ByOffers | CPA Network | TOP Dating, Adult, Crypto, Nutra, Loans offers

Byofferscom

Învăţăcel
#1
Salutări pentru membrii ClubPTC! ;)

Probabil te intrebi adesea pe cine poti alerga cu traficul tau pretios si nu esti scamat sau ras.
Permiteți-mi să introduc un tratament pentru nopțile fără somn cu gândul în minte - ByOffers. Cu noi puteți câștiga mii de dolari cu cei mai buni adulți, întâlniri, asigurări, sănătate, tombole, trafic de cripte și împrumuturi

Acum, să vă explicăm cine suntem și ce facem. În prezent, mai multe sute de afiliați au avut încredere în trafic pentru mai mult de 500 de oferte exclusive ale noastre. Știm că acest lucru este insuficient pentru afiliații decenți, ca și dvs., deci iată câteva detalii importante despre noi:

Plăţi
Ne dăm seama că plățile sunt bani și banii sunt motivul pentru care suntem cu toții aici
În ceea ce privește această chestiune, luăm această întrebare cu toată responsabilitatea și încercăm să evităm întârzierile și să plătim la timp. Termenii de plată sunt Net-20 cu o plată minimă de 200 $. După ce prima plată este efectuată, alți termeni (cum ar fi bi-săptămânal sau săptămânal) sunt discutabile în funcție de volumul traficului dvs.

SmartLinks
Suntem bucuroși să vă anunțăm că am lansat linkuri inteligente pentru toate categoriile de oferte. Acest lucru vă va ajuta să vă îmbunătățiți rata de conversie și niciunul dintre clicurile dvs. nu va ieși din fereastră!

Surse de trafic
Datorită unei mari varietăți de oferte mobile și pe desktop, este de ajuns să convertiți orice trafic pe care îl aveți.
În afară de traficul bot și spam, desigur.

Promoții
La ByOffers avem o mulțime de oferte cu diferite metode de plată.
Veți putea alege orice ofertă din mai mult de 10 categorii, cum ar fi Dating, Adult, Crypto, Sweepstakes, Health, Loans și multe altele!
Lucrăm numai cu cei mai buni și de încredere agenți de publicitate. În fiecare zi căutăm noi oferte mai profitabile și oferim zilnic până la 20 de oferte noi. Lucrăm cu CPL, CPA, PPS, RevShare.

Afiliați
Ne iubim afiliații și suntem mândri de ei și de realizările lor. Succesul dvs. este succesul nostru!
Sute de afiliați lucrează acum cu noi. Vă vom oferi un manager de cont personal care va răspunde la orice întrebare pe care o cereți.

Interesat? Vom fi bucuroși să vă vedem pe site-ul nostru pentru a testa ofertele noastre.
Încă aveți întrebări? Sunteți binevenit să le întrebați în acest thread sau puteți să o faceți în Skype: byoffers sau prin e-mail: partners@byoffers.com.
Răspundem repede;))
 
Sus