buNicul

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
B

buNicul1

salut,
imi apare mesajul:
"You have been banned for the following reason: Conturi multiple (Flickr)."

eu nu am conturi multiple ca abia am timp de 1 cont.
Daca este problema de conturi accesate de pe acelasi ip (va rog sa imi spuneti care este ip-ul) - este posibil sa fie din retea/retele expuse printr-un singur ip public.

am mai facut o postare dar nu aparea ca fiind publicata dupa ce am dat submit si daca se multiplica solicitarea mea prin acest mesaj imi cer scuze pt spam.

multumesc.
 
I

Ipman

Asa cum credeam .Acelasi nume il aveam si eu "Flickr" si am primit primit ban pentru acelasi motiv .Suntem doua persoane diferite , ne contactam de pe ip-uri diferite ...Pur si simplu este o coincidenta !
Te rog sa verifici dupa ce ip-uri ne-am conectat ...E aiurea faza asta .
O sa-mi schimb numele ...

Acelasi mesaj imi apare si mie "You have been banned for the following reason: Conturi multiple " .Interesant este ca numele pe cont il am "FlickR".
Nu am alt cont , deoarece nu stiu la ce mi-ar folosi 2 conturi .Urmarind postarile pe aici ,am sesizat ca mai e cineva banat pe acelasi motiv si culmea ca are acelasi nume la cont "FlickR"...Suntem doua persoane diferite ! Urmareste te rog ip-ul de pe care ne conectam !
E aiurea faza asta !
Sper sa fie rezolvata!
 

Nikola Tesla 3 6 9

Moderator
Business Club
Veteran
Donator
Motivul pentru care ati primit ban a fost un IP comun in mai multe zile in Decembrie si in Ianuarie. Ideea de coincidenta a fost combatuta in momentul in care a aparut acelasi IP in zile si in luni diferite.
@buNicul: din pacate nu pot sa iti spun care este IP-ul. IP-urile pot fi vizualizate de moderatori pentru o perioada limitata dupa care nu mai sunt afisate (desi raman stocate in log-urile serverului). La aceasta informatie are acces owner-ul forumului (Siropu).
Flickr, nu are legatura cu numele. Banurile se dau pe baza altor criterii. Numele utilizatorului nu face parte din ele.

Recomandare: evitati sa va mai logati de pe IP-uri publice (cum ar fi de la munca sau folosind retelele de Wi-fi gratuite din diverse spatii) pentru a preveni astfel de neplaceri. Asa cum zicea si buNicul, este posibil ca acea retea sa foloseasca drept iesire un singur IP public (retea interna).

Voi inainta mai departe aceasta situatie administratorului pentru verificari suplimentare.
 
I

Ipman

Cum exista explicatii pentru orice .
Care era probabilitatea ca 2 useri cu acelasi nick (el cred ca are Flickr si eu FlickR ) sa se conecteze si de pe acelasi ip ..mai de graba s-a dat banul dupa nick , fara sa se faca o verificare temeinica (de pe ip-uri ne conectam si asa mai departe ).
In plus , banul a fost dat pe motivul "multiple account" ,din moment ce s-a dovedit ca sunt doua persoane total diferite inseamna ca banul nu e justificat (chiar daca ne-am conecctat de pe acelasi ip ) .Pur si simplu este o intamplare .. Ce rost mai are sa se bata apa-n piua ? Dar probabil treaba asta va mai dura o luna pana va fi rezolvata .
Dovada de competenta si logica .
E aiurea faza asta ( inca odata zic ) .Sunt dezamagit .Aveam alte asteptari , sincer. Eu nu stiu daca am ceva de pierdut , insa voi cum siguranta aveti !
Desigur ca ma astept ca mesajul sa nu fie postat,dar asta e !
Va salut respectuos !
 

Nikola Tesla 3 6 9

Moderator
Business Club
Veteran
Donator
@Flickr: vedeti ca faceti o confuzie. Ati luat ban pentru IP-uri comune cu buNicul, nu cu FlickR!
Selection_004.png
Sugestia mea ar fi sa nu va mai avantati in afirmatii absolutiste, axate pe culpabilizare, pana nu sunteti sigur ca ceea ce stiti este 100% acurat si ca ceilalti intr-adevar au gresit.
Moderatorii au acces la niste functii limitate. Pana cand Siropu nu va face verificarile necesare nu am ce sa fac.

O zi buna.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus