiondays
Vivre
Elefant
Epiesa
Aliexpres
Bon prix

Si multe altele

Pentru inregistrare https://www.bonusway.ro/?r=7077429
 

Popa58

Veteran
Momentan in contul meu de bonusway, facut in urma cu cca 1 saptamana scrie ca se pot primi 10 lei / fiecare referal :)

Aceasta platforma ofera bonificatii si vouchere si in joculetul MisteryBox oferit de Vodafone (sume de 10-30 lei am prins la Vivre, FashionDays pana acum).

Cotatiile de cashback sunt destul de mici, insa, ca fata m-am bucurat sa regasesc Orsay, un magazin din care cumpar des fizic...si online, iar totusi un 3.5% cat ofera ei nu strica. Elefant spre exemplu, am regasit un bonus de cashback mai mare pe o alta platforma cu acelasi concept, asadar eu consider si bonusway bun prin varietatea de magazine si noi magazine care nu se intalnesc inca in alte platforme.
 

allecs

Veteran
Da este ok orice banut il primim inapoi ca se aduna sti cum e daca dai 100 lei pe o comanda si primesti 3.5 lei inapoi e ok..

Eu mai cumpar de pe epiesa.. pentru masina si e ok sa primesti neste bani in plus.. sau de pe aliexpres..
Acum cu bonus way o sa incerc sa cumpar mai des online si penteu bonificatie dar e si mai simplu
Am 30 ron pe vivre si 20 ron pe aliexpres bonusuri pana acum din mistery box
 

Popa58

Veteran
100 lei e putin..la un moment dat am lasat si vreo 1000 lei in magazin:D pacat, ca acum calitatea lasa de dorit ...dar totusi cashback e foarte bun.
 

allecs

Veteran
Da .. am zis la o suma de 100 lei .. mai ales daca ai prieteni care nu pot da de pe anunite siteuri sau pers mai in varsta care nu se prea pricep . Merge sa le dai tu comanda si iei si cashback
 
Sus