BuxVertise - buxvertise.com

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Suspekt01

Învăţăcel
L-am dezactivat. Nu-mi aparea a fi o problema pentru site, drept urmare nici n-am luat seama. Il tin activ de regula sa scap de toate reclamele enervante de pe site-uri
 

Suspekt01

Învăţăcel
Asa am facut, acum merge ok..mersi pt sfat..chiar nu intelegeam care sa fie problema. App..buxvertise e serios? mai plateste? se merita investit?
 

stefyazzurro

Moderator
Veteran
Donator
Team Leader
Plătește, dar cu investiție nu cred că e profitabil cel puțin ca standard. Eu n-am investit.
 

Cristal

Veteran
Donator
buxvertise plateste dar daca inchiriezi RR pierzi banii . Cineva spunea pe un site ca trebuie sa fii Eternity cu vreo 600 de RR cel putin, ca sa iti scoti banii inapoi, eu nu as baga bani in buxvertise nici daca mi-i da cineva gratis sa ii bag acolo .

In schimb exista o metoda sa iesi in castig in Standard cand inchiriezi , de fapt nu iesi in castig ci recuperezi niste bani adica o parte din 1$ de pe puncte :

1.Cand faci 2000 de puncte schimba-le in 1$ si banii se duc in purchase balance .
2.Adaugi 0.5$ din main balance la purchase balance si faci totalul de 1.5$.
3. De banii astia iei 10 RR si ai grija sa fii activ o luna de zile zi de zi.
4. Dupa o luna RR vor intoarce cam 0.6 sau 0.55 si daca scazi banii tai munciti adica 0.5 iti ramane cam 0.1 recuperati din 1$ de pe puncte.


Nu e mult dar macar ai recuperat ceva fara sa fii in pierdere . Nu poti face mereu asta decat odata la vreo cateva luni cand ai facut 2000 de puncte.
Metoda de sus se aplica in cazul in care ai facut 2000 de puncte si NU mai vrei sa mai astepti sa faci alte 2000 ca sa poti lua 10 RR gratis.
Faceti screenshot la cat era banii castigati din RR (adica Referral Earnings) inainte si faceti alt screenshot dupa ce au expirat RR si vedeti totalul adus. Din total scadeti suma de pe primul screenshot si vedeti cat au adus in total ultima serie de 10 RR inchiriati. Din suma rezultata scadeti 0.5$ banii vostri si vedeti cat aveti RECUPERAT din purchase balance (adica din 1$ de pe puncte).
Nu uitati sa faceti screenshot la balanta account inainte si dupa inchirierea celor 10 RR ca sa va faceti socoteala. Screenshotul e necesar deoarece in timp veti mai inchiria 10 RR si suma returnata de ei va creste.
Calculele sunt foarte usor de facut cand nu aveti DR.

0.1$ sau 0.05$ recuperati nu e mult dar gandeste-te ca pe zi din clickuri pe buxvertise ca Standard scoti in jur de 0.01 . Ca sa faci 0.1 ti-ar trebui cam 10 zile de clickuri .

Edit: multumesc stefyazzuro ptr like.
 
Ultima editare:

PopescuB

Team Spirit
Recomand referrali directi pe buxvertise in loc de inchiriati. Oricum a avut o perioada site-ul cand a devenit fantoma insa acum vad ca si-a revenit destul de bine dar tot nu m-as arunca cu investitii la ei.
 

StanicaVlad

Team Spirit
Inca plateste? Stiu ca am avut si eu cont pe site-ul asta,dar din ce am auzit e scam..Cica nu plateste..Probeleme cu admin..etc
 

Cristal

Veteran
Donator
Atenție! Tentativă de phishing:

Acum 1 an si ceva (martie 2016) acelasi individ facea phishing pentru paypal pe buxvertise in principal si inca vreo 2-3 ptcuri (cleverbux,crisclix,etc), avertizasem lumea atunci aici https://www.emoneyspace.com/forum/index.php/topic,399724
Reclamele de atunci cereau ca sa te loghezi in contul paypal pentru a primi un bonus de 10$ .
Avem de a face cu un veteran in ptcuri sau poate chiar un admin de ptc (poate chiar de la buxvertise) care face phishing.
Intotdeauna incepe pe buxvertise si se axeaza pe acest site. Cand erau pentru paypal (tot asa vreo 2 bucati) a durat ceva pana sa scoata reclamele.
 
Ultima editare:

Cristal

Veteran
Donator
Siteul nu mai exista.
Domeniul ca nume buxvertise.com este inca ocupat
E doar o redirectionare pe link de referal la clixsense facuta de cineva probabil de catre adminul buxvertise.
Mai bine ca nu mai exista si asa facea reclama la phishing de paypal.
@stefyazzurro cred ca topicul merge inchis si/sau aruncat la cosul de gunoi.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus