Capitalul criptomonedelor - scadere drastica

Laur86

Învăţăcel
Cum zice tipul din primul video, eu fac parte din new money, care a investit irational pe crestere.

Eu am intrat pe eth si xrp, pt ca am considerat ca btc nu o sa reziste pe termen lung in formatul acual, practic e inutilizabil, dureaza foarte mult o plata cu el si fee'urile sunt uriase. Eu unul prefer sa folosesc eth.

Ma gandesc, pretul unei monede ar trebui sa fie dat intr-o oarecare masura si de utilitatea ei.
 

serjftw

Membru
Am sa ma uit la cele 2 videouri.
Prin noiembrie am vandut btc pe usd cand BTC era 9k deoarece credeam ca prea s-a dus in sus repede si asteptam o corectie.
A fost trist tare cand am vazut cum BTC se duce in sus si a trebuit sa cumpar pe la 12k.

Am zis sa nu fac aceeasi greseala din nou( sa vand si sa "plece" pretul fara mine.

De iesit din crypto clar nu o sa ies, indiferent de pret. Sunt si eu din sfera IT si sunt atras de astfel de lucruri. Ce se doreste de la crypto mi se pare genial, si incerc sa ajut si sa profit cum pot.
Problema cu scaderea e ca va dura ceva timp probabil pana ajung la fostul ATH + profiturile nerealizate ( adica ce spuneai mai sus.... vindeam sus si puteam sa cumpar acum de doua ori mai mult cu aceeasi bani ).
Daca stau sa calculez asa, am achizitionat 1100 tron. Daca stateam si cumparam acum aveam 7700 bucati. DAR evident ca luam cand era mult mai sus si poate aveam 2200 bucati.
Ieri am facut o investitie in QASH fiind sigur ca va urca de la 0.778$/bucata ( scazuse de la 0.93$ ) si surpriza, azi a fost 0.56$. Nu aveam de unde sa stiu ca va mai cadea.

Ce vreau sa zic mai sus e ca nu tineai de bani si cumparai acum pt ca nu stii pana unde va ajunge piata :)
 

Jan77

Învăţăcel
Vedeti la Btc cum creste. Eu mizez pe 9000 si de maine scadere. Acuma e la 8700. La 40 minute diferenta a ajuns si Eth ul la 870
 
Ultima editare:

Jan77

Învăţăcel
Nimic nu e sigur in lumea asta. Eu zic de cel putin 2000 scadere. Dar vreau sa las expertii sa se pronunte. Eu sunt incepator. Tare erau bune niste pareri mai avizate acuma.
 
Ultima editare:

Laur86

Învăţăcel
Cei care sunt mai vechi in lumea crypto, 3-4 ani, pot sa explice daca sunt niste paternuri, daca fluctuatiile astea sunt in fiecare an, sau in anumite perioade ale anului.
 

Jan77

Învăţăcel
Treaba e ca pe termen scurt e dezastru dar pe termen lung va fi o crestere. Se mizeaza pe declaratii fara valoare ale politicienilor americani, dar colegul din clip afirma totusi ca volatilitatea pietei poate sa fie si o fatalitate pentru ea.
 
Sus